- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Na elküldtem a TBS-nek a reklamációt ide, a driver javítása érdekében:
http://www.tbsdtv.com/contact-us.html
De a szövegdoboz túl hosszú szöveget nem engedett beírni, a végét mindig lecsapta, url-t sem engedett berakni, így a csatornalistát sem tudtam nekik belinkelni a pastebin.com-ról. Még videókat is linkeltem volna nekik hogy mi a hiba, ezt sem tudtam sajnos, rövidre kellett fognom,
Végül ennyi lett az egész(ennyit engedett a szövegdoboz):
Dear TBS support,
Recently I bought a TBS6221 TV tuner card to use it for decoding un-encrypted cable -so not terrestrial- digital TV channels. Unfortunately the card seems to be faulty. This is what I observed:
-It doesnt find channels on all frequencies. After performing two consecutive scans a channel might be found at the first attempt but the card doesnt find it during the next search attempt. So result might be different after each scans.
-It can also happen that an already stored channel cannot be displayed later on.
The softwares I used -with identical results- were: DVBviewer, TransEdit
Another user has already complained about a similar problem, affecting the tbs6281 tuner card, its driver was fixed after the complaint. I believe my problem could be solved with fixing the driver as well, since these two bugs are quite similar. I respectfully ask you to fix the tbs6221 tuner card's driver.A technical supportra és a software installation and debugging-ra is beküldtem, nem vagyok túl bizakodó de hátha javítják a drivert.
Gróf egy hosszabb levelet írt nekik, csak kérdés hogy ugyanide, vagy valahova máshova? Vagy amikor még ő reklamált nem korlátozták a panaszlevelek hosszát? Mail címet nem találtam ahova lehetne nekik írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest