Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
azbest #16680 üzenetére
Azt tudom hogy elsődlegesen DVB-T mind amim van, de találtam rá utalásokat hogy van olyan amit bár csak T-nek jelölnek, de a gyakorlatban tudhatja a C-t is - ezért küzdöttem velük pár napot, hátha...
Ezen az áron teljesen vállalható, ha stabilan megbízhatóan teszi a dolgát ez a geniatech mygica t230 - tudni hogy milyen csippek vannak benne? Már az alap kernelben van a drivere, vagy külön kell hozzá fordítani?
Új, valamelyik 4.x kernelt futtató OSMC-t próbáltam az RPi-men és az stabilnak tűnt - ellenben a 3.2 és 3.6-okkal borzasztóan instabilan viselkedett - nem tudom hogy hardverhiba vagy valami egyébb összeférhetetlenség, de állandóan fagyott... illetve az ostoba LAN megoldása miatt se nagyon bíznék benne, hogy nagyon alkalmas lenne több szál és egyéb feladatok párhuzamos kiszolgálására...
BPi-re sajnos raspbian és droid csak 3.4 kernellel van, viszont a CC openwrt már 3.18-as, a trunk pedig már 4.1.6-nál jár, szóval azon akár működhetne is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- tordaitibi: Chatcontrol
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest