Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
Ilyen az élet! - És ezt most nem flegmán mondom, hanem kesernyésen, bólogatva.
-
Rendvédelmis volt a srác. Nem töltötte be a 18-at. Jöttek az osztálytársak egyenruhában. Iszonyatos tömeg volt, ami már magában sokkoló, nem beszélve arról, hogy egy társuk halt meg. Egy vén hülye még alakiztatta őket. Ismerem a szülőket, nekem is kemény volt, nem ezeknek a gyerekeknek.
-
Tomasz72
aktív tag
Dermesztő, mikor a kaszás mellőled választ valakit!
20. évemet taposom jelenlegi melóhelyemen, ebből 18-at az "Öreggel" egy műszakban.
Akadt köztünk korkülönbség, de nagyon hasonló volt az életfelfogásunk, egy rugóra járt az agyunk, ökörködtünk, együtt szidtuk a rendszert. 12 órás váltott műszak másképpen elviselhetetlen.
Józsi olyan remete féle volt, gyengébbik nemmel bent is csak viccelődött, mindig úriember stílusban. Neki ez elég volt, miértjét nem kérdezetem, elfogadtam és kész!
Szüleitől tiszteségesen elbúcsúzott, Édesanyjától talán 10 éve. Néha panaszkodott csak, a vége felé. Elfáradt, ami tök érthető!
Felvidította, mikor megjött fentről a levél, meg vannak számlálva a napjai...
Szőtte a terveket, ide megy, oda megy, elektromos bringát vesz! Nyugdíjas búcsúztató után is tartottuk a kapcsolatot, hol én hívtam, hol Ő.
Névnap, karácsony, vagy csak úgy, időmbe belefért, sose éreztem feleslegesnek!
Augusztusban is rám írt, hogy "Szia drága Tomikám mikor hívhatnálak fel üdv Józsi bá"
Írtam, hogy másnap jövök fel a céghez, nagyobbik lányommal gyárlátogatunk, a vonat után lesz egy bő fél óránk, kipofázzuk magunkat! Így lett, bár a fél óra majdnem kevésen bizonyult.
A céges program feszített, ezért elköszöntünk azzal, hogy karácsonykor úgy is beszélünk. Szeptember elején nézelődök a Facebookon, látom Józsi profiljában, hogy "Olyan hirtelen mentél el, hogy nem volt idő elbúcsúzni tőled! "
Mi a szent szar!!?? Végig futott a hátamon hideg! Hívom, a hívott szám nem kapcsolható...
Pár napra már kint a kép, " A gyászoló család tudatja mindazokkal...."
Józsi augusztus 25.-én ment el! 5 nappal előtte beszéltünk! 67 évesen! Két évig se tartottak a "boldog nyugdíjas" évek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő