Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombi86
csendes tag
sziasztok! Én egyenlőre feladom! budapestről az XV.kerből írok, antennám a 10 emeletes ház liftházán lévő árbócon van, tehát megközelítése nem egyszerű, így az antenna álolítgatás megoldhatatlan szinte. a Széchenyi adóra van álllítva az antenna, az analóg adásokkal semmi gond és az okt 31 valamint a nov 16-ig sugárzott kísérleti adásokkal sem volt baj. most mióta eljött az undulás, már semmit se találok az ég világon. kábel kb 30 méternyi a gépem és az antenna között. erősítőt még nem próbáltam, nem igazán van forásom ahonnan kölcsön kérjek, anyagiak meg nem engedik efféle dolgok olyanszintű megvásárlását, hogyha mégse jó akkor rajtam marad. Szóval: várok, és reménykedem, igaz nekem itt van kábel tv, csaka hobby és a kíváncsiság, ami hajtott ebbe a dologba, és cseréltem ple pinnacle analóg tv tuneremet egy pctvhybrydpropci kártyára. Olvaslak továbbra is titeket, sok hasznosat és érdekeset tanulok innen! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann