Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Ezt a stílust a haverjaidnak add le! Idegenek nem beszélnek így egymással! Ha szemtől szembe állnánk, függetlenül egymás közötti korkülönbségtől, erőviszonyoktól, farokmérettől, ilyen stílussal nyilván nem indítanál. Úgy gondolom ezt mindenkinek tartania kellene a neten is, itt sem másabb a helyzet, nem kell egymásba gyalogolni.
Fogalmad sincs, hogy hol s mire használnám föl, fogalmad sincs, hogy eddig mennyi pénzt költöttem erre (semmit!). Miből gondolod, hogy felelőtlen vásárló vagyok, miből jött ez le, miből mertél erre következtetni? Épp arra várok, hogy legyen végre egy kínai "szar", ami nem 13 ezer forint, mert nekem ennyit nem ér meg a dolog, 2. tunernak lenne egy DVB-S boxba (ami androidos). Itt nem arról van szó, hogy kitudom-e fizetni vagy sem, hanem arról, hogy nem adok érte ennyit 2. tunerként, ha ennyiért már kapok egy komplett boxot is, amibe nyilván több mindent kellett beleszórni, szóval ezért tartom irreálisnak a 10 ezer feletti összeget. Van egy RTL2832U+R820T chipes stickem, de ezt is windowshoz vettem, nem androidhoz, viszont azzal nem számoltam, hogy le kell ezt írnom ahhoz, hogy ne legyen velem bárki is arrogáns.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- PlayStation 5
- Óra topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung A06 mobiltelefon
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung A17 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann