Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mike88
üzenetére
De felgyűrted az orrod... Szemtől szembe is megmondanám, hogy a kínai gagyik ilyen esetben sokat nem érnek. Sima PC-s DVB-T esetén igen, mert vannak programok, amik kezelik és nincs nagy szükség terméktámogatásra, elég ha van hozzá driver. Egy Android-os cuccnál azért már nem mindegy, hogy milyent vesz az ember. De miattam azt csinálsz, amit akarsz, senki nem mondta, hogy vedd meg, csak ajánlottam egyet, amihez létezik program is az operációs rendszerre...
Esetleg megoldható úgy a dolog, hogy a PC-n megy a DVBViewer Recording Service és onnan tudsz streamelni normálisan más eszközre is, ahhoz van Android-os kliens is. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Mike88
üzenetére
Fejet elforgatva a jo pozicioban semmi vetel, szoval ezt most hanyagolom.
Az a baj, hogy most egy ponton van vetel mindig, de ha lerakom, akkor bukta az egesz.
Lassan feladom.
Tudnatok ajanlani vmi olcso es megbizhato szerelot, aki megcsinalja a parabola beallitasat?
Minden mas megvan mar csinalva, a kabelezes, a falitarto, a parabola is fel van szerelve az arbocra, csak ugye nincs belove.
Bp, 2. kerulet. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Mike88
üzenetére
Megneztem neten, 35.1 fok lenne a cimemre megfelelo, 188.2 fokos azimuth es a fejet 5.5 fokkal kell elforgatni.
Na most a parabola beallitva 35 fokra, a fejet meg nem forgattam el, fuggoleges poznara kiraktam kb 180 fokon, ahogy az elozo is volt, es az forgatgatom most, csak kicsit nehez meg a hely sem a legmwgfelelobb (2. emeleti ablakbol logatom ki).
Mig az elejen csak csak felvillant a kep, kost egyaltalan semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann