- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mike88 #15789 üzenetére
De felgyűrted az orrod... Szemtől szembe is megmondanám, hogy a kínai gagyik ilyen esetben sokat nem érnek. Sima PC-s DVB-T esetén igen, mert vannak programok, amik kezelik és nincs nagy szükség terméktámogatásra, elég ha van hozzá driver. Egy Android-os cuccnál azért már nem mindegy, hogy milyent vesz az ember. De miattam azt csinálsz, amit akarsz, senki nem mondta, hogy vedd meg, csak ajánlottam egyet, amihez létezik program is az operációs rendszerre...
Esetleg megoldható úgy a dolog, hogy a PC-n megy a DVBViewer Recording Service és onnan tudsz streamelni normálisan más eszközre is, ahhoz van Android-os kliens is. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Mike88 #14909 üzenetére
Fejet elforgatva a jo pozicioban semmi vetel, szoval ezt most hanyagolom.
Az a baj, hogy most egy ponton van vetel mindig, de ha lerakom, akkor bukta az egesz.
Lassan feladom.
Tudnatok ajanlani vmi olcso es megbizhato szerelot, aki megcsinalja a parabola beallitasat?
Minden mas megvan mar csinalva, a kabelezes, a falitarto, a parabola is fel van szerelve az arbocra, csak ugye nincs belove.
Bp, 2. kerulet. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Mike88 #14898 üzenetére
Megneztem neten, 35.1 fok lenne a cimemre megfelelo, 188.2 fokos azimuth es a fejet 5.5 fokkal kell elforgatni.
Na most a parabola beallitva 35 fokra, a fejet meg nem forgattam el, fuggoleges poznara kiraktam kb 180 fokon, ahogy az elozo is volt, es az forgatgatom most, csak kicsit nehez meg a hely sem a legmwgfelelobb (2. emeleti ablakbol logatom ki).
Mig az elejen csak csak felvillant a kep, kost egyaltalan semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG OLED 55 B2 TV - 4k, 120Hz, 140 cm, garis
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Eladó egy Samsung Galaxy Tab S4 10.5 SM-T835 (LTE)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest