- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kernel #13735 üzenetére
Ez a Synaps beltéri elég érdekes. Hajlamos vagyok azt hinni, hogy a szaggatás nem is vételi gond, hanem a beltéri rossz hibajavítása okozhatja, mert az adótól alig 600 méterre lakom. A pendrive-os jelenségről én is hallottam, de a box anélkül is szaggat. A jelerősség 90%, a jelminőség 88-90% között. Így is beszaggat állandóan.
A Strongnál a jelerősség 90%, a jelminőség 100%. Itt semmi szaggatás, kockásodás nem jelentkezik. Valamelyik nap pont a tévét néztem, amikor megszólalt a mobilom. A Strong ment éppen, de a telefonálásra semmilyen módon nem reagált. Ment tovább.
Az antenna mindkettőnél ugyanaz volt. Ennyire különbözik a jelfeldolgozó képességük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- Nintendo Switch 1/2 games
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest