Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Átrágtam a fórumot a kérdésemmel kapcsolatban és sok infót meg is találtam de még nem tiszta minden. Kérdésem annyi lenne mint azt már többen is felvetették, hogy a T-home-os HDtv-s boxról monitorra való jel küldése HDMI -> DVI kábelen. Mert hát sajna nekem sincs HDMI képes monitorom.
Tisztában vagyok hogy ehhez olyan monitor is szükséges, ami támogatja a HDCP szabványt. Ez a kritérium a régebbi monitoroknál is fel lelhető? Nekem egy Samsung 223BW monitorom van, ami véleményem szerint nem mai darab.
Sajnos gyatra az angolom de a linken alul ír valamit a HDCP-ről. Valaki kiszűrné nekem belőle a lényeget?
Továbbá nézelődtem a neten és látom, hogy HDMI->DVI között is vannak eltérések, van ahol pl. írják a HDCP támogatást, tehát akkor a monitornak és a kábelnek is ismernie/tudnia kell ezt a szabványt?
Köszönöm a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 M2 Pro (16/512GB) - Alig Használt, 48 Ciklus!
- Vanquish Gamer Számítógép ház
- Eladó Ablakos Számítógép ház
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest