Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Incognito #1612 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan melyik kalitkára gondolsz, de majd jól szétütök mindent amit tudok
Aztám lesz fáklyának valóm, amivel gyújtogathatok... ha meg nem, hát ennyi vót.
Nem vagyok egy kitartó játszós típus, sajna már kevés türelmem van 10-12x ugyanazt vágigcsinálni.
Mindenesetre köszönöm a segítséged!
Legutóbb a FryCry szívatott, de nem sokáig -
szasanyi
félisten
Sziasztok!
Bocsi, ha korábban volt szó róla, de nem sok időm van, ezért nem tudom végigolvasni a rengeteg hozzászólást.
Én single player módban játszogatok, de az elején elakadtam.
Egy - talán nevetséges - kérdésem van: a második, továbbjutást akadályozó faházat nem tudom felégetni, mert nincs fályám vagy mim. Összeszedtem a másik harcos palit, megvettem minden sz@rt amit lehetett, mindenkit kinyírtam oda-vissza kétszer. DE azt akkor sem tudom, honnan szedjek olyantot, amivel (végre!!!) felgyújthatnám azt a romot
Segítsetek
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest