- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolverine375
tag
Ilyenkor csk egyetlen bevált módszer van:
!!!!!L.A.N.P.A.R.T.Y.!!!!!
Én személy szerint a jövőhéten fogok csinálni egyet így haverokkal, h megismertessem velük a játékotBeléjüknevelem a Dungeon Siege 2-t!!
Vagy van egy másik lehetőség, h megveszitekaz eredetit!
Sőt van egy harmadik is, az h bemész egy boltba letéped a csomagolást a játékról,és ottt van a cdkey
[Szerkesztve] -
wolverine375
tag
Haha, megcsináltam én is az 5. szintet, igaz nem volt önnyű atúlerőben lévő 33-as csákeszek ellen 25-ös karikkal....
-
wolverine375
tag
25-ös szinten megcsináltam a 4. szintet az arénában, az mennyire számít jónak?
EGyébként néztem ezt alanosdolgot, és baromira rácsodálkoztam, h h elbaszták! Soha sem fogom megérteni h miért változtatják meg azt, ami jó... -
wolverine375
tag
Csináltam olyan HAmachi szervert, de nemvágomh hogyan fog ez működni, ha valaki tudja írja le!
Egyébként a szerer neve: wolverine375 jelszó: wolverine375 -
wolverine375
tag
Légyszi myonjatok be az arénáról egy egy térképes képet!
Én amikor a kalapácsos küldinél voltam, akkor 3 16-os kariból állt a csapat.
Úgy öltem meg h meghalt az ijjászom, meg a mágusom, és a lépcső tetejéről, fire ball-al lőttem a harcsommal, aki 3-at sebzettasszem vlmai 3k élete ven....
De aztán elmenekültem
A kígyókmeg simán megvoltak... Leírtottam először a15k-s fejet, mert az tud gyógyítani, és utánaa többit... lvl19-en... -
wolverine375
tag
Nah jól megbosszultalak
Mivel én már 25-ösvok, már nem okoztak gondot ;) -
wolverine375
tag
Mondjuk nem lenne rossz ha elmondanád a sorrendet, amivel kinyillik a kapu : )
Mert próbálkozok de nem tudom... -
wolverine375
tag
Nah akkormegpróbálom megölni,csk most egy BUG miatt nincsen meg a mágusom!
-
wolverine375
tag
És honnan a rák f*szából szedtetek ti érvényes cdkey-t?
Incognito! A titok kulcsa az h mindig mindenből a lehető legjobb cuccot össze kell gyüjteni, amik felvisznek mindent!
Wzz leakartam cserélnia natural mage-em egy combat mage-re, le is cseréltem, de rájöttem h a netural jobb, mert az harc közben tudja gyógyítani a többieket, és erősebb lényt tud idézni. Erre amikor kidobom a combat mage-et, és föl akarom venni a régit, az nincs ott a csajnál akinél ezeketlehet intézni... úgyhogy beszívtam! -
wolverine375
tag
Hát jah nekem mondjuk a mágusom ugye naturalos, úgyhogy inkább gyógyít, meg idézget...
Nemtudjátok h a játékban hol lehet fölvenni olyan combatmáguscsákeszt?
Mert jelenleg ilyen csapatom van:
lvl22 Knight Half-Giant
lvl19 Warrior Half-Giant
lvl22 -es íjjász csaj
lvl21 -es natural mágus
És még kéne egy íjjász, meg egy combatos mágus... És akkor diablot is kinyírnám -
wolverine375
tag
Ezek voltak 19-es szinten, most 22-es vok és jóval többet sebzek
-
wolverine375
tag
-
wolverine375
tag
Hehe, ha ''máshogy'' szerzed meg akkor nem fog téged érdekelni h neten mennyien vannak, ugyanis eredeti cdkey-vel lehet csk játszani
Egyenlőre még nekem is warezes van, de ha lesz pénzem majd valamikor akkor megveszem boltban!
-
wolverine375
tag
Ez jó kérdés, de sztem mivel tag, magának.
Menyj föl a Bővebben: link -ra s ott a galériákban vannak képek, menyj a wolverine-be és ott vagyok én! -
wolverine375
tag
Hát olyan hogy reggelig eljátszanék még vele, de már a sok monitorbámulástól fáj a fejem
Sztem baromi jó, igaz néhány helyen elég uncsi, de 3fokkal jobb mint az első részben, mert ez nem marad az! Érdemes megvenni bltban, mer neten haverokkal játszva még sokkal jobb! -
wolverine375
tag
tudsz képet benyomni a fegyvereidről?
-
wolverine375
tag
Én innen szedtem le: Bővebben: link
-
wolverine375
tag
Hah én is már letöltöttem szerdán, és arra jöttem rá, h igaziból egy idő után ezt is baromira megfogom unni... De itt mondjuk jobb a helyzet mint a DS1-ben, mert ott csk egy úton kellett végigmenni, itt meg több helyreis el lehet menni, spéci küldiket is meglehet csinálni ami nem is kapcsolódik a fősztorihoz.
Ebben a játékban senki sem fog egyedül menni, mert ez már teljességgellehetetlen... Ugyanis egy csomó helyem 3-4 mini boss is jön, és mind1iknek 800-900-as hp-je van... Jah meg találkoztam 15-ös szinten egy 26-ös szörnynyel. Vért izzadtam mire megöltem, és nem kaptam xp-t! aztán továbbmegyek és az egész szoba televan 22-es lényekkel, onnan már menekültem.
Nekem 3 fős a csapatom, van egy ijjász csajom, egy természetmágus, meg én a félóriásharcoscsákesz.
Azt nemtudja valaki h hogyan lehet a csacsival cipeltetni a cuccokat?? Mert csk sima invetorija van mint nekem... Fejlődne kell??
MÁR MEGLEHET VENNI A MEDIA MARKTBAN A JÁTÉKOT????
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged