- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
szerintem találtam bugot
mert én eladtam ezt a botot
még jó régen és most véletlenül rákattintottam megint a nőre nem volt se kérdőjele se felkiáltó jele csak nemtaláltam vkit és idegességemben minden házba bementem és hozzás is és véletlenül rákatt erre dobott még 1 botot
mivel nem volt nálam gondolom
nem próbáéltam ki hogyha eladom akkor újra ad e de ha lehet akkor ez végtelen zsé buug
-
Mazka05
őstag
Jah 4 kellet! De megvan ez is!
De nincsen meg még 2 mellék küldi az a
-Dire Wolf
-Taar's Invesgation
csak azért tudm mert amit beraktál képet ott ott volt...Ezeket nem tudod hol kapom?
Igen megöltem ott az összes szörnyet de mindegyik cucot dobot el és egy kulcsot se..Nem tudom mivan..
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Ahogy ígértem:
Bővebben: link
Már tom LAN-ba nyomni
Valdisnak annyi -
Gh0sT
addikt
Tovább folytatva a gondolatsort:
A játékban vannak:
a.) Gyenge szörnyek
b.) Normál erősségű szörnyek
c.) Erős szörnyek
d.) Miniboss-ok (sárga karika körülöttük)
Ezek megoszlása a következőképpen alakul:
A szörnyek 30%-a gyenge, 60%-a normál, 10%-a erős. A Miniboss-ok ezeken felül vannak. Az előző hozzászólásomban szereplő képlet a normál erősségű szörnyekre vonatkozik, tehát a szörnyek 60%-ára.
a.) esetben annyival módosul a képlet, hogy a 0,0075 helyére 0,0045-öt kell írni
c.) esetben 0,0135-őt
d.) esetben 0,12-t
Ebből jól látszik, hogy ha valakinek nincs Magic Find-ja, akkor egy Miniboss likvidálásával 12% esélye van arra, hogy az ritka cuccal ajándékozza meg.
50%-os Magic Find-ot feltételezve ez az érték már 18%-ra módosul.
Unique cuccokra a következő módosítok vonatkoznak: (0,0075 helyett)
a.) 0,0015
b.) 0,0025
c.) 0,0045
d.) 0,04
Készleteknél: (ugyanaz, mint a unique)
a.) 0,0015
b.) 0,0025
c.) 0,0045
d.) 0,04
Az eldobott tárgyak szintjének alakulása:
A legyőzött szörny szintjéből kell kiindulni.
Ritka cuccnál -5 +1 szint lehet a szörnyhöz képest. Tehát, ha valaki legyőz egy 40. szintű szörnyet, akkor az 35-41. szintű tárgyat fog eldobni.
Unique: -40 +2 a módosító
Készletnél: -50 +3
Remélem érthető volt mindenki számára. -
Robaj
addikt
Eddig én nem is néztem
Taktikom: Rárohanok a 2 boxzsákkal, varázsló + ijjász gyepál, majd mikó látom, hogy jön még sok ellen, visszafutok, majd ráklikk 1 szörnyire, legyakják, megin vissza 1 picit, végül amikó már csak 3-4 van, akkó mindent bele alapon mindenki 1 szörnyit támad, majd megin 1 klikk és azt. Nem osztom meg az erőket. Vannak 5-en ellenem, az 5 tuti kinyírna, ha mind1iket támadnák 1xerre, de így szépen csökken a létszámuk.
Ja nekem mind a 4 karakterem healezik mint állat, 75 pézé tom eladni a large health potion-t, még 1et sem pazaroltam el, igaz mind1iknek van 5 large health (1nek 3 super), ill. 5 large mana potion-ja. -
Robaj
addikt
Szépen lassan haladok, minden monsztát kinyírok, összes mellékküldid végig akarom csináni. Utánna legyőz főgonosz.
Multiba majd csak ezután mennék.
Majd pls csinád lanba a többit, és akkó lehet menni 1edül meg csapatban is.
Én ezt ajánlanám mindenkinek, 1x vigye végig single, majd a 40 körüli csapattal mennyünk multizni. (act3, 2. küldinél vok, de már most 39-es a boxzsákom)
-
Robaj
addikt
VEX QUIT FROM
5 2 6 4 3 9 2 8
-szóköz nélkül
UEIQXREF
-szóközzel
QEU X ET
Gőzöm nincs
UI:
QUIT FROM VEX
VEX QUIT FROM
Akkó má csak a
FROM VEX QUIT
hiányzik- mert úgy láccik, a vex megy jobbra
Tiéd hogy néz ki? Tudnál felrakni képet?
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
LOL nekem meg van egy sisakom, ami ugyanezt csinájja
10% Look like a fool
Meg ilyen állatságokat ad hozzá 1/3-as a szett.
Szellemek:
Ne keresd őket! Elég ha mész és talász ien chant-helyeket, ahol magadra lövöd a chant of dead-et és kutakocc a könyéken. Majdnem mind1ik ien chant körül van szellem. A 13-asnál járok, de nincs sehun
A sisak így néz ki:
[Szerkesztve] -
krokk
senior tag
-
Azazello-
senior tag
de ott mar egyszer megoltem mindenkit, es nem kaptam tort... probaljam meg meg 1x?
#841: rogton a templom elott, mikor vegigertem a fortressen, jobbra van egy kazamataszeruseg ott eljutottam a lvl22-es guardhoz aki kinyirt 3x, de megoltem. mogotte volt egy ajto amin elvileg siman be kene jutnom, de valami kulcsot keres rajtam es dunsztom sincs rola, hogy hol kene keresnem.. -
Dying Fetus
tag
mindegyik karakterem 42es levelű csak vmelyiknek még 2/3level kell a 43hoz vmelyiknek meg 1/3
2drb barbár,1íjjász,1naturás varázsló
csinálhatok róluk (még azé kéne rájuk gyúrnom rendesen főleg a barbárok 200-250armorjára csak hát én fontosabbank tartottam a rensistancét
ez a íjjásznak a legjobb egy kis varázslat segítségével 68%)
csak pontosan hogyan is kéne ezt belinkelnem ????
ja meg nem tudod hogy milyen a nexus set ha megven belőle az 5 (mert nekem 4 gyűrű van abból a setből és gondolom egy medál az 5ik és már itt is elég fasza pl:az összes létező varáslatra ad 1et stb.) -
Chandler
senior tag
''Grafikalilag például simán kenterbe veri Blizzardék nagysikerű játékát''
azert azt eszre kene venni hogy a diablo 2 (lehet hogy tobb-kevesebb kicsit) 5 evvel regebbi jatek mint a ds 2...
es szerintem a diablo 3 grafikaja utoleri majd a ds 2 et...
egyebkent azt hogy ertetted hogy esszel kell jatszani?
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
eléggé idegesítő ez igy....
remélem mikorra elkezdjuk a haverokkal, addigra megjavul. Vagy ha nem akkor nem tom hogy fogunk gémelni
a hamachi honlapján lévő fórumokban is már kezdik írogatni: could not connect to the hamachi media server...etc remélem hamargyorsan megoldják
[Szerkesztve] -
krokk
senior tag
hozzáteszem a ládám fele settel van tele
meg a 4. karim is
van amelyik set majdnem duplán van meg
nemtom hogy.. biztos sok a magic find... minden 50. szörny setet dob kb,... meg ha most fogod magad és visszamész act 1 be és ott gyaksz alég gyorsan összejön én csomót igy szereztem most nemrég act1ben csináltam elmaradt küldiket és sorban dobálták... jah a főmonszták a sárga karikásak
meg aztán ott vannak a szellemek
az első 5 dobott 1-1 set tárgyat meg az amanlui arénában is volt néhány...
szóval van elég sok -
Robaj
addikt
Én sem, megvok elégedve a csapatommal.
Van egy varázslóm (csak természetmágia) + meleez-tetem is egy kicsit healt-é.
Van egy ijjászom + meleez-tetem is egy kicsit healt-é.
Van 1 ''boxzsákom'' 2 fegyverrel a kezében, elég durva a csákó, 1ik fegyverrel 120, másikkal 130-at sebez
És van a fő karakterem na aza mindenes, melee 3x, ranged 2x, mágia mind2 1x
Ja és mind1ik karakterem healezni is tud, a boxzsáknak ennyi a varázstudománya -
krokk
senior tag
amrennek veled kell mennie
mert mindent csak ő használhat
különben le se tudsz menni... a barlangokba a gombáknál... meg benn is van amit csak ő használhat...
a bot darabjaiból 2megvan a 3. ig még nem jutottam el... kell használni a chantot és akkor tudsz beszélni a szellemmel aki megengedi hogy kinyissad a ládát...
taar küldetését még mindig nem kaptam megse a tőrt se semmit
mondja már el vki hogy pontosan mikor kapnám meg
ritual campban nálam nincs tőr
ha incognito felébredt pakolom fel a gombás képeket.. -
krokk
senior tag
nekem nagyot és gyorsan sebez viszont gyorsabban leütik mint az ijászom
ill ütötték amig nem kapott set itemeket
a szelleműzésből most tiszta húsdaráló
majd visszaveszem a csapatba csak ezeket a mellék küldiket megcsinálom
ez a toweres nagyon kúúl
most csinálom az első tornyot
és olyan helyek amiket alapba láttál csak nem lehetett bemenni és sehol nem volt kapcsoló tudom egy ilyennel szórakoztam fél órát hogy hol lehet a kapcsolo igy meg automatán nyilik
mert a térképen ez van hogy itt kell lennie
-
Incognito
senior tag
Az a poén az egyik képben, hogy épp az a rész előtt voltam, úgyhogy pont jól jött...
A varázslóm olyan kemény, hogy meg se érzi a falból kijövelő energiagolyót...
Ehhez is raktam fel képet, küldjetek ti is. Ha érzel rá késztetést, nyugodtan nyomogassátok a PrintScrn billentyűt...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged