Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
Incognito #466 üzenetére
nos, lemegyek az outpostba. végiírtok mindenkit mindkét jungle-ben. felgyújtok minden egyes őrtörnyot, mígnem nem lehet továbbjutni. ekkorra rájöttem, hogy még mindig rab vagyok, és vissza kéne másszak a kezdőre. vissza is teleportálok, és lekapják rólam a bilincset (nyakamról), és aztán csomó helyen kapok jutalmat. a 4. küldetésem az, hogy a pestiseseknek vigyek vmi vizet egy kútból. elmegyek a pálya legvégére(az akkoriban látott pálya végére), és kinyílik egy kapu, ahol 3 őr van, és íjjakkal osztják a népet. én(a harcimvarázslóm, és az ijjász bérleemény) bemegyünk, mindenkit agyonlövünk. ezután bemásznk vmi alagűtba, ahol megölünk mindenkit, és megtaláljuk a kutat. a kút-ból (inkább szökőkút jellegű) elvisze vmit (asszem) a pestises embereknek, akik kicsit jobban lesznek. megkapom a jutalmamat, vmi gagyi cuccot, és kapok egy 5. küldit. nem értem tisztán az angol szöveget, de megint ezzel a kúttal kapocsolatban van. odalenn viszont már semmit nem találok. merre tovább?? amúgy jó kis játékocska
amúgy hol találom meg a varázslót, aki segítségével a szellemekkel tudok beszélgetni? eddig nem találtam, bármerre is jártam
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito #444 üzenetére
Én személy szerint célirányosan fejlesztem a karakteremet. Egy dolgot tud, de azt nagyon. Lehet, hogy később ez majd visszaköszönöm, de egyelőre úgy néz ki bevált. Igen nagy hátrány viszont, hogy ha egyszer megütnek, akkor jó eséllyel megfekszem. Jó hír azonban, hogy az átlag 270-es sebzésemnek kevés szörny tud ellenálni hosszú ideig.
-
Mazka05
őstag
válasz
Incognito #382 üzenetére
PF! Kitől hallotad azt a marhaságot? Milyen madaraid vannak neked?
Én nekem bejön a DS 2 szerintem nagyon eltalálták! Jól össze gyurták a DS-est meg a Diablót! És nyugi fogsz te még látni DS2-es szerveren
És kb olyan lesz mint az első-ben legyilkolom a 74-es karakteremmel a 130-as csávót!
Jah ui: felveszlek a partnerek közé MSN-en!
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz
Incognito #375 üzenetére
Ember nem gondolkodtál még el azon hogy neked nem ebbe, hanem pl a középkorba kellett volna születned ?
mod: persze meg tudlak érteni, engem is jobban le tud kötni egy hasonló kaliberű kaland játék, mint mondjuk bármien agyament lövöldözős, mert ide jozan gondolkodás is kell.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito #289 üzenetére
Amikor megérkeztem kalandozótársammal az első városba, (Nevét nem tudom, tele volt hatalmas hidakkal) és kaptunk egy küldetést, hogy fel kell szabadítani a várost a szörnyektől. Ha jól emlékszem, akkor csak a küldetés befejezése után lehetett bármit is vásárolni. Nos, ez nálunk úgy zajlott, hogy akármit is csináltunk, csak egyikőnk tudta ezt a küldetést megcsinálni. A csapat többi tagja ezután csak állt bambán, mert se vásárolni nem tudott, és még újabb küldetést sem kapott.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito #215 üzenetére
Feltettem azt a képet, amit tegnap csináltam. Épp Te hostoltál játékot és nem tudtunk csatlakozni, mert nem volt neve.
Bővebben: link -
-
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito #208 üzenetére
A barlangnak 3 bejárata van. 2 bejárat közvetlenül a város előtt van. Ahogy kiérsz, balra kell fordulni. Ha innen mész be, akkor nem tudsz átmenni a hídon, mert a másik oldalon van a kapcsoló. Ha viszont a dzsungelen keresztül térsz le (jobbra) a barlangba, akkor a híd jó oldalán fogsz állni, és ott lesz a kapcsoló is.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito #198 üzenetére
A varázslatokról jut eszembe, hogy van arra mód, hogy még egy kicsit tápoljuk a karakterünket.
Van egy varázslat, aminek a neve Wrath of magic. Természet mágusok tudják megtanulni. Hatása: +X% magic damage. Ez nagyon jó!!! Viszont nem tudom, hogy hányadik szinten lehet ezt elsajátítani. Azt hiszem Mazka05 lesz az illetékes ezügyben. Lehet, hogy érdemes lenne nekünk is rágyúrni a természet mágiára.
Szerk.: és egyszer talán fogalmazni is megtanulok.
[Szerkesztve] -
AlyArkhon
őstag
-
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito #167 üzenetére
2. The update will invalid your save games.
+ In our recent optimization passes, we have made some key changes to data structure that are significantly different from the version you currently have. Unfortunately, that will render your old save games unusable. While we, as gamers, understand the pain that ''character wipes'' can cause, we hope that you understand that this is a necessary evil to make the final release a stronger game.
Biza, aki frissít, az bebukja a karakterét.Sőt: mindent!
-
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito #130 üzenetére
Akkor maradjunk annyiban, hogy 23:30-kor kezdés. Egyenlőre úgy néz ki, hogy hárman leszünk, tehát hármas szervert fogok csinálni. Mindenki hozhatja majd a kis házikedvencét: jég elementál, skorpió, szamár, esetleg kalandozótárs. A szerver neve a hagyományokhoz híven Hungary viszont ezúttal jelszóval fogom védeni, hogy idegenek ne csatlakozhassanak. És hogy a jelszót is könnyű legyen megjegyezni: Prohardver. (Nagy kezdőbetűvel!)
-
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito #127 üzenetére
10. szint felett vagyunk mindketten, szóval annyira nem vészes.
Mondjuk már nem igen vannak szörnyek, amik gondot okoznak.
Mi valószínűleg éjjel kezdünk. Neked meddig lenne jó? A héten az a gyakorlat, hogy kb 23:30-tól játszunk. Ha gondolod, játszhatunk egyet akár most délután is. -
CocooN-z
őstag
válasz
Incognito #114 üzenetére
A passzívokat lehet fejleszteni a skillpointokból, az aktív skilleket meg ha jól emléxek a passzívokkal tunizod tovább de nem biztos!
Alapvető különbség az hogy az aktívat te aktívan fogod használni,pl varázslatok, harci technikák(bár ezt akár passzivnak is vehetnénk, de mind1), harci combók, míg a passív csak a háttérben van és örül a fejének, nem kell és nem is lehet hozzájuk nyulni hogy használjuk öket, mondhatni, egyfajta attribútumok mint pl az erő v célzás de a skillekben nyilvánul meg, itt a ds 2 esetében az aktivakat segítik.
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz
Incognito #112 üzenetére
Segg-ítek:
2: Amikor szintet lépsz skill pointokat kapsz, ezeket eloszthatod kedved szerint, de csak a passzív skilleken amik befolyásolják az aktiv skilleket.
6: Oda helyezi el a gém a kitanult aktiv skilleket, és ott válogathacc köztük megint csak Kedved szerint
7: A d2 ben megismert és egyszerű vmint nagyszerű level meter, mutatja mikor érsz a következő szintre, ez a kedved től független, bár ahogyan kaszabolod a monstákat kedved szerint, ugy növexik.
...lol...
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito #91 üzenetére
Ejj, épp írtam egy fél oldalt neked, erre elment az áram!
Szóval akkor még egyszer. Nincs még pontos információ arról, hogy pontosan melyik bugok kerülnek javításra, de valszeg a patch megjelenésével egy időben ez is közlésre kerül. Szerintem a GPG-s srácok megpróbálták az eddig leközölt összes hibát orvosolni, legalábbis ezt tartanám a leglogikusabb döntésnek a részükről.
Viszont a patch megjelenésével felvetődik az az igen érdekes kérdés, hogy hogyan is játszunk neten? Ugyanis a két verzió valszeg nem lesz egymással kompatibilis így nem igazán fog tudni csatlakozni egymáshoz az, aki alapjátékkal illetve aki a javítottal rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged