- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
A Dungeon Siege-hez hasonló játékok lényege, hogy egy party-t irányítasz, minden class jelen van (Harcos, Varázsló, Pap, Tolvaj, stb.).
Ha valaki egyszereplős RPG-t akar, annak ott van a Diablo, vagy a Sacred. Bár én azokat is szeretem (Várom nagyon a Sacred 2-őt), azért a Dungeon Siege-t nem kellene egyszereplőssé tenni.
-
Vistaboy
veterán
Szerintem azért néha lesznek segítőink a nehezebb küldiknél, csak nem fogjuk tudni őket menedzselni. Mondjuk számomra majdnem tökmindegy, a Diablo-t is és a Dungeon Siege-t is szeretem. Bár azért ha már egy sorozatot folytatnak (És nem új játékról van szó), akkor azért nem ártana a keretek között maradni.
Például milyen lenne, ha a DOOM 4. része nem FPS lenne, hanem TPS?
Lehet hogy jó játék lenne, de már nem ugyanaz. -
Kareszovics
addikt
Nekem tetszett a több-karakteres megoldás (voltak ugye olyan küldik, amelyeket bizonyos karakterek hiányában meg se tudtál oldani), de mivel alapvetően Diablo fan vagyok, ezért ez az egy karakteres történet igen tetszetős számomra.
Ezért cserébe viszont tényleg vmi nagyon kidolgozott, de egyben átlátható fejlődési rendszert kell produkálniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest