- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Tyrone89 #10685 üzenetére
Nekem is előfordult már vagy 2×, a dune logo bejött aztán amikor elinditottam a filmet, és a szintén LG tv m nincs jel, pontosabban képernyőkímélő képeket kezdte el vetíteni, hang az van, az erősítőm megszólal. Aztán az AVR ben a távon nyomtam egy TV/Audio, majd vissza a Media player bemenetre, és lett kép. Nem tudtam hová tenni, de érdekes hogy másnak is van ilyen, akkor ez valami gebasz lesz. Én csöpp agyammal annyit csináltam(nem röhög 🤭), hogy a dune power beállításnál áttettem a csak hdmi kikapcsról, teljes leállításra. Ezek szerint csak véletlen, hogy azóta nem volt ilyen nálam.
Ha lesz, akkor "blakey" javaslatára, megcsinálom a gyári visszaállítást.
Mindenesetre mostmár különösen érdekel az oka, már az is megfordult a fejembe, hogy hátha a dune hez adott HDMI kábelt a ludas, és cserélem majd. Meg arra is gondoltam, hogyha újra előfordul nem nyúlok semmihez sem, hanem direktbe dugom a tv bemenetre, kihagyom az erősítőmet, hátha az erősítő szarakodik. Mondjuk ez így már majdnem kilőhető, ha másnál is van ilyen, de ahhoz hogy meglássam ugye, megint elő kellene jöjjön a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest