- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Gergello #458 üzenetére
mikor irtam a hszt mar megvolt
fel ora tornagyakorlat utan belemasztam a kontenerbe es megdolt, akkor beugrott, hogy vmivel sulyozni kene
. elvittem a queen bitchig, majd ha lesz idom megfejem. meg hozzatennem, hogy hosszu ideje ez az egyetlen jatekom, amiben ennyit kellett allast visszatolteni, egy ket helyen sokat lehet szivni, mire rajosz, hogy lehet napszemuveg tores nelkul meguszni(come get some-on).
-
atidzsiforc
őstag
Aki szereti az "elavult jatekmenetet"(ertsd: egyszemelyes hent) annak szerintem bejon. En alapbol Come Get Some difficulty-n kezdtem, szerintem jol belottek a nehezseget. Nem olyan, mint a blekopsz, hogy a tuzharcokat lehozza az npc helyetted. Jah, es a steroid effekt ugyanaz, doom3-ban a berserk powerup, meg a hangeffekt is
. A szkriptelt jelenetek eleg benak, pl mikor alairod a konyvet a kissracnak, feled sem fordul, ha arrebb mesz.
-
atidzsiforc
őstag
kiprobaltam a demot es nagyon tetszett!
a retek benzines kannat en hulye a kocsironcs korul kerestem fel oran at...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged