- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
kriszbon #29932 üzenetére
Tudom, a másik topicban jobb helye lenne, de ide szoktam, írni a heti bargain-eket.
Szóval, a legendás Cobra CM2204/2300. 10!!! USD/PC. Postával. Megbízható helyről. -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
kriszbon #29904 üzenetére
Hát, nem kontakt hibának tűnik...
A videóból a zaj forrásának iránya nem jön le, de az igen, hogy a gép stabilizált módban van, és nem ugyanúgy viselkedik a különböző irányokba döntve (gondolom, azért minden motor pörög)...
Nem tudom, túl vagy-e rajta, de ha nem, akkor menj végig a kalibrációkon, hátha a szenzorok szarakodnak. Ha ez sem segít, akkor át kéne tenni az ügyet a társ topicba, hátha látott már valaki ilyet... -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
kriszbon #29866 üzenetére
Első kanyarban nézd meg, hogy a földön is csinál-e ilyet, vagy csak ha repül.
Vedd le a propokat és úgy pörgessd kicsit (ne sokáig egy huzamban, álló helyzetben, propok nélkül, alig van hűtés)
Ha kell, lökdösd kicsit, és fülelj, hogy dadog-e. Ha igen, akkor már legalább az kiderül, hogy melyik sarokban van a probléma
Mivel a Runnerben kb. minden plug-in rendszerű, relatíve gyorsan körbe tudod sétáltatni a motorokat az esc-ken, így azt könnyen be tudod határolni, ha valamelyik esc, vagy motor a sántaA barométer képes hülyét csinálni belőled, ha széllökések vannak, mert azt fc ezt magasságváltozásnak hiheti, ha nincs megfelelően szűrve a jel. Ráadásul plusz egy alkatrész, plusz egy kontkat hibalehetőség
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
kriszbon #29862 üzenetére
Hát, ez olyan, mikor a kocsidba kenguru-benzint tankolsz, kb. minden lehet az oka...
Lehet, hogy csak egy lelazult csatlakozó, lehet törött kábel, vagy egy kihült forrasztás.
De lehet egy gyengélkedő esc, meghalni készülő motor, vagy egy mikro-repedés a pcb-n.
És mivel neked ADV-d van, akár a barométer is szarakodhat.
Én kihúznék - kontakst spréznék - bedugnék mindent, aztán multiméterrel szurkálnám körbe és imádkoznék, hogy meggyógyuljon magától...Alishanmao elégedett vele, annyira hogy nem szégyenli primary kukucsnak használni. Egy olyan figurától, akinek hegyekben állnak a fathsark-ok a konyhaszekrényben, ez nem kis dicséret. Remélem, nekünk is jó lesz a fejünkre :-)
-
Allien
veterán
válasz
kriszbon #29829 üzenetére
Mondjuk, érdekes ez a szemcsi, mert pl GearBest-n MÁS a neve...
JJRC JJPRO
Mondjuk, az ára egyforma még, elvileg a BG-nél október 1-ig ennyi, utána 99 dolcsi lesz. Már elvileg...
Más a GB-s antennája, ennyit látok, illetve, a KDS-n nincsenek feliratozva a gombok? -
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #29829 üzenetére
A rövidke kép "összehasonlító" [videócska] elérhető ha érdekel valakit, csak telóval készült, így elég gyatra a minősége.
-
Zoty4
őstag
válasz
kriszbon #29665 üzenetére
A falcon 180,250 szeria nekem se nagyon jon be, kicsit olyan "emeletesagy feeling" nekem.
Igen, ezekhez mar kotelezo az fpv szerintem is, csak gondolom 300$ bol, ami az fpv felar, szerintem jobbat, olcsobbat is lehet venni....?
De most total elbizonytalanitottal , hogy kell e nekem ez, vagy sem. Lehet varok tavaszig, fel ev alatt hatha jon vmi komoly elorelepes a kepben" digitalis" fpv stb. Persze ha lesz valami odabaszos akcio akkor lehet elcsabulok. -
Zoty4
őstag
válasz
kriszbon #29662 üzenetére
azt se látom nagyon jól, de 180-as kis zömök, nincs oldalirányban kinyulása semmi
De legnagyobb bajom hogy azt full szét kell szedni minden balesetnél
tetszik a walkera runner is gyönyörű, de az nekem túl drága300+ $ , az fpv-s meg 600+, márpedig ezekkel pfv nélkül kb nem is érdemes foglalkozni
-
medvegy
aktív tag
válasz
kriszbon #29618 üzenetére
Nem szedtem szét annyira, csak lekaptam a burkolatot és leválasztottam a reciever board-ot. Amúgy elég nehéz lenne a csatit odaforrasztani az ESC-re
Köszi a tippeket vandor01-nek és qqzs-nek is, így már jó eséllyel megtalálom a szükséges csatit.
Az ESC-re forrasztással nincs gondom, bár ott sincs túl nagy hely. A csati végére a kábeleket, na az nem menne. Ott nagyon kicsi a hely, nem is vagyok túl gyakorlott forrasztások terén meg egy nem túl nagyszám pákám van. Előbb olvasztanám meg a csati műanyag részét
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
kriszbon #29559 üzenetére
A kérdésedben a válasz: az Aux2 csatornát, -100 és +100 között...:-)
Oké, válaszolok a következő kézenfekvő kérdésre is:
Hát azt, amit Az Aux2 csatornára rákötöttél :-)
Na, jó, nem szemétkedem tovább.
A Runneren alapból semmit. de pl rakhatnál a kamera mögé egy kis szervót, ami emeli-süllyeszti a kamerát. Ebben az esetben tökre örülnél annak a potinak. -
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #29291 üzenetére
Azt még kifelejtettem, hogy a hevenyészett térképen a 270m és 300+m távolságot kitoltam vagy 50-70-el az biztos, mert megfeledkeztem róla hogy nem a Runner van nálam, aminek a távjával bátrabban vagánykodhatom, egész addig amíg van kép.
Talán párszor zavarodott össze a kép, de nem volt vészes, inkább a gagyi vevő +antenna miatt lehetett az is, bár ezt nem garantálom.
Az XK X251 távjának viszont becsületére válik a teljesítmény, az biztos.
Lehet hogy ideálisnak kell lenni a körülményeknek is, de ez akkor is szép, na meg főleg szokatlan az 50-70-100m-ek után, a régi gépekkel. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
kriszbon #29224 üzenetére
Hat figy, az emberek nem nagyon veszik eszre h mekkora a read-only vs az aktiv forumozok aranya. Van egypar cikkem, amit kb 2-3000 ember latott, megis csak 1-2 hsz van.
YT - kb minden500-600 megtekintesrejut egy hsz. Lofutty, most nezem kb 1000 kell egy hsz-re.
Namost nemtom a PH statisztikait, de megkockaztatnek egy 1:100 aranyt. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
kriszbon #29065 üzenetére
Szerintem elegge.
No, varjal, mi zabal sokat? A runner? Milyen propokat hasznalsz? A bullnose-nak nagyobb a legellenallasa normal vegu tarsanal - > akksi zaba, a meredekebb prop is jobban cuppantja az akkut, megha tul kicsikkel repulsz, akkor is.
Meg milyen akku? 3S-nel ez normal repido. -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
kriszbon #28715 üzenetére
Értem, mire célzol, de most akkor tegyél fel légyszi két napsütéses képet is, amit az 5-10 méterrel feletted repülő drónról készítettél.
Naugye.Srácok, nem bánnám, ha nem csak egy-egy félmondatomba kötnétek bele, hanem elolvasnátok végig, amit írtam.
Tudom, hogy sokkal sötétebb képet festek, mint amilyen az valójában. Ennek részben a sértődöttségem az oka, részben pedig az, hogy idegesít, ha csak a szépre emlékezünk egyes, Szent Grálnak tekintett gépek esetében.
Tökéletes gép csak egy van. Úgy hívják, hogy Nihui U807. -
molnigee
aktív tag
válasz
kriszbon #28671 üzenetére
Nekem úgy rémlik hogy a szállítási időt a feladástól számítjuk. Tehát ha 10 nap processing van, és utánna shipped, akkor onnan számold a szállítási időt. És ez le is van írva...
X251, ha volt/van bármilyen racered akkor kevés lesz, ha nem akkor meg jó lesz. Ha duál raten mindent feltekersz 125re akkor azért elég jól dől úgy emlékszem.
A ratitudbe meg nem kell át kapcsolni. Ha meg atkapcsolod odafigyelsz.
Tegnap a falcont próbáltam rattitudbe, én is túl nyomtam és beflippelt szépen a földbe. Akkor most ez is szar, nem... Én voltam béna. -
qqzs
őstag
válasz
kriszbon #28671 üzenetére
Figyelni kell ra hogy ne rakjal bele par aprosagot még. Nalam elofordul aztan mar tobbszor jartam ugy hogy csak allt a rendeles es rakerdeztem es valaki kis mutyur nem volt raktaron ezert kepesek lettek volna hetekig varatni a nagy erteku megrendelest. ha ket napon belul nem indul el ra kell kerdezni miert, szonte mindig talalatak valami t amire varni kellett es olyankoprszetszedetni velua rendelest. En order gomb megnyomasa elott mindig mindegyik tetel lapjara ramegyek es megnezem nincs e akar par nap varakozasi lehetoseg aztan kiszedem ha van
-
kimista
aktív tag
válasz
kriszbon #28397 üzenetére
5045 = 5.0 col és 45 fokos emelkedés.
mögötte lehet még h bullnose-e v nem
mögötte lehet az is hány ága van, 2 ágúnál nem írják, de ha 3 ágú triblade, akkor lehet h így írják: 3x5x45, vagy vmi hasonló.
minél nagyobb a szög, annál többet emel, de annál jobban eszi a motort, esc-t, aksit.
tehát egy 5030-al hogy azonos súlyt emelj, többet kell pörögni mint egy 5050-el például. viszont az 5050 meg nagyobb terhelést ad a többi alkatrészre.
Az aksi cellszáma ilyen téren lényegtelen, ha az esc, motor elbírja, mehet a 4s, ez csak annyit jelent, h méggyorsabban pörög.nekem anno volt valami gagyi kínai 9545-ös propellerem (ami tehát 9,5 col, és 45ös emelkedéssel) és kb csutkagázra kellett tolni h megemelje a gépet, de csak azért mert kb volt a 45 helyett olyan 10 szögemelkedése.
45-ös emelkedés az átlag, a 30-as kezdőknek való, mert így lassabb a gép, az 50-es meg a profiknak. -
Allien
veterán
válasz
kriszbon #28241 üzenetére
Én viszont pont azon filózok, hogy kellene egy 3D-s tervet csinálni az X251 akksi tartója helyére, hogy beférjen akár nagyobb akksi is kényelmesen. Nem ördöngösség, hisz 4 csavar tartja, arra kellene tervezni egy újat, majd kinyomtattatni (amire van lehetőség amúgy itt is).
Csak sajna, nem értek hozzá, kérdés, mikorra lennék készen a tervezéssel.
-
Zsee75
tag
válasz
kriszbon #28216 üzenetére
Az 1.-el egyetértek. nálam se jelzi. érzem már a gázkar állásából hogy nem sok van hátra, akkor már közel hozom magamhoz gyorsan. de repülök vele nem villog, nyomok egy gázt és egyszer csak el kezd villogni és szép lassan lelandol hiába nyomom a gázt már fel nem megy. villogás után kb. 5 másodperc és annyi.
-
PNP
őstag
válasz
kriszbon #28186 üzenetére
Nekem is dupla széles, igaz csak alul. Thingiverse-t érdemes nézegetni, ezek ingyenes modellek. Logo-t kiszedni, hornyot szélesíteni nem nagy cucc.
Ez a felső elem tetszik, de csak fizetős verzióban láttam, elkezdtem megtervezni, de nincs időm megcsinálni rendesen.
-
DJGABI
addikt
válasz
kriszbon #28216 üzenetére
az X1-hez képest azért jobban láthatóak ezek a ledek.
ja meg ha a táv önmagában nem lenne elég, itt legalább nincs idióta bindelési procedúra.(#28214) FID mondom, ott vannak az adatok, tényleg nagyobb -> nyomatékosabb, de az xk meg pörgősebb. amannál meg lehet a propikkal variálni. most ez h jelent-e bármit vagy sem, nem tudom.
-
mobbo
senior tag
válasz
kriszbon #27994 üzenetére
a VR amikor minden amit látsz virtuális
az AR amikor a látható valóságot "kiterjesztik", arra rajzolnak rá/beleez itt az AR-nek az alja ha jól látom
ha lenne sok szenzor a gépen és folyamatosan rajzolná a terepet (a látható képre) meg minden az már komoly AR lenne
ez 800usd-ért ló...sz így elsőre -
Zoty4
őstag
válasz
kriszbon #27906 üzenetére
4 pines a kamera csatlakozó
itt a kiosztása
no de ennek a kamerának csak 2 db kábele van, melyikbe kell melyik kábelt beledugni? -
vandor01
senior tag
válasz
kriszbon #27894 üzenetére
kerdes hogy board miatt mi valtozik?
azaz a board-ot korrekten ratolja az ember Imax-ra T + ballancer csati...
aztan a bordrol mar lehet T/XT60 nelkul csak ballancerrel tolteni
par darab 1A alatti aksit (max6db)? azaz a gyar x251-st..??vagy mindhez kell egyenken hasznalin az XT60-t?
vagy eleg csak 1DB XT60-at hasznalni a tobbi mehet ballancon...kibaszott gyari aksi.. a vegen lehet hozza krealni a kabeleket....
-
vandor01
senior tag
válasz
kriszbon #27888 üzenetére
gyanitottam hogy kell hozza egy ilyen kabel-kreálmány
na most ha board ne managgeli le a csak ballancerrol a toltest....
es arrol szertnénk tolteni a sima gyári aksit (x251)?
akkor krealni kell egy hasonlot csak XT60-al...
meg gondolm xt60/T pontrol gyorsabb is a töltés a balancig?! -
Teréz Atya
senior tag
-
kimista
aktív tag
válasz
kriszbon #27555 üzenetére
Note: Promotion price $69.99 is only sold from Sept. 8th to Sept. 9th. The price will go to orginal $99.99 after promotion . Please submit to alert if you want to buy this goggles.
69 is volt már a kezdetek óta, de csak erre a két napra, már vagy 1-2 hónapja nézem ezt a terméket
-
qqzs
őstag
válasz
kriszbon #27555 üzenetére
Tegnam kertem ra alertet akkor 19e (69.99) volt. Erdekes ez van alatta: Promotion price $69.99 is only sold from Sept. 8th to Sept. 9th. The price will go to orginal $99.99 after promotion
Tarot OSD Module Image Overlay GPS System TL300L ezt nem tudja valaki eubol honnan lehetne? nincs kedvem megint egy honapot varni
-
-
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
kriszbon #27340 üzenetére
A gépre is fel lehet rakni, de nem jellemző, mert plusz súly, és ha hozzá számolod a kamera és a kanócok súlyát már nem vagy sokkal beljebb, mintha egy dzsunka akciókamerát tennél fel. Azoknak a képe meg sokkal jobb, mint ahogy ez fog rögzíteni.
Ezt a vevő mögé kötöd, hogy az FPV jelet tudd rögzíteni -
vandor01
senior tag
válasz
kriszbon #27260 üzenetére
szoval 7,4V alatt (3,7V/cell) terheles nelkul leesik a cucc....
akkor alapvetoen jol van beallitva buzzer
csak ugye a terheles nincs beleszamitva...
terheles lehet minimum 0,2V de akar 0,4V kulonbseg is/cell...
akkor batorkodm 3,4 vagy akar 3,3V re allitani??
azt amint megszolal!? terheles visszaveve
es visszahoz, leszall...
??? -
Jackal2
senior tag
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
kriszbon #26641 üzenetére
Tegnap este már nem volt időm, ezért most pótolom:
Ha hiányzik valami szólj és lemérem azt is.Az megvan nektek, hogy a GeekBuying-on már Nihui NH010 Mini-nek hívják az Eachine e010-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest