- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #64431 üzenetére
Arra leszek kivancsi mit reagál erre a runcam
Illetve a foxeer... -
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #64429 üzenetére
Igazából be kell állítani rendesen, esetleg nd szuru... Nekem is jön már hozzá. Splitem is van kettő is. Sztem nem jobb,bár azt nem allitgattam.
Albert Kim videóit érdemes nézni, pl https://youtu.be/TVVckYCZBiI
Szerintem nem rossz... -
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #64427 üzenetére
Nekem nem volt gondom, nem vettem észre... Szerintem az csak Hard core racernel szamit....
Toncsi 720p mi... -
Johnny_vT
senior tag
válasz
Peaceliker #64420 üzenetére
Hümm, és a képminőség is teljesen pariban van vele. Király, akkor csak a 3,5 ojrós ST-Link kell, amivel pedig elég korrekt csomag. Főleg, hogy a ProDVR már rég itt van, szóval új szemüveget nem érné meg vennem egyelőre.
-
Djuree
félisten
válasz
Peaceliker #64414 üzenetére
hát mozgásban tuti elkeni.
-
Djuree
félisten
válasz
Peaceliker #64408 üzenetére
kipróbálnék egy ilyet, mit megy a nagyobb drónjaimhoz képest, azok 1 kilósak kb.
azok is mennek elég jól, de nyilván nincs viszonyításom. videókat láttam már, de élőben biztos más. borsodban nyomja valaki ilyennel?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #64405 üzenetére
Nekem volt vmi 21.xxg talán.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #64403 üzenetére
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Peaceliker #64400 üzenetére
A tű benne maradt, szerintem inkább rádugom ahogy van és magát az IPEX-et forrasztom oda.
-
mrbig
csendes tag
válasz
Peaceliker #64388 üzenetére
Nem találtam hozzá firmwaret. Amúgy úgy látom viszonylag friss van rajta. Ez már tudja, hogy ki lehet kapcsolni egy antennát, ha nem használom, míg a régebbiek ezt elvileg nem tudták.
De hogy mennyire hamar kellene átkapcsolnia, arról nem találtam sehol visszajelzést, se pozitív, se negatív irányba. Ezért gondoltam, hogy lehet, hogy ez az átlagos.
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #64383 üzenetére
na mostmár épitek ujra egy emaxos diatonet 1106/6000KV vel de RS2-es motorokkal mert az elozo konfigban a regi emax motorok voltak meg a racerstaros szardarabok..... 3S-t nem birtak.... tobb ESC-én fentvoltak az EMAXos magnumon 12/15A 2-4S.... aztan HAKrc -en 20/25A 2-4S.... hasonlo erdeménnyel... igaz a PID allitas utan az Emax mar hasit 3S-en 2collon.... de 82gramm.... az Elf88 1104-el 67gramm....
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #64381 üzenetére
vki emlegette itt
hogy az "osdi fos szar 4 csavaros" sárnehéz emax nehezékek!
7,5g/db.... 3S kerdeses? foleg ha 7500 de még a 6000-es is!
2S-re jo leszahhh reménytelen szerintem KUKA...
fog repulni es még menni is fog mint állat... nyomatékbol megoldja!
de kb 50%-os gáznál fogja a seggét megemelni.....
mondom..... 1104/7500KV FS 5gramm/db! -10gramm!
motorral lejebb nem mehetsz mert beleszakad a sulybaahhh inkabb kuka az egesz.... johet a kebab! de csipos szosszzal!
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #64379 üzenetére
azert nem árt egy ilyen kis gép minimum 50gramm kulonben elfujja egy lepkefing.
habar ha 25mw? akkor ugyis csak a kovetkezo bokorig mereszel vele az emberfia repulni de arra meg ott van a whoop? ne de 55gramm? 120mm 2,5"...??? csak tudnam hova raktam azt a plus 20grammot?
mondjuk.... 1104 5g... a 1103? +4-8g
4 vs 3 csavar +1-2g
aztan leszallotalp es motorvédő +3-4g
van egy valag kotegelom +2gmeg van az......
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #64375 üzenetére
hat igen a tonkremenetel szempontjabol 3 vs 4 csavar nem oszt nem szoroz.... de a grammok az a lenyeg.... ha van egyseges 3 csavaros meret-szabvany... ugye ami a whoopoknal nem jott ossze! ossze.vissza mindenfele ahany motor annyi kőroszton volt..... na es lesz hozzavalo minimum 5db carbon vaz? akkor jo lesz....
a motorok meg??? tengelytores, harang leugras, na es ezeknel a T mociknal a talp tores! ami valszeg azert jatszik mert csak levagtak az aljat fasza designes legyen kozben ha kap egy pofont regebben a harang alja nem engedte tovab "hajolni" most nincs ott semmi azt addig hajol mig bele nem torik.... -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #64373 üzenetére
jaja... ezt mondom, hogy legyen.....
mert HM keves mennyisegre es minosegre is!
indulásnak jo csak legyen minosegi folytatasa is!
aztan a Kabab mit vetit kinek ugynokol jopiiizert abba beleszarokha majd lesz kicsit a jobbakbol is akkor gyere cipo bekaplak
na ezert az durva 4csavar oskovulet
a bálnára megiscsak 4csavaros tettek es nem az oskovuletet faragtak ra az ott uj fazonu moci!a 3 csavar meg hype uber fasza meghatarozasa
de persze drone-jatekrol beszélunk mire landol a postaladaba mar kijon a jobb es ujabb
és meg uberHype-eb de mar csak 2 csavaros tuti.biztos
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #64370 üzenetére
a vakember is azt mondta majd meglátjuk
ha a nagyok...
na jo a kinai nagyok(geprc/emax/iflight/KK/Lard) nem állnak rá akkor Sailfly-X is csak a whoop egy vadhajtasa lesz! hasonlo mint a BAT100.... ráadásul HM nél csak alulrol nyaldossak a meg megfelelo es mukodo minoseget.... stabil kozepes neha csak alom a "marka"nak....
kezdjuk hogy eloszor is a motor csak 3csavaros (ertem konnyebb)....DE nem csereberélhetős a mar most meglevő 11xx motorok garmadaval! csak itt es most használhato a Whoop nal na es most Sailfly-X -nel.... szoval kell minimum 5 de inkabb 10 kulonbozo vaz a 3 csavaros motorhoz!!! ha negy csavaros lenne es 9mm-es? akkor variálhato lenne mar most!! ott vannak a SPC bálnái! 4 csavaros!!! nezzuk csak a BAT100-as vadhajtast? 06/07/08-as mocihoz hany karbon vaz is keszult? ketto biztos! de tobbrol nem tudok! a BAT100 meg SP95mm-es.... ez mind a ketto FOS papirvekony karbonka..... akkor inkabb mar a whoop... na ott van valasztek a 06xx 07xx 08xx motorokhoz....
aztan a propeller?
mar a 2S max 50000-et porgo kefesre is ragasztni kellet a propot mi lesz itt a KV10000nél 4S-en?? most hogy a tengely 1mm/1,25mm/1,5mm...??? ja jobb lesz jobban fogja a ragasztokamera... AIO??
hááát jo lenne elhagyni es minimum caddx EOS2-t minoseget produkálni na meg a 25mw? tiszta kefés erzés.... csak gyorsabb amig birjanagyobb lendulettel darabolja majd a papir karbont es muanyag csavart....
szoval erre ra kell állnia a kinai piiizgyarnak meg a usernek is!
egyenlore az aksikbol sincs olyan nagy valasztek 3S 4S 300mah??na majd a vakember... eldönti
Reméljuk majd lesz nagy választék azt veszunk a legjobbol áákciooban
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #64365 üzenetére
megvarjuk milyenek lesznek ezek.....
milyen vazak motorok megoldasok jonnek ki...
ez meg csak a fecskeez hm saifly-x cucc annyira egy kis gyenge fisi fosi.....
muanyagcsavarok fityegnek rovidre vagva.....
persze konnyu es nagyon jol visit mint a soros...
meg a csocsesz tok jol porgeti...
de lehet egy rutintalan kezeben 2x odabassza
azt repkednek szanaszét az m2.es muanyag csavarkak -
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #64365 üzenetére
Én még annyit hozzatennek, kupon is van rá
TTxBG10 -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #64354 üzenetére
Hq jön is ki új 65mm proppal, úgy hallottam gemfan is fog
Sailfly-x ha valakinek nem lett volna kedve rákeresni, de érdekli.
/telóról vtam eddig, onnan nem szeressek linkelni/
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #64361 üzenetére
na ja....csak a szokásos----
fugg azert mennyit kell cipelnie? meg mennyire fogja meg a prop a motort?
azt csak erolkodik azt fust! arrol mar nem beszélve ki tudja mi fut azon a lapon?
ertsd... ja ez whooop akkor a prop sose akad el... azt hop ez elakad?
ratol kis ampert azt fust!
happymodel cuccai errol hiresek! nalam mar fustolt el jopar ebbol kifolyolag...pedig nagyon remeg az ujjam az orderen.... de kell halom kiegeszito pl aksi...
meg társai.... azt van mar annyi szarom nem gyozom arulni a félsikers projekteket -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #64356 üzenetére
nekem is tecccik.... 35gramm!
feleakkora mint egy elf88 es ramegy a nagyobb prop 55?65?mm
aksibol is elég a fele mint nehezebb gépekre..... elég reménytkéltő kombinácio....
vegul is egy 2S 8520 kefésnél konnyebb a motorok sullyaval!
1103-as moci nem tobb 3gramm! 2S 8520 5-5,5gramm
az kb 10gramm.... 46gramos a 2S minus 10..... meg is vagyunk.....
es ha megeszi a 3S aksit akkor az a fonyereménywhoopban kifejlesztett egybe-FC/ESC
kell egy jobb/erosebb/tartosabb carbonvaz!
lefelejteni a bugyuta whoopos keretet minus 2,5 gramm
vmi strapassabb propeller ne essen le a csocsrol 3S eseten 10000KV-nál!én kivárom mi lesz ebbol? nagykérdések?? ami kicci kinyaitol fugg.....
sajna a fos AIO alap kamera....? lehet jo is de inkabb csak szar...
aztan milyen vazak es motorok lesznek amik birjak is!
nem pedig hullanak tornek mint a legyek
leesik a harang a motorrol....
elfossa magat a tengely....etc etc
valszeg az FC/ESC lap jo lehet mar bizonyitott a whoopban.....mert annak nem sok értelme van tekerek 2 kort azt varok a tartalék cuccra kinyabol...
vaz? motor? propeller? esc/etc? ... -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #64354 üzenetére
Kabab-FPV rip-off-nak nézem.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #64346 üzenetére
Egy bizonyos tartományra van hangolva,az antennákra meg ráírja külön-külön a pontos tól-ig értéket.
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #64346 üzenetére
szerintem veheto mindenen..... csak a legjobb ki van emelve hogy itt kurva jo...
azert gondolj bele?
a lengyel gyerek megtrefálna egesz europat csak a 5775-on használhato mind?
elmegy 30 ember versenyre azt egy frekin tolhatjak???nekem most uton van par antenna a lengyeltol....
de se email a TN-el?
se TN nincs a rendelésnél csak hogy elpostazta?
ez igy mukszik? azt majd jon semmi regelés?? -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #64344 üzenetére
Jó antennák ezek.
Az egy dolog hogy elméletileg precízen hangoltak a ProDrone-ok,de a legjelentősebb javulást szerintem a hosszúsága miatt (Goggles E.) nyertem vele,abszolút nem takarja a nagy fejem semmilyen pozícióban. -
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #64333 üzenetére
Az eos2-re azt írják, hogy ~3ms a latency.
. Az olyan kevés, hogy vicc. És kb ennyire is számít ezen a szinten. A legtöbb ember (20/19) azt sem veszi észre, hogy a Dji gépeknél átlag 150ms a latency.
. Mármint, hogy egyáltalán van. Nem hogy azt, hogy most akkor kettő, vagy három.
Inkább az lesz a kérdés, hogy neki milyen kell? 4:3, vagy 16:9? Már csak a szemüveg miatt is, hogy milyen lesz..
Ha átkapcsolható, akkor tök mindegy.
Amúgy van egy kis összehasonlító tesztecske, hogy melyik milyen. Az Eos2 az egyik, a másik pedig a BetaFPV 1200TVL-es kamja. A vidiben elég jól látható a difi szerintem.
.
Ezt látva nem biztos, hogy az Eos2-t venném meg.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #64316 üzenetére
De, csak nem néztem meg annyira.
Tibusz00: Az Eos2 nagyon jó lesz. Tű éles és szép színes a képe és egész jól kezeli a fényviszonyok változását is. Nagyon szeretem azt a kamerát.
Nem volt nehéz neki a predator v3? -
Tibusz00
tag
válasz
Peaceliker #64302 üzenetére
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #64307 üzenetére
Mondom én, hogy jók ezek.
Milyen aksival használnád? -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #64188 üzenetére
Megkerült a leírás. Kíváncsi vagyok sikerült-e neki.
-
buci30
addikt
válasz
Peaceliker #64183 üzenetére
Na ezt kb értem amit ír a baj h okés aksi teszem és a blind gomb de kb semmit nem csinál rá.
Ami felül van az minin usb melett gomb arra van villogas külön mint amí amúgy de kb akkor se tudom a távirányító mit kéne.Küldöm milyen papírom van hátha neked mond is valami 😂
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #64177 üzenetére
Az a baj, hogy ez a gép nem a kit része, hanem egy másik.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #64157 üzenetére
Lehet, hogy csak úgy van, ahogy vandor01 írja, összeszedik magukat. Amikor töltőre szoktam tenni, mindig ilyen körül van bennük.
Repülés után tárolásira merülnek. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #64150 üzenetére
Nekem is 3,7 körül jönnek le.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #64148 üzenetére
Nekem nem melegednek, mert mindig 2 gépet váltottam. 1-1 kör után nem vettem észre semmilyen melegedést. Sőt még a gyári mocikkal megyek, mert nem mennek tönkre. A 3-ból csak az egyiken van Boldclash motor (azt is csaqk azért raktam be, hogy mégis inkább azt használjam), a másik kettőn jjrc h67 motor van, elhasználom őket aztán rakom rá a Boldclash motorokat, amik egyébként jobbak.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #64148 üzenetére
Milyen akksi az?
Nekem a 260 GNB elmegy 3:30-at.Az utóbbi időben, hogy acro-ban repülök nem melegszik annyira.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Peaceliker #64119 üzenetére
Saját légörvénybe süllyedve és éles gyors kanyar esetén is jelentkezik. Nagyon alacsony sebességnél is, a lényeg, hogy hirtelen nagy gázzal való irányváltásnál oszcillál. Akkor hát úgy kezelem mint a propwash-t és annak megfelelő megoldásokkal próbálkozom, köszi a tippet
-
ot93
senior tag
válasz
Peaceliker #64019 üzenetére
kalibráltam már, igaz nem fél perccel, hanem egyből ahogy összedugtam. Meg még annyi, hogy egyszer már csinált ilyent: akkor már több motorja is cserés volt, gondoltam rakok bele egy új szett motort. És csodák csodájára utána jó lett. Aztán múltkor volt két balesete is egymás után, aminek hatására két motor tengeje kissé üt, nem nagyon, repülésben nem igazán van hatása, de kissé ráz. Na most nemtom ennek lehet-e köze, mert kb. azóta kezdte megint. Tehát mintha jó motorral jó lenne, ha már "rázósabb", akkor meg elkezd elállítódni. Lehet, hogy a giro csak félig rossz és még csak "rázkódás" esetén hülyül meg és ahogy felszállok a rázkódás miatt folyamatosan elállítódik?
-
ot93
senior tag
válasz
Peaceliker #63970 üzenetére
ja hát akkor ja.. meg így legalább kikapcsolódással ütöd el az időt munka előtt
(#63971) ezoltan ha szabad kérdezni, mennyibe került a gép? ha mondjuk akkuból eggyet nézünk. (mert ugye változó, hogy mennyi darabot vesz az embe)... egyrészt a gép magában, illetve egyéb cuccokkal (táv, szemüveg, stb.)
Én is tervezem, hogy egyszer majd valamikor építek egy drónt, egy long range krúzoló gépet
de, hogy mikor azt nemtom. Egyrészt pénz és felkészülség hiánya miatt. Utóbbi hamar pótolható talán, de jelenleg tanuló lévén nincs annyi feles pénzem. Egyenlőre bugs3 a legfejletteb technika ami nálam előfordul
-
ot93
senior tag
válasz
Peaceliker #63968 üzenetére
ez egy újfajta biztonsági őri munka?
minidrónnal portyázni, hogy nincs-e valahol betolakodó
(#63961) fape okés. Hát amúgy bugs3-hoz lenne ez az akku, marha olcsón vettem, 1500ft, hogy milyen az majd kiderül, 1x repültem vele, akkor 20percig ment, télen 0 fok körül és még az volt az első töltés elvileg. Tehát a drón kb. 45A-nél gondolom nem tudna többet felvenni, mert a gyári akku 1800mah 25c. Vagy nem jól gondolom?
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #63964 üzenetére
Szerintem már elég régóta track nélküli az ( >50$ )ingyenes.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #63921 üzenetére
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #63908 üzenetére
Nyilván sokat segít hogy ismerem a terepet.
25mW bőven elég a most kihasznált mozgástérhez.
Fpv dvr -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #63908 üzenetére
Jól van,egy fél perceset dobok fel
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #63906 üzenetére
Igen, a TH, csak az s-ekkel kavarodtam meg picit.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #63896 üzenetére
Nekem ebből 3 fajta van. A jicsin, a gnb és az infinity. Gnb-ből van a legtöbb. Nincs nagyon bajom egyikkel sem, észrevehető difit nem érzek. 3.5-4 perc a repidő általában, de inkább a 3.5. Mivel sok akkum van, így még annak ellenére sincsenek kukába valóak köztük, hogy eszement sokat repültem velük. Nagyjából 15-20 db akkuval megyek ki, ha célzottan szinte csak ezzel akarok repülni. Éppen ezért sokkal lassabban lesz meg bennük a 30+ töltési ciklus, mintha csak 4-5 db lenne.
Tegnap kb. én is így kezdtem. Kezdtem a B003-al, fpv-ben, mert ahhoz rendeltem kamot is. Igaz, lett egy kis forrasztásos mutatványom előtte, de sikerült összehozni gyorsan. Azzal kirepültem 6 akkut, aztán 4-et a Snapper 7-el. Utána végre sikerült rájönnöm, hogy mi a baja az 5"-os gépnek, ott is egy kis turkálás után mehettem repülni. Hogy az a gép mit kibír, szinte hihetetlen.
Szálltam már le vele úgy, hogy lánggal égett a gép. Füstölt a vtx, de úgy, hogy az antenna a végén leolvadt.
. És még mindig megy az a vtx is.
. Meglepő módon,most egy kamera halt meg benne. Semmi sérülés a váz amúgy is iszonyatosan védi, passzolom. Egyszerűen semmi kép. Ha lesz időm, szétszedem azt is, most csak kicseréltem. Azzal 3 akkut repültem ki. Most töltöm a harmadikat szintén 4S-ből, az 5"-al még délelőtt kitolom gyorsan. Ha lesz időm és az idő is engedi még délután, a 3 és a 6"-os géppek ki kellene menni egy kicsit. Mindegyikbe bele vagyok tekeredve, mindegyik nagyon jó valamiért.
. A 6"-osnak azért kell a hely, de szinte hihetetlen, hogy 1500/4S akkuval 10 perc körüli időket repkedek FS-ben. De inkább 12 körül szokott alakulni. 4s/1300-as akkuval is volt már 9 perc 45s-em is.
. Az 5-6S-es rendelésem (is) bebukoptt a BG-n, egy hónap múlva még mindig processing volt. Kamuztak összevissza. Kértem refundot, tereltek. Jóvanakkor - nyitottam egy lapocskát a paypalnél már jött is a zsé vissza.
. Az utolsó 4 rendelésemből 3 ilyen lett. Gb-ről is lett egy refund. Egyre jobban átszokok az alira..
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #63896 üzenetére
Ezek szerint rosszul döntenék.
Vedd azt.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #63894 üzenetére
Én GNB-t vennék.
-
belakiraly
tag
válasz
Peaceliker #63883 üzenetére
Szerk: Idoóta vagyok
Levettem, lemértem, 1g. De ez ugye a teljes tetejét fedi. Lehetne vékonyabb is, meg kivágott, akkor simán lehetne fele-harmada.
-
belakiraly
tag
válasz
Peaceliker #63881 üzenetére
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #63873 üzenetére
Még nem láttam. Amit láttam az alapján egyelőre abban mindenki egyetért, hogy a Gemfan és HQ propellerek jobbak, mint az alap propok. A kettő közül meg a Gemfan a hatékonyabb és strapabíróbb (MMW Hello My Friends Benedikt Haak
).
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #63871 üzenetére
Igen.
1220 31mm 4 toll hub 0,8 vagy 1mm
1219 31mm 3 toll hub 0,8 vagy 1mmAliexpress-en $3 körül van 2 szett.
-
defy456
aktív tag
válasz
Peaceliker #63867 üzenetére
Én 0603-on használom 31mm. A kingkong féle szeméthez képest(eddig szinte csak az volt 3 tollúban) szinte nincs hangja. És az tört mint a ropi.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #63867 üzenetére
716 31mm-es.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #63863 üzenetére
Most akarom rábeszélni magam az új 1220-as Gemfan propellerekre. Pont találtam ezt a tesztet, ahol a figura végül a Gemfan-ra teszi a voksot a HQ ellenében. Gondoltam megnézem milyen videók vannak még tőle és ott leltem ezt az éjszakai pályát, ahol 617 20kkv motorokkal és Gemfan Triblade propellerekkel csapat a szemrákkeltő (rosszpcjátékok powa) környezetben.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #63847 üzenetére
A játszótéren kicsit ijesztő lenne egy 5 colos.
Eddig egy whoop sem ment tönkre a játszótéren.
Csak Boss-okat törtem össze. -
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #63847 üzenetére
Másodszor vittem ki, de utoljára. 1000Ft/motor
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #63844 üzenetére
Jó az kint is.
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #63844 üzenetére
Én is így gondoltam, de mégis kivittem egy körre mert jó pályának tűnt a játszótér.
Most inkább úgy tűnik, hogy 3 lesz az a 2... -
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #63811 üzenetére
De most az AIO-ról volt szó. Meg legtöbben micrót használunk szerintem.
. Én nem állogatok azon max fókuszt, ha elmegy.
. A szemüvegen mindent tudok, ott van kéznél a joystick rajta. (Na jó, mikrókapcsoló
.).
-
fape
senior tag
válasz
Peaceliker #63776 üzenetére
Elméletben igen. Gyakorlatban meg kell küzdeni driver-rel
-
fape
senior tag
válasz
Peaceliker #63773 üzenetére
Igen, kb ez a lényege. De együl csak a 0603-nál használ, valszeg bugos a blheli_s. Mert az eggyel nagyobb, 0802 motornál semmi hatása sincs.
Szerencsére bűntelenül lehet kipróbálni, bármikor vissza lehet rakni a gyári blheli_s-t ha nem tetszik. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #63729 üzenetére
Speciel a "telemetria kapcsolat megszakadt" nagyon hasznos tud lenni, mert akkor észbe kapok, hogy nagyon ne menjek messzire. A kijelzőn meg akkor is tudom hova esett, ha megszakad a VTX és nem látni hol estem le. A kijelzőn meg ott vannak a koordináták. Erre nagyon jó.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #63725 üzenetére
"Ok fancy kijelzo nincs rajta"
Ez quadkopetrnél amúgy is egy olyan dolog, ami pont nem ér semmit. Repülősöknek inkább érdekes lehet.
Azon agyaltam nem oly rég, hogy a X7-et lecserélném egy Horusra, de rájöttem, hogy ezen sem szoktam nézni a kijelző, amit megnézek arra teljesen elég a jelenlegi információ. Repülés közben meg úgy sem nézem, hanem hallgatom.
Akkor lenne jó quadnál, ha tudnék rajta futtatni BF-et és BLhelit. De az sem kell csak, ha valami gond van. -
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #63721 üzenetére
Viszont ha azt nézem, hogy egy Taranis, amibe a TBS TX-et is bele tudom rakni az ~200 dodó, a modul meg még ~70 és még így is csak frsky és LR (868/900)-at tud, mást nem is nagyon, akkor annyira már nem. Szemben ezzel, ami azért azzal a modullal együtt, amit adnak hozzá, elég durván lefed egy rakás protokollt....
Tiszta lappal, nulláról indulva számít. Ha valakinek már van egy Taranis, és eleve frsky-ra van csak berendezkedve annak nem annyira számít. -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #63701 üzenetére
Úbasszus
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #63694 üzenetére
Itt is van ..itt azért fostam
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #63684 üzenetére
Csináljunk szavazást arról, hogy ki az aki még NEM verte telibe magát géppel?
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #63672 üzenetére
Whoophoz sem pár 100ft az akku. Az inkább 1200ft. De igen olcsóbb.
Pl GNB szállítással, több mint 1250ft.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #63672 üzenetére
Nem akar szerelni, kár a gőzért, sima csatlakozós megoldás sem érdekli..
. Stock gép, lehetőleg magyarból, #píznemszámít.
.
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Peaceliker #63639 üzenetére
És ha asztalon próbálgatjátok, akkor szoktátok hűteni valamivel, vagy ki kell bírnia (nem 600-on, de mondjuk 100-200mW-on)?
Mondjuk menüben láttam olyat, hogy pit mód, majd kipróbálom számít-e valamit. (Ezt egyébként áramtalanításnál megjegyzi és az éles repülés előtt ki kell kapcsolni, vagy magától elfelejti, esetleg arm-tól függ?) -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #63595 üzenetére
" ...5" géphez képest ezek a kb 160gos cuccok értelmetlenek... Még csak akku és prop sem olcsóbb hozzájuk...."
Ebben van valamiBár amiket mostanában összerakok 5" gépek minimum 2x drágábbak 420 $USD
Viszont nincs is velük szívás! A fenntartás viszont eléggé közel van egymáshoz, ha a kicsire sem hulladékokat vásárol az ember. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #63439 üzenetére
Ma kipróbáltam a 3 colos iFlight iH3 gépem, amibe HGLRC 1407 3600kv motorokat, iFlight Nazgul HAKRC mini F4 Flytower RunCam Split mini kamerát raktam és Turnigy Panther 4S 850mAh akkut akasztottam.
A véleményem? A többi 3 colos gépemhez hasonlítani sem lehet amit az művelt
A 3 és az 5 colos géphez hasonlítva inkább az 5 colosra hajazott a repülés. Megdöbbentő volt a rendkívüli hasonlóság. GPS nincs rá szerelve, így sebességi adatokat nem tudok, de amikor megzavartam bizony érzetre bőven 100 felett, de inkább olyan 130 lehetett, de nem is a végsebesség a lényeg, hanem az, hogy iszonyat jó vele repülni! 4 perc úgy volt meg, hogy bizony néhányszor megtekertem a fülét! -
Arti1
aktív tag
válasz
Peaceliker #63529 üzenetére
Igen, a sarc ellen az véd, de az idő ellen nem... akkor is ott áll egy hónapot amíg vámolják...
Reméljük előbb-utóbb újra találnak megoldást az EU priority line-ra -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #63508 üzenetére
Reményeim szerint, ha nem is nullára, de eléggé ki lehetett csontozva az aksi, mert valamikor délután adtam oda a srácoknak hogy csapassák, és este volt mikor vissza hoztákés kisebb nagyobb kihagyasokkal "egyfolytában" láttam az utcán, a kertben a gépet pörögni.... Sok erő nem lehetett estére abban az aksiban...
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #63504 üzenetére
Egész napos tavaszi kertrendezes után kellően felb@szott idegállapotban odamentem egy lapáttal, kidobtam a fűre, és ketté vágtam.........
Volna,,, ha engedte volna magát... Én azt hittem ezek a kamu kínai aksik, 0 biztonsággal készülnek "papírból"...
Hát basszus végén már komédia volt, ahogy ütöttem a kerti lapát "élével", és nem sikerült "megsebezni"
Hajlott, nyeklett nyaklott , de nem adta magát,, uh, végül levágtam róla a "T" csatit, jó lesz az még valamire alapon,a többi meg ment a nagy kukába...
Nem gondoltam, hogy ő fog nyerni
Légpuska van ugyan a háznál egy 5,5-es, de nincs benne tömítés, lehet azt is kirohogte volna az aksi...
Akkora energiákat, hogy vadász haverral nagy golyossal menjünk rá,,, na annyit meg már nem ért...
Esik az eső nálunk, ha éjszaka felgyullad a kuka , eloltja... -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #63476 üzenetére
Nagyon meglepődtem rajta én is.
Hasonló konfiggal láttam gépet repülni 4000-es (750g!) akksival lazán negyed órát.Nyilván csak vitorláztam szinte,de akkor is.Laza FS esetén is simán megvan a négy perc még ilyen hidegben is,úgy,hogy 3.5-nél sosem engedem lejjebb az akksikat cellánként. 1800/95c 6s-sel.
Dvr sajnos nincsen mert jelenleg csak nagy kártyáim vannak,amiket valami miatt nem kedvel a 800D... :/
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #63426 üzenetére
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #63426 üzenetére
Látszatra baromi nagyot lépnek,de valószínűleg az iszonyatosan visító hangú motorok rátesznek az érzésre egy komolyat.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #63409 üzenetére
Köszi.Robosztusra,túltervezettre akartam,azt hiszem,sikerült.Itt nem volt grammolás.
Erős,nyomatékos,nagy FS gép volt a cél.Frame: IFlight XL8 V3 8 inch
FC: Kakute F4 V2
PDB: Airbot 200A
ESC: 4x Airbot Wraith32 Metal V2 BLheli32 65/80A
Motor: BrotherHobby Avenger V2 2812/950 kV
Camera: Foxeer Arrow Micro Pro 1.8mm
VTX: iFlight The Force Long Range 1W
Prop: Graupner E-Prop 8x5Samxon 1000uF 50V-os kondik minden szabályzón illetve a tápkábelen
Még nem mértem de kíváncsi vagyok mi a vége.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #63358 üzenetére
Itt látszik hogy valóban mennyire szubjektív dolog ez.
Én is próbáltam FS szemüveget,de jól esett utána visszatenni a 800D-t.
Számomra épp az volt fárasztó,hogy a kényelmes nagy képernyő után szinte erőltetni kellett a szemeimet a kis,”távoli” kijelzőt vizslatva.Anno rendszeresen verseny-szimulátoroztam,csapatban,elég komolynak mondható szinten.
Nem esett volna jól egy futamot a 100+os plazma helyett a szoba másik feléből egy monitort figyelve lenyomni. -
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #63358 üzenetére
Lehet igazad van, bár én sose éreztem hogy nincs idő mozgatni a szemem, se freestyleban, se versenyen. Egyszer próbáltam fatsharkot, de nagyon más érzés volt, konkrétan nem éreztem hogy hol vagyok a térben, egy aksit nem tudtam vele repülni, még leszálni se tudtam. Biztos hogy át kellene szokni és kellene az a 4-5 aksi.
Lehetőségem lenne rá, de mivel sose éreztem hogy ezen múlna... -
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #63345 üzenetére
Amúgy ezt sose értettem, miert baj az hogy nem látod be a kijelzőt szem mozgatás nélkül? Az életben is mozgatod a szemed nem? Ha benn ülnénk a gépben, akkor is kellene szemet mozgatni. A kocsiban se cső egyenes nézel előre nem? Persze tudom a választ, kinek mi
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #63349 üzenetére
Pécsen vagyok, beírok inkább FB csoportba, hátha ...
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #63345 üzenetére
Ki kéne próbálni egy ilyesmit, de a környékemen nem nagyon űzik a hobbit.
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #63293 üzenetére
Végül, ma este kedvet éreztem hozzá, és "megheggesztettem" a táváirányítót is...
szétszedtem,fülpiszka szárából körömcsipesszel vágtam egy kb 1-2mm magas "távtartót" amit a potméter fém szárára rá tudtam húzni, erre vissza toltam a műanyag "gombát", és ezzel meg is szűnt a lötyögése a karnak...
örömbodottá'
Aztán közben rájöttem, hogy tényleg micsoda f@sz vagyok, hogy reflexből adom le a rendeléseket, bisz-b@sz műanyag sz@rokra(kontroller kar) kínából,,közben csak be kellet osonni a gyerek szobájába, és a legós dobozból egy pillanat alatt olyan karokat tudok készíteni, amilyet akarok
Most pld, ilyet "akartam"
meg kell hagyni, tényleg fényévekkel finomabban lehet terelgetni még ezzel a kis mocsok kontrollerrel is a gépet így, hogy meg vannak "nyújtva" a karok...nem utolsó sorban kényelmesebb is... -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #63293 üzenetére
Már meg is kotlott,,,,
Behoztam melóba,,egy aksit kirepultem, elraktam,,,egy órával később kivettem a dobozból... Már kuka is a motor...kis rasegitessel elindul,de pusztulat....pont a motor szettet nem hoztam magammal,hogy ki tudjam cserélni :/Otthon csere, aztán remélem több örömet okoz cserélt motor után...
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #63212 üzenetére
kááár... akkor ma már a BG is GB-ésedik... a szart adjak occcooeee!
megprobálom 2" al ugy kisebb az erokar rakok ra motorvédőt azt megy amig megy -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #63209 üzenetére
ránézek és törik? vagy csak ha nagyon odabaszom akkor torik?
-
PapirKutya77
újonc
válasz
Peaceliker #63059 üzenetére
Lehet, de nem tudom azt hogyan tegyem.
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #62828 üzenetére
Úgy gondolod nem sok előnye lenne élettartamban a BL-nek?
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #62822 üzenetére
Házban repkedni
Lehetőleg túl sok építgetés nélkül. Kamerám 2 is úton van, azt max rá bágerolnám és kész. E011 már van, de az brushed és hát érzem, hogy kopik.
-
Egy-két
tag
válasz
Peaceliker #62769 üzenetére
Én nem tudok újabb afhds-ről
nem a 2 a legújabb?
De bevallom én most vonulok ki pont a flysky vonalról, volt i6x-em, i6-om, turnigy evolution-t egy hétig használtam amíg kölcsönbe volt nálam (az alatt nagyon bejött) aztán volt iRange-x ir8m vagy mim, ami multiprotokolos hasonló áru táv, és most nyergeltem át frsky qx7-re
Ezek közül ár-értékben ajánlottam az evolution-t
-
Karajev7
tag
válasz
Peaceliker #62764 üzenetére
Konkrétan milyen szemüveget + racert ajánlanál?
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #62756 üzenetére
"Én mondjuk 5colost ajánlok elsőnek mert könnyebb vele repülni mint egy kis fing géppel sztem"
-Snapi után mondjuk egy 5-6"-os gép irtó sokat sodródik a tömege miatt. 3"-on nincs akkora tömeged, viszont az erő ott is adott. Azért ha egy 5"-nak 4-5s-en odabaxol, az hamar elsuhan a pcsába.. Mondjuk a 3"-os 1408-al, 4s-en sem annyira lassú.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #62754 üzenetére
Az oroszok a 800-as TBS-el elmentek 20km-t is, de minek? Mi abban az élvezet, hogy mész, meg jössz?
. Semmi. Sokan azzal sincsenek tisztában, hogy mi az az 1 km. Asszonytól egyszer kérdeztem egy távot, arra mondott 1 km-t. Nem volt 400m.
.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #62724 üzenetére
Semmit nem enged. Holnap majd ránézek, hogy mi van. Köszi.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #62720 üzenetére
Leszedtem, de valamiért még a beállítások menübe sem lép be.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #62643 üzenetére
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #62598 üzenetére
izgibizgi.... ne felejtsd lemerni csak az alsolap sulyat! szerintem 12-14g!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest