- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Minstrel #2736 üzenetére
Én is szemeztem eme eladó portékai között. De volt olyan verziót is, ahol nem volt benne távirányító. Igaz, az 550-es fogott meg abból elsőre.
Az talán kisebb csomag emiatt, és a vámosok sem emelik ki olyan könnyű szerrel... F05114-C HexaCopter ARF Drone F550 Hex-Rotor FlameWheel Kit + KK 2.3 Flight -
Duck sidious
csendes tag
válasz
Minstrel #2720 üzenetére
Olcso cuccokkal ??
Az a kesobbiekben szivas nem?
Az amazonon talaltam kesz 450est 470 eur ert... csak a quad...semmi mas....
az hogy en epitsem fel... azt nem mernem bevalalni egyenlore bar tuti mire kesz lenne hosnek ereznem magamat
Ajanlottatok regebben a cx20 at... lehet hogy megis az lesz a kovetkezo lepes.. bar amint a teszteket neztem egyaltalan nem kezdoknek ajaljak...
azon gondolkodtam hogy rendelek egy sj 4000 es wifis kamerat azzal nem lovok melle es amig nincs arra alkalmas quadcopterem addig csinalok fejkameras rogziteseket... -
-
-
Duck sidious
csendes tag
válasz
Minstrel #2586 üzenetére
Yeeeee
beszaras
Akar egy vadaszgepben... egy tok reszeg pilotaval
Hat igen igy belegondolva ez nagyon nagy segitseg.....
a pici nyil meg ugye abban segit ha esetleg nem egy utcaban vagy hanem egy erdo felett repulsz... mert ott nem ismered meg a szomszed kocsijat....
amugy emberunk jo kornyeken lakik" -
Duck sidious
csendes tag
válasz
Minstrel #2580 üzenetére
Az tuti... ha picit is messzeb megy alig tudod merre van az eleje..... amig repulokkel repkedtem ott nincs kerdes....
de amikor ugy nezki mint egy karton sör...
Na ott mond meg 50 meterrol hogy melyik az eleje....
ezert is varim nagyon az fpvt mert en kvazi a benne ulos filingel" sokkal konnyebben elboldogulok....
De azt olvastam hogy sokkal konnyebb elveszteni is -
Duck sidious
csendes tag
-
marciart11
aktív tag
válasz
Minstrel #2450 üzenetére
Végig kézi be volt (talán ha kétszer használtam gps et).
Igen közben meglett a hiba az egyik motor csapágyas, illetve a roll D érték ből vissza vettem, most már csak akkor zselésedik ha sok kakaót adok neki meg sajnos akkor csúnyán berezeg a gép. Csapágy úton van mindjárt egy marékkal vettem.
Sj4000 en közben volt egy szoftver csere így már élvezhető képe. Csináltam már merészebb videót amikor egy ház tetőt kellet levideóznom, és két ház között ahol fölrepültem cx 20 al össze-vissz 2 méter volt+vezetékek. -
Duck sidious
csendes tag
válasz
Minstrel #2450 üzenetére
Ha szeretnek venni 1 sj4000 es kamerat mit es hol erdemes keresnem?
A tesztjet neztem...ott minden fele tartozek volt hozza a vizallo tok tol kezdve minden...de felmentem a banggoodra es ott kb 6 fele ar volt es minden tartozek kulon bearazva..... ha komplettet szeretnek venni merre keressem?
Koszi elore is -
zsiz
őstag
válasz
Minstrel #2251 üzenetére
értem, köszi
hát ezek már nem semmi gépek, de meg is kérik az árukat..
egyébként nem volna fontos, hogy ilyen stabilan álljon (most csak pont erről találtam videót), csak nekem ha mindent el is engedek, akkor is elkezd emelkedni/süllyedni, vagy balra/jobbra/előre/hátra repülni (és ezek kombinációja
). de egyébként 7k-ért nagyon jópofa kis játék ez a syma, kicsit (legalábbis nekem, meg tesómnak is) nehéz irányítani, persze tudok vele repülni, csak nem mindig arra amerre én szeretném. és arra gondoltam, hogy az is nehezíti hogy magától elindul erre-arra. a távval megpróbáltam már beállítani már amennyire sikerült, de akkor lehet, hogy többet nem is lehet kihozni ebből. mind1 7k-ért best buy volt, rendes áron mondjuk nem vettem volna meg
továbblépni sem fogok, mert az éves fizetésemet is el tudnám költeni egy jobb gépre.. szóval amíg bírja repkedek ezzel (plusz pár pótalkatrészt is biztosan elkoptatok majd), meg lehet hogy veszek majd egy kicsit bentre is, majd ha az is lesz valami jó akcióban.
egyébként nekem a kamera vállalhatatlanul rossz képet csinál
meg a videó se különb.. ez a része picit csalódás, a tizenéves "kamerás" mobilom (aminek még külön kellett csatlakoztatni a kameráját) szebb képeket csinált. értem én, hogy olcsó meg minden, de ez használhatatlan. láttam neten képeket, meg videót amit elvileg a syma gyári kamerájával lőttek, de az enyém elmarad tőle. tényleg csak arra jó, hogy megnézzem fentről a környéket, ahol amúgy is tudom hogy mi van
még jó hogy nem a kamera miatt vettem meg..
-
csehferenc74
csendes tag
válasz
Minstrel #2027 üzenetére
Sajnos nem jött be a dolog. Kipróbáltam. Amikor a dronnal elkezd kommunikálni a vezérlő program már akkor abbamarad a villogás. Utána tábla pc-én a virtuális botkormányok, mind kettő le és jobbra de csak forogni akarna a dron. Ez sajnos nem kalibrálás. Még mindig hátra fele akar repülni a dög. Egyéb ötlet? Szeretném ha rendesen repülne.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Minstrel #2002 üzenetére
Nekem is volt olyan otletem ,hogy a hazuntol a telephelyunkig elkuldenek egy quadot neha korulnezni. Kb 2 utca lakott terulet utana szabad legter. Kb 2km. Nem mernek kockaztatni ,mar csak azert se nehogy meghulyuljon es eltunjon.
A mai technika meg ezen a teren gyerekcipoben jar. Nem szabad elfelejteni ezek meg mindig inkabb nagyreszt jatekok ami hobby celra jo.
Persze tudom van profi felhasznalasa de az is a filmezes teren mutatkozik meg. Kis tavon rovid ideig. -
laccy88
senior tag
válasz
Minstrel #1922 üzenetére
az ilyenek vagy hasonlók kijelentés alatt a kialakításút érted? Mert van például ez a "lover" de van a "mushroom" fantázianevű is. Ha jól sejtem mindenki a saját tapasztalata alapján dönti el, melyik válik be jobban, és nincs kijelentve konkrétan, melyik miért néz ki úgy ahogy, és mire való pontosan
-
havri1
félisten
válasz
Minstrel #1885 üzenetére
Megnéztem, megcsináltam, és most jó! Egyenesen is tud "állniŰ" a levegőben, köszi
Most már csak azt kell megtudnom, a headless módot hogyan kapcsolom be.
Ha a bal joyt nullába teszem (lefelé, középen), és nyomok rajta egyet (mikrokapcsoló), akkor pittyen egyet. Ha elkezdem feleflé tolni a joyt, lassan elemelkedik a földről, de máris kitör egyenesenhátrafelérandom irányba, akármit csinálok. Csak ki bekapcs oldja meg. És akárhányszor nyomom, nem jön az a bizonyos folyamatos pittyegés, ami szerintem a headless mód. -
-
akela91
addikt
válasz
Minstrel #1723 üzenetére
Jaja, egy jó nehéz pamut 46-os zoknit tettem rá, hát jobban kellett adagolni a gázkarral , hogy elemelkedjen
Bedobom ide ezt a "fail" videót, amit pár napja készítettem Syma X5C -vel.
(nem listázott, igazából ismerősöknek tettem fel)
Egy bizonyos pont után, elvesztettem a szemem elől a koptert, ezért elsodródott picikét, ne tudjátok mekkora szerencse kellett, hogy meglegyen.
15 percig ki-be kapcsolgattam a távot, és nyomogattam a gázkart, hogy meghalljam a propellerek vergődését, mikor már azt hittem nincs többé, meghallottam és becsengettem az adott házhoz.
Volt izgalom.
A video tömörítve van rendesen. (350mb ->48mb) ahhoz képest szerintem korrekt a képe.
-
-
-
stifi82
aktív tag
válasz
Minstrel #1625 üzenetére
Ez az 1500méter ez jól hangzik addig elvileg a gépem el sem repül. Ismerösök most vesztetek el 1et mert eltűnt a kép a quad meg olyan mesze volt hogy szabad szemmel nem is látták. Amit küldtél akkor ez fejre erősíthető? Hol tudok aksit bele meg milyen kell bele?
Felvétel esetleg készíthető a kamerával? -
stifi82
aktív tag
válasz
Minstrel #1306 üzenetére
Köszi ez jónak tűnik meg is rendelem mert fogyó cikk belekapott a szél megpörgette full gázzal neki 1 ház falának a keret is megsérült a propeller meg lerobbant róla még jó hogy senkit nem csapott agyon.
A kínai eladó ezt a linket küldte de szerintem ez nem jó rá hanem az amit tőled kaptam köszönöm még egyszer is.
http://www.aliexpress.com/store/product/Main-Rotor-Self-Tightening-Self-locking-Blade-Part-Propeller-For-Cheerson-CX-20-CX20-RC-Quadcopter/300505_32314586464.html -
Adventurer
újonc
válasz
Minstrel #1291 üzenetére
BLHelit, QBrien-t néztem, csak abban nem voltam biztos, hogy ha összekapcsolom, az működni is fog.
Ezek szerint a vezérlőnek mindegy, hogy különálló vagy ilyen kompakt a sebességszabályzó?
Szinte kivétel nélkül azt látom, hogy a 250 gépeken, a
különálló van használva.
Ennek hallatára örömömben rendelek is egyet! -
törölt tag
válasz
Minstrel #1216 üzenetére
Szuper!!!!
Banggood-on van 3 féle Mobius , de nem tudom mi lehet a különbség köztük pontosan. Gondolom mind a 3 jo minőségű képet készít, de a súlyukra jobban kíváncsi lennék.
egyik 40g, másik 37g, harmadiknál nincs irva. Ez elég soknak tűnik a Syma X5C1 7-8 g-os kamerályához képest. ( elbirja e normálisan...irták itt, hogy igen, nade nem terheli e nagyon a gépet )
Syma kamerálya a copter tápjárol üzemel ? a Mobius saját tápos, ha jol láttam. Akkor elvileg Mobiussal nagyobb lesz a Syma üzemideje ?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Minstrel #1213 üzenetére
Na itt a pelda ,hogy kell kineznie egy legi felvetelnek!
Mar rosszul vagyok a sok gagyi 1-2 mpixeles gimball nelkuli Syma es Tarsai videoktol!
Es mindenki buszken toltogeti fel a youtubra.
Ezeket mar elvezet nezni!
Nem mint az a sok semmire se jo jolly effektes rossz minosegu es unalmas a varos hataraban keszult videokat! -
Gsx-rr
veterán
válasz
Minstrel #1178 üzenetére
Valoszinu a Naza is tudja ,ez a Phantom 3 bemutato cikkebol van: Phantom 3-hoz, ezt a Lightbridge integrálása indokolja. Figyeljük meg a drón alján látható két fekete pöttyöt: ezek bizony a Vision Positioning System optikai szenzorai, vagyis a beltéri és/vagy GPS jel nélküli autonóm repülést jelentősen javító technológiát is áthozták az Inspire One-ból.
-
trialboj
őstag
válasz
Minstrel #1081 üzenetére
Azért ez nem olyan egyszerű dolog, hogy mi közöd van hozzá. Ha rendszeresen kapsz bármilyen értékű csomagokat, akkor előbb mint utóbb gyanús leszel. Mégpedig azért mert bármit is mondasz a tartalmáról, néhány hónap után nyilvánvalóvá válik, hogy te ezeket továbbadod, valószínűleg haszonszerzés céljából.
És ugye nem adózol utána, tehát azt is meg kell fizetni.
Szerintem már írtam itt is, pont előttem szóltak valakinek hogy ezt a csomagot még átengedik, de a következőhöz kérnek számlát, és vám mellett adót is fizettetnek majd, mert sokadik nagyobb csomag jött már abban a hónapban is.
-
szasza0802
tag
válasz
Minstrel #970 üzenetére
Előre egy fpv kamerát gondoltam a gimbalt meg a lábak közé alulra csak attól félek, hogy a széles látószög miatt belógnak a lábak a képbe.....
Ha már ennyire képben vagy esetleg megírhatnád, hogy te milyen felszereléssel láttad el a vázat, vagy mi a javaslatod az alkatrészeket illetően. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest