- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
nabeton #8543 üzenetére
Quadcopter típusa, ha épített, akkor vezérlő típusa, esc típusa?
Minden motor leáll, vagy csak az egyik karon levő?Ha csak az egyik, akkor cseréld fel másik motorral, ami nem szokott leállni.
Ha úgy is csinálja, akkor azon a karon levő esc, vagy egybegép esetén olcsóbbnál rep vezérlő csere, drágábbnál esc csere megoldhatja a dolgot.... gondolom én. -
Minstrel
senior tag
válasz
nabeton #2366 üzenetére
Azt hittem valamilyen külön szabályzós brushless gép, de itt egy panelen van minden szabályzó, nem sok mindent lehet állítani rajtuk az egész gép kalibrálásán kívül. Lehet inkább a motor lesz a rossz, mert az ilyen kefés motorok gyorsan halnak, esetleg motorcserével tudsz megbizonyosodni a motorhibáról, de szerintem mindenképp rendelhetsz párat, mert lesz még ami tönkremegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest