- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
-
Peaceliker
addikt
válasz
kriszbon #53864 üzenetére
A divat egy dolog, de sok hibaforrás is minden csatlakozó, ez a semmire való szervó csati meg főleg. Egy srácnak pont emiatt potyogott most a gépe.
Amúgy pár 10p et foglalkoztam csak a géppel eddig, még egyszer annyi idő volt mire meglettek a csavarok
De főleg hátráltat higy közben rájöttem, hogy a nemrég össze rakott gépem szét fogom szedni x okból és akkor van ami abból jönne át ebbe. De nincs kedvem szét szedni, így meg ez sem halad.Szerk : az sem kevés idő, hogy minden kábel pont olyan röviden legyen forrasztva, hogy még valamennyire szét lehet szedni a szinteket, de fölös se sok maradjon benne.. Én ilyenekkel "szivatom" magam plusz alaktrészek helyett
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
kriszbon #53774 üzenetére
Ha felszalajtasz valakit Pozsonyba vagy Galántára megoldjuk.
Amúgy ja, bjutifúl a gépezet.
Még tudnék rajta olyan 15g-ot fogni, de az már drága lenne. Ha elmenne az eszem, akkor meg cca 45-öt. De ez már extrém drága beruházás egy Falconba.
Most annyi a tervem h mivel van egy rakat pótalkatrészem, ezzel fogom gyakorolni a power loopot, meg a többi trükköt, mert a többit sajnálom rá. Ha a KGB projectet ketté törném, ott esnék össze! -
Attix70
aktív tag
válasz
kriszbon #53615 üzenetére
Eredeti állapotban ez így van. Eléggé túl vannak biztosítva ezek a tápok. Nem feltétlen csak a táp érdekében hanem a PC védelmében is. Ha a (szekunder oldali) védelme aktiválódik akkor letilt a az újraindításig. A variáltnál ez nem így működik. A primer oldali körön is van védelme ami az össz teljesítményt figyeli, ez jóval több mint a megadott max teljesítmény. Ez a határolás szinte sose aktivizálódik (ha a szekunder körbe valami meghibásodna akkor szabályozna le). Már több mint 10 db tápot alakítottam át autó akku töltésre de az FSP 350-es megoldása volt a legegyszerűbb és az egyik legjobb hardver (500W alattiakról beszélve)
-
Jackal2
senior tag
válasz
kriszbon #52619 üzenetére
Ezt honnan tudjuk hogy ez az antenna LHCP? Leírásban nem találtam meg. Látom, hogy kék, de a kínaiknál bármi lehet bármivel
Watt25: Az Aomwaynél úgy emlékszem így van, de ez nekem állandó dilemma és már egyszer csúnyán beszoptam a Furibee szemüvegnél, ahol se a leírás nem taglalta, se a gyári oldal, szóval inkább kérdezem én is.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
kriszbon #52244 üzenetére
Ez mindenkinél egyedi.
Nincs tökéletes pozitúra, mintahogy nincs tökéletes controller fogás. Én karmosan fogom az egeret, hüvelykujjal irányítom a távot és magasról letojom azokat, akik be akarják nekem magyarázni h nekem mi a kényelmes.
@capafog23 - taranisnak van valami long range kütyüje, de az nem is 2.4 gigán megy, így jó nagy az antenna. Sima 2.4-el olyan fél km érhető el erőlködés nélkül. Erősíteni lehet, de az már hivatalosan illegál, de nincs senki aki bemérne egy mezőn. Valami olyat akarsz építeni mint az én Lopakodrónom?
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
kriszbon #52240 üzenetére
Fekszem a röhögéstől
"Nézem a fotelt... mi került ezen a..."
Amúgy nekem nem tetszik, hogy (fejjel lefele rakták össze). Van egy olyan verzió is, amin a karok a "helyükön" vannak. Viszont így hátulra lehet nagyobb propellereket is rakni.Más:
Az FPV nekem is jobbam megy állva. Ülve a székről akarom leforgatni magam, így ez elég balesetveszélyesNekem is jött csomag, EAMX motor, de nem tudom még most sem kipróbálni sem az ESC-t, sem a motort, mert még csak kettő jött meg a négyből
GB hibája, mert azon morfondírozott miért rendeltem 2x2db motort, és miért nem egyben. Így a másik pakk lecsúszott az utazásról, és másik járművel jön...
Mellesleg az akkukkal is ezt csinálta. Egyik csomagot visszafogta, mert fura, hogy kétszer rendelem meg ugyan azt. -
Peaceliker
addikt
válasz
kriszbon #52121 üzenetére
Lehet ez is elbírná csak értelme nem lenne
bár ez nagy kv mondhatni.
Megjött ma rcx se2205 v3 is... Ez sajna nehezebb mint reméltem. 28.8 anya csavarral hosszú kábellel. Mondjuk emax rs2205 meg rövid vezetékkel 31 fölötti szal ez úgy 5el könnyebb, de reméltem ennél többel -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
kriszbon #51929 üzenetére
Akkor megvárom mire jutsz vele. Nekem az a gond, hogy más a baj, nem az, hogy hogy csatlakoztassam.
Az F4 V3SD vezérlőmre kéne kötnöm I2C portra a telemetriát és az iránytűt, de a kettő nem ment egyszerre. Én legalábbis erre emlékszem. Teréz Atya azt mondja elvileg működhetne, vagy működnie kellene, ha nem ugyan az az azonosítója. Nekem lehet mégis azonos? De még majd kipróbálom iNAV alatt. Amúgy is van már újabb verzió azóta. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
kriszbon #51880 üzenetére
Nagyon köszönöm a felajánlást. Olyan mérettel rendelkezem (150*14) az vastag erre a célra.
A fogyasztást elvileg így is méri, legalábbis kiír a képernyőre egy értéket, de az, hogy mennyire pontos nemtom ~30A, de nem túl nagy mértékben változik, és ami gyanús, hogy álló motoroknál is képes 30A mérni.
Bár megjegyzem nem is nagyon néztem reptetés közben, vagyis nagy jelentősége nincs. -
stefi81
tag
válasz
kriszbon #51867 üzenetére
Pedig jónak tűnik. Én a leader 120-hoz vettem, mert csak 2,3g kicsomagolva. (7g cakk pakk)
Szóval lehet szemcsihez is kötni vagy gépre is rakható, mint az összes dvr. Csak 5v kell neki megy 1 videó jel.
Legyen az közvetlen a kamera jele vagy a vevő jele.Más.:
A Eachine ProDVR régen nekem is szimpatikusabb volt és meg is vettem, mert jókat írtak róla és a videók is jók voltak. Majd mikor kipróbáltam és használhatatlan volt a képe azt hittem én vagyok a balfasz mert szarul kötöttem be. 1hét kemény szívás után feladtam és a neten utánnaolvasva találtam valahol hogy a régí széria jó volt de a mostani széria egy rakás szar szószerint. Nagyon zavaros a kép és emiatt szétesik. Majd megvettem az EV100-at és majd összecsináltam magam, hogy milyen jó a képe és nem kell + táp jó neki a 2s és 1 ismételm 1 kábelen képes felvenni és visszajátszani is úgy hogy a szemcsin a kimenetre van kötve. Szóval a EV100 szuper!Egy gyors video teszt a HMDVR-S -el, de majd gépen lesz az igazi, hogy milyen.
-
Geller72
veterán
válasz
kriszbon #51767 üzenetére
Őszintén szólva én is ki szoktam azt a kettőt kapcsolni, mert már nekem is ment el a málnásba gép, de lehet, hogy csak én voltam pöcs, mert első repülésem volt azzal a géppel, nem volt amúgy sem jól belőve, csak gyorsan akartam vele repülni, összeraktam és go.
. Meg nem is használom, acroban nem igazán kell, de gondolkodtam már, hogy ki kellene próbálni.
Viszont, kikapcsolt állapotban jó. És ha egyszer ugyanannyiért megkapom (nem mindig, de akcióban igen) mint máshol, máskor a 6 dof standardot, akkor inkább ezt szoktam venni. Az 5V-t azért is kérdeztem, hogy elég e onnan, de igazából egy BEC nem a világ rátolni. Nekem vagy a Raptor ESC-ek, és/vagy a mocik is nagyon jók (Emaxnak nézem, de felül vannak szitázva) de akármilyen komoly, hosszan tartó kopp padlónál nem lesz csipogás, nem megy el a kép, semmi gondom nincs.
-
vandor01
senior tag
válasz
kriszbon #51753 üzenetére
szerintem meg tok jo, hogy nincs rajta kapcsolo hulyet kapok EV800D tol.... raknam le azt nyomjam a gombot vagy par secig mire kikapcsol! UFO3-ban is az a jo nem kell kuzdeni vele... kihuzom azonal OFF
ha meg kell radugon azt az automata kereso azonal raall a csatornara....
-
blueye
veterán
válasz
kriszbon #51697 üzenetére
Vigyazat szubjektiv velemeny:
Megjott az F36om. Aranyos, pici (repul)stb., de sokkal jobban tetszik az eddigi kicsik kozul a JJRC H20 Mini Hexacopter , S9 Micro Foldable. Eachine H8 Mini. Valahogy az F36 nagyon jateknak tunik a tobbi jatek dron mellett
Nem veletlenul van 10+ eveseknek ajanlva, a tobbi 14+ (bar ez lehet hogy csak a komoly rotorvedok miatt van) -
Geller72
veterán
válasz
kriszbon #51621 üzenetére
Nem tudom, de nekem az a pöcök, amit máshol lehet, hogy lábnak hívnak, az első, sodrós bal 100-as füves leszálló driftben, főleg 50 bukkan - után
. úgy törne el mind, mint a huzat.
. De bevallom, nekem is húz a szívem egy bazi nagy géphez ezek utána pöttömök után. 280-as már meg is felelne.
-
Saccco
nagyúr
-
Peaceliker
addikt
válasz
kriszbon #51312 üzenetére
Nem így értem. Van 2 motor. Egyikük padon emel 1300g ot x proppal 42a mellett másik 1280at ugyan azzal a proppal 37a mellett. Tudom hogy levegőben is kevesebbet eszik a második és alig gyengébb. Pl.
Szerk : és így mindegy hogy 1 vagy 4 az arány a lényeg. Ugyan olyan manőverben arányosan ugyan ilyen eltérés lesz. Nem érdekel pontosan mi mennyit ír, az érdekel másikhoz képest mit mutat
-
Geller72
veterán
válasz
kriszbon #51305 üzenetére
Szerintem meg pont padon lehet valaminek a határait feszegetni, mert ott nincs olyan, hogy felszállsz és csökken az ellenható erő. Ott le van fogatva, az fix. Persz elehet csalni, de ha te mérsz, akkor a határokat szerintem a padon lehet megnézni, nem beszélve arról, hogy például a prop teszteket máshogy nem tudod megcsinálni úgy, hogy annak a valós eredményeit, különbségeit lásd. A padon megmondja, hogy ugyanaz a motor mennyit emel az eltérő propokkal, nincs az, hogy érzésre milyen. És minél fontosabb a kis súly (kis gépeknél) annál fontosabb, hogy az adott prop mit tud, milyen súlyú és mennyi áramot vesz fel. Így ki tudod számolni, hogy neked megéri e, ha sokkal könnyebb és sokkal nagyobbat emel is, de 30%-al több áramot igényel. Szerintem. Egy próbapadon én is filózok.
-
Baku
aktív tag
válasz
kriszbon #50966 üzenetére
A szitu eléggé speciális, mert a camot nem a lencse kereténél (tehát az optika legnagyobb átmérőjénél ), hanem mögötte, a nyak résznél lenne célszerű felfogatni két dolog miatt: 1: úgy állítható marad a fókusz 2: Használható marad az optikavédő kupak, 3: közelebb áll a felfüggesztés a kamera súlypontjához, ezért kisebb a terhelése az optikának, rázkódástól, ütközéstől kisebb az esélye, hogy a ragasztás elenged, és kifordul az optika a panelben kialakított helyéről.
(Tapasztalatból tudom, hogy feszítőerő hatására qrvakönnyen kitörik az optika, 3 pötty epoxi ragacs fogja a panelhez ....)Az O gyűrű megoldás jó lehet akkor, ha bemetsszük egy ponton, és úgy rakjuk fel a kamera optikájának a nyakára, a lencsefoglalat és a panel közé, de roppant fontos a megfelelő méret....
Szóval eléggé macerás ügy ez.....
-
varadigabor
senior tag
válasz
kriszbon #50746 üzenetére
Nekem még nem jött meg
Trackinget mondjuk nem kértem mert skót vagyok.
Azon gondolkoztam hogy van egy nagy csomó EMAX rs2205 motorom. 6 DB ami nincs most gépben, meg van sok ESC-m is.. pont jó lenne egy verseny hexába..
Az a baj hogy az 5" hexa az akkora mint egy fél ajtó.
-
TechnicR
tag
válasz
kriszbon #50253 üzenetére
Tehát mikor gimnáziumban eldobtam a papírrepülőt, akkor a magyar légi-irányítás törvénye ellen vétkeztem?
Ahogy olvasom, akkor jövő tavaszra talán lesz valami tervezet. Addig hol lehet elvégezni a szükséges tanfolyamokat, vizsgát? Erről nem találtam semmit. Vagy mivel még törvény sincs, nincs is mire vizsgázni?
-
TechnicR
tag
válasz
kriszbon #50249 üzenetére
Elnézést, nem tudtam, hogy nem lehet hirdetni. Sajnos a szerkesztésből már kifutottam, ha esetleg egy admin erre jár, kérem távolítsa el. Elnézést még egyszer.
Hogy-hogy nem lehet ezzel sem? Akkor most mi az érvényes jogszabály?
-
syler123
veterán
válasz
kriszbon #50246 üzenetére
Igen, én is azt rendeltem, csak nem azt kaptam. Mi volt a gond ezzel a verzióval amit kaptam, miért kellett lecserélned? Mi az ami nem működött rendesen?
Amúgy nem fogom felhasználni, rendeltem egy Omnibus F4 pro v2-őt, inkább azzal rakom össze a gépet. Bár mostanában nem lesz belőle semmi, mert még sok minden nem jött meg, jóformán csak az FC-k és a motorok jöttek meg, a váz, szabályzók stb nem, pedig kb egyszerre rendeltem mindent. Kamerát nem kellett vennem, az volt tartalék hs1177.
-
syler123
veterán
válasz
kriszbon #50243 üzenetére
Szuper
Bezzeg a negatív review-mat nem tették ki... Ezért is jobb az aliexpress, ott nem az eladó dönt, ott kikerül a review, ha akarja ha nem...
Lehet kellene rendelnem még 1-et 6$-ért hátha a normálisat küldik. Márt azt a részét is utálom, hogy csatlakozót tettek a vbat-ra, meg a buzzerre...
Mondjuk még 1db olcsó ESC-et sem kaptam meg, pedig rendeltem 9-et. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
kriszbon #50166 üzenetére
Lehet rosszul értelmeztem.... De ez egy kefementes gép, ami 1s és 2db 2500mAh-s ceruzaelemmel működik?
sirdani566: Nagyjából bármit megvehetsz, amire nem Dji van irva (olyat meg nem fogsz találni).
Amit linkeltél, jó lesz neked, ha a frekventák fedik egymást (99%).
De azt azért vedd figyelembe, hogy a sok +súly nagyban csirbítja a repülési élményt. -
Saccco
nagyúr
válasz
kriszbon #50108 üzenetére
Pedig most volt idő rendelni. A múltkor betettem a Best Buy topikba is, utána hamar elfogyott.
(#50112) SpydeR3412:
Köszi.
A telefonos easycap FPV nem ilyen, ott félre lehet nézni, itt nem...
Ez a szemüveg ennyiért Best Buy, mondhat ki mit akar. Olcsó belépő a nagyok közé.
Az eredeti árán biztos van sok jobb, de ennyiért... -
-
syler123
veterán
válasz
kriszbon #49986 üzenetére
Nem kértem, majdnem annyiba kerül, mint az ESC
FC-ket is tn nélkül kértem, azok már megjöttek.
Ha tudnám, hogy biztosan jók ezek az ESC-ek, akkor kilószámra venném. De ha szépen lassan leégeti a motorjaimat, akkor átértékelem a dolgot...
Lehet kettőt még bedobok azért a kosárba tartaléknak -
syler123
veterán
válasz
kriszbon #49984 üzenetére
Rendelj 2-szer 2-őt, mint én
kriszbon: tedd azt
Nem hiszem hogy érdekli őket. De azért mielőtt olyan sokat berendelsz, nem ártana ezeknek hosszabb teszt. Így összesen 9-et rendeltem, de nem tudom, hogy mennyire életbiztosítás ez az ESC. Lehet hogy teljesen jó, de így látatlanba...
Banggood-on ugyanebből 1 szett 9600ft -
syler123
veterán
válasz
kriszbon #49883 üzenetére
Az úgy nem szerencsés
Ezért nem szeretem a Martian vázakat, hamár koppintanak, akár lehetne jobb mint az eredeti, ne tennék bele azt a pdb-t...
Lesz itt olyan idegeskedés az építés során
Még pl sosem kellett bindelnem, még arra leszek kíváncsi, meg hogy hogy váltok a távon két gép között stb... Építés része sacc / kb megvan fejben.
-
syler123
veterán
válasz
kriszbon #49880 üzenetére
Igen a képed alapján mondtam hogy a leghitványabb, a jobb szélsőt kaptam. Meg is kapják rá az 1*-ot, mert mindenki más a képek alapján az elsőt kapta.
Mondjuk van rá esély hogy működni is fog, nem tudom hogy miben lesz más mint a minőségi, mondjuk repülés közben megpurcan az nem lenne kellemes.
Köszi, akkor berendelem azt a soft mountotAztán maradok az F4 boardnál, abban legalább van OSD.
Amit rendeltem, ott a pdb alá sokkal alacsonyabbat adnak. Itt a képen látható. Akkor is ér valamit ha a pdb és az FC közé teszem?
-
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #49775 üzenetére
Háháá.. megvan [ez] alapján, igaz nem pont olyan modul, de nagyon hasonló hozzá, csak kevesebb kivezetés van azon.
Egyébként úgy van ez valahogy összerakva az FT958-al hogy 600mW-os így, mert a TX5823 csak 200mW-os ha jól olvastam.
Egyébként amit feltöltöttem képet, azon jobbról mindjárt az első az audio.Már kétségbe voltam esve hogy nem lesz hang [ezen] a vackon amit jó drágán vettem akcióban, ja nem is mert a 20 USD az hiányzott akkor előle.
Vettem akkor még egy [ilyent] is, igaz itt csak 10 USD hiányzott akkor, meg vettem 700 és 800TVL-s kamerákat 4 és 5 USD áron.
-
varadigabor
senior tag
válasz
kriszbon #49569 üzenetére
Pdb-t lehet ki lehetne dobni, csak rendelni kellene olyan műanyagot ami alatta van és azt duplán rakni
Más : új Emax Babyhawk R, nem sok minden látszik belőle. Szerintem nehéz
Features:
-High Speed power system featuring RS1106 and the Avan Micro
-FC/ESC AIO - Mini Magnum Tower
-112mm Carbon Fiber Frame weighing
-Only weighs 82.5 grams
-Customizable Shell Canopy with adjustable camera positions
-Pre-tuned Betaflight Firmware for optimized flight performance
-OSD intergrated with Low-Voltage detection
-40 Channel 5.8g VTX switchable 25/200mw -
-
syler123
veterán
válasz
kriszbon #49508 üzenetére
Kiárt dolog hogy eredeti legyen, egyik sem eredeti. Ráadásul a kép szerint a Banggood-os, az egy negyedik variáció. Utóbbi van pl a Falcon 180-ban, ami már elég régóta megy nálam hiba nélkül, szóval gondolom nem annyira gagyi.
Peaceliker: Ennyiből nem lehet megmondani, ez olyan szintű kérdés, mint a "Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?". De hogy a hamisítványt is hamisítják az tuti.
-
Peaceliker
addikt
válasz
kriszbon #49280 üzenetére
Persze ezekből a képekből nehéz kivenni, de jól látom, hogy egy csomó kábel tök fölöslegesen ilyen hosszú? Én egy kisebb gépen 10-12g ot tudtam faragni, amikor az ennél kisebb kábel dzsungelt kiszedtem.
Tudom, hogy nem érdekel a súly, de ettől nem lesz ütésállóbb, csak esetleg interferálhatnak egymással.
Ha már így szét van borítva az a 40-80 blankolás-forrasztás megérné
Persze nem akarok belevau, csak kérdem.(#49283) vandor01
Nagyobb prop valóban jó lenne rá, legalább babyhawk gyárija, mert az marha jó, de vastagabb váz nem biztos, hogy indokolt (vagy szélesebbre gondolsz?), mert ez is marhára bírja a gyepálást, plusz elég jó súlyban van. És ezeknél a kis vackoknál minden gramm számít sajna.
-
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #49227 üzenetére
Nahh.. addig eljutottam, hogy egy régebben kibontott OSD modullal ad képet és a menüt is beadja.
Közben már volt másik VTX is, de úgy sem, ezzel viszont visszajutottam az eredetihez amit raktam a gépre.
Valami végett anno kiszedtem, de már nem emlékszem miért, annyi látható rajta hogy néhol nincs forrpont, és áthidalás is van.
Ja meg kicsi volt a hely akkor, és ez eléggé össze volt gányolva a sok forrasztgatástól, így újat raktam akkor.
Most ezzel elméletileg működik, hogy hogyan és meddig azt nem tudom.Azt mondanám hogy a másikon vagy a program nem jó, vagy a modul hibás kicsit.
Úton van 2db új, majd azokból megnézek egyet, de azért ezt amit most félretettem átnézem, átprogramozom, hátha jó lesz, mert ugye OSD menüje működik, csak képpel együtt nem.Most már csak össze kell raknom valahogy.
A gányolt modul ami belekerül most, balra fent a kupak mellett, a másik képen meg áthidalás stb. -
stefi81
tag
válasz
kriszbon #49197 üzenetére
Nem lehet hogy ntsc/pal beállítás miatt nem megy? ÉN fordítva jártam, hogy osd nem ment egyidőben a kamera képpel, külön meg igen. Majd rájöttem a turpisságra hogy egy módban kell hogy legyen a kamera meg a osd különben valamelyik nem lesz jó.
Jah és a dvr is érzékeny erre a dologra. Csak akkor rögzit osd-t ha elsőnek a monitor majd a gépet majd a dvr-t helyezem áram alá. Furcsa dolgok ezek, de ki kell tapasztalni és minden jó lesz. -
Vgyuri2
csendes tag
válasz
kriszbon #49030 üzenetére
Hát túl sok nem derül ki belőle, majd ha jönnek a gyerekek és elhozzák, keresek valami adattáblát vagy összerakom a törött lapátot.
Amúgy nem igazi helikopter, a rotorok nem szabályozhatók, csak a motor teljesítménye, ha "ráadjuk a gázt", felemelkedik. Hogy azután merre megy, az rejtély😀
-
Baku
aktív tag
válasz
kriszbon #48914 üzenetére
Ezért nem mondom, hogy soha....
De ha egyszer valamikor sorra is kerül, addig rengeteget kell tanulnom itt (is) minden tekintetben....Más:
Végre itthon, és végre összejött, amire 3 hónapja várok:
Összeraktam, és felkonfiguráltam a Devo7E - Deviation - 8" Tablet - FX Quadcopter szimulátort.
Eddig csak Sony PS3 kontrollerrel tudtam gyakorolni.
Mit mondjak? Ég, és föld a különbség. A Devo-val gyönyörűen, pontosan lehet repülni, nagyon finom és felhasználóbarát a gimbalok működése.
Nem tudok leszakadni róla....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest