- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glugi
aktív tag
Sziasztok!
Kb. másfél év után elővettem a quad-ot, hogy majd az ünnepek alatt lesz időm repülni.
Flip32 10dof FC-m van, első lépésként frissíteni akartam a Cleanflight-ot (valami 1.2 körül lehetett rajta).
Frissítés közben hibát írt ki, utána már csak a kék led világít. COM3 porton elérem ha rövidre zárom a BOOT pineket a lapon, de nem történik semmi, jelenleg 2 órája már a contacting bootloader üzentet látom. Enélkül pedig hibaüzenetet kapok. Próbáltam a Cleanflight-ban már mindent, no reboot sequence, flash on connect, stb, de nem működött. Külföldi fórumokon azt írják, hogy a BOOT pillanatnyi rövidre zárása után mennie kellene.
A Flash Loader Demo progiban fel is tudom tölteni a hex-et, de ugyanúgy kéken világít csak a LED.Van megoldás? Vagy valahogyan megöltem a lapot végleg?
-
glugi
aktív tag
Sziasztok!
Q450-es epitett gépen próbálgatok egy flip32 - t(10dof,ebay),rajta cleanflight stable, legujabb fw. KK 2.1.5-ről váltottam.
Default beállításokkal szépen repül angle módban, de a baro móddal gondom van. Mikor bekapcsolom, esik pár méterre, aztán feljebb megy, de ugrálni kezd, és ettől még feljebb emelkedik. Elvileg throttle mid pozícióban kellene tartania a +/- 1-2 métert. Volt ilyen valakinek?
Elvileg PID tuning megoldja, de még nem fogtam hozzá. A barot becsomagoltam szivacsba, ahogy külföldi fórumon írták.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Bittorrent topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest