- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz
Allien #29555 üzenetére
Mondjuk azért mert még sosem láttam? Vagy biankóba írjam a cikkeket teszt nélkül? Persze ha megveszed, akkor rámondom, hogy vedd azt
De mivel nekem FS-i6 van, ezért ha nem haragszol nem dobom ki, hogy másnak azt mondhassam, az S verziót vegye. De akkor meg miért ne Taranis? Sokkal jobb
-
Allien
veterán
válasz
Allien #29553 üzenetére
Meg is volt az első "reptetés", na jó, ez nem repült (Wltoys L959).
Ami a lényeg, hogy nem kisgyerek kezébe való. Van súlya a cuccnak, relative nagy sérülést okozhat szerintem. Szintén sajnos, orientációs bajok vannak, mert egy lámpa sincsen benne, csak hely neki. Az is első lámpának. Viszont, kamerát rá lehet rakni! Akár nagyobb (Eken H9) sport kamerát is, de egy kisebb méretű FPV-t tuti. A port nagyon fel tudja kavarni, aszfalton is kifarol akár. Gyári akksival max üzem idő kb 16-18 perc, ami nem rossz. Bele megy a Turnigy 2000mAh-s akksija is (hely méretei 18mm mélység, 38 szélesség, kb 90mm hossz). Gagyi töltővel jött, nem olyannal, ami a képeken van, sajna, de valszeg az is csak egy sima töltő. Ja, vissza térve, a kamerára, akár a V666-s kamerát is rá lehetne rakni, mert jst a táp csati, a balansz csati meg szabad. Igaz, valami gumi bakot érdemes rá fabrikálni, de az autó teteje erre alkalmasnak tűnik. Ez már egy új porject majd, TALÁN...
Minden esetre, egy drónhoz képest VAN előnye. Asszem erre NEM kell légtér használati engedély, de ugye kamera mehet rája.Már csak szoknyát kell találjak, ami alá be tud gurulni...
-
kriszbon
őstag
válasz
Allien #29293 üzenetére
Most [ez] van GB oldalon vettem jó múltkorában 21-ért akcióban, csak körpolarizált antenna volt hozzá(gagyi fajta).
A felbontást nem tudom valójában mennyi lehet, mert ott és itt is 800x480 van írva, a dobozán viszont 800x600 szerepel, én nem tudom eldönteni, de az OSD adatok képet nem tördeli túlzottan.
A legjobb még egy olcsó "légycsapóval" szokott lenni, csak közben jó ha fordítja az ember a fejét a gép irányába.
Kár hogy nem állítható a lencse, mert nekem úgy lett volna jó.
De azért megoldottam, mert kiberheltem a lencsét és hátra hoztam hogy nekem valamennyire jó legyen.
Na de már az országban van [ez] majd kíváncsi leszek rá.
Ezt igazából azért vettem meg, mert felveszi amit látok a kijelzőn, OSD menüstől mindenestől, na meg ugye akció volt.Mod. Valaki ajánljon már jó minőségű LHCP antennát vevőre, meg egy RHCP-t is.
Sajnos a Runner antennája LHCP a kicsi kamera antenna meg RHCP.
Persze lesz légycsapó az új szemüvegen, de jó lenne valami nem irányított vevő antenna. -
mobbo
senior tag
válasz
Allien #28852 üzenetére
köszi, én is néztem,
de a strobon féle megoldás még jobban tetszik, teljesen önálló, pici, 3wattos, itt van egy ilyen [link] de ez a töredékéből összerakható DIY
egy pici lipo kell hozzá, azt keresem melyikmod: itt is van, ez az készen [link] 10font, 4gramm, nem kell semmit kábelezni, egy tépőzárral fel lehet rakni
-
kriszbon
őstag
válasz
Allien #28718 üzenetére
Már mutattam egyszer még az elején, mikor olyan sok képet linkeltem róla.
[kép] [kép]
Hátsó lámpa [Ez] nagyon jól világít, csak ugye [5V kell] neki.
Első lámpák [X252 ledek] amik a kép szerint az első két led világításra van ráforrasztva.
Kár hogy csak 3V jön le róla, mert 3,2-3,3-al jobb lenne.
Egyébként csalóka a kép, mert nem vakít ennyire az első(pont az végett hogy csak 3V), csak a kamera mutatja annak, de azért elég hasznos tud lenni(persze szemüvegben haszontalan).
Kapcsolót tegyél ha szemüveget is akarsz használni, mert úgy felesleges lehet(nekem nem volt akkor).
A kábelsaru kiszed csatlakozóból, vékony vezeték finoman ráforraszt, amit a hátuljára lehet a sarunak nagyon kevés ónnal hogy vissza is lehessen dugni utána a csatlakozóba.
Ház megfúr, kivezet vezeték, majd felragaszt ahova tetszik(én picit bonyolítottam ezt).
A led vezetékeit én lecseréltem vékonyabbra, hogy rendesen el lehessen rendezni a csatlakozóban, és a környékén. -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Allien #28697 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy MOST.
Szinte minden levelmebe beleírom, hogy én nem MOST vettem, hanem AKKOR, amikor csak azok tudták (oké, túlzok), hogy egyáltalán létezik, akik X1-ről készültek váltani és/vagy pontosan azért döntöttek az X251 mellett MÁSFÉLSZERES PÉNZÉRT is, mert kettő-az-egyben gépnek hitték amit vettek.
A többiben Neked is igazad van.
De közelítsük meg másként:
Az, hogy a gép jó, még nem elegendő ok arra, hogy egy - KIFEJEZETTEN AZ AKROBATIKUS KÉPESSÉGEKKEL REKLÁMOZOTT - gépet FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL LEBUTÍTSANAK és így MEGTÉVESSZÉK azokat a vásárlókat, akik KIFIZETTÉK A FELÁRAT és az egész bizniszt felfuttatták.No de mi a helyzet MOST?
A GearBest-nek hónapokba telt, mire V1-es képeket elkezdte V2/V3-ra cserélni, de legalább megtette. A vásárlói kérdésekre még júliusban is olyan válaszok jöttek, hogy az ő készletükben nincs semmi turpisság! Valószínűleg sokan reklamáltunk, de legalább léptek.
.
A BangGood azóta is az eredeti anyaggal nyomul, az első videó az az eredeti "gyári" demó, a második video D-RC-é, a harmadik és negyedik MicroRCFiend-é, tőle elvárható barell-rollokkal, stb.
Csupa-csupa V1-es anyag!!!A GeekBuying-on csak V1-es anyagok vannak
És akkor felrakom az i-re a pontot:
A dobozon a mai napig egy V1-es van, a nagy büdös 3D-6G switch logo mellett a következő mondatokkal:
"With 3 Axis Gyro And 6 Axis Gyro
6G mode uses 6 axis gyro, good flight performance and stability, easy operation, suitable for beginners to fly.
3D flight mode uses 3 axis gyro, control performance is perfect, can make various aerobatics easily.". A még az angol manualban is szerepelnek a következő sorok:
"With patent appearance, compatible with FUTABA S-FHSS, brushless motor and ESC, this is a very classic racing quadcopter. Perfect combile with 3D and 6G mode, makes it has normal quadcopter stabilization and 3D flexibility. 6G gesture mode, is very suitable for beginner. 3D mode, is very flexible for pilots."MOST! 2016-09.16-án, miközben május közepe óta V2-esek, v3-masok jönnek.
Csak kihozzátok belőlem az állatot
Akar még valaki vitatkozni? -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Allien #28635 üzenetére
Mindent kikommentelsz, ami nincs.
Az "enable-" sorok mondják, hogy ha van, akkor hol keresse. Ha nincs, akkor kikommenteled.
A "has_pa-" sorok mondják meg, hogy van-e "végfok" a modulon. Ha nincs, akkor kikommenteled.Plusz kapcsolókat (még) nem tettél be > ;
Külső cyrf6936 nincs, nem csináltál range-modot, így nem is erősített.> ; ;
A7105-öd nincs, így nem is erősített. > ; ;
CC2500-ad nincs, így nem is erősített. > ; ;
nRF-ed van, és erősítettnek tűnik
multi-modulod nincs. > ; ;A TMS (bal 2.) port az A13
A TCK (középső) port az A14
Az A15 az közvetlen egy prociláb, arra biztos nem kötötted.Tegyük fel, TMS-re drótoztad (A13). Ekkor így nézel ki:
blablabla
;enable-haptic=1
blablabla
;extra-switches= 3x2
blablabla
;enable-cyrf6936 = B12
;has_pa-cyrf6936 = 1
;enable-a7105 = A15
;has_pa-a7105 = 1
;enable-cc2500 = A14
;has_pa-cc2500 = 1
enable-nrf24l01 = A13
has_pa-nrf24l01 = 1
;enable-multimod = A13 -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Allien #28493 üzenetére
Persze, hogy igazad van, én sem venném meg 80 dollárért, meg 50-ért sem. De 20 dollárért kettőt vettem. Alkatrésznek.
Rossz helyen kerested, a kamera az kamera, a csatornákat az adón tudod váltani.
A csatornaváltás meg úgy oldaható meg, hogy szétszeded az adót és kivezeted a forrasztási pontokat.A képen látható meztelen pontokat kell rövidre zárni a GND-vel, ezek kombinációjából jön ki a 8 csatorna
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Allien #28428 üzenetére
Annyiban vitatkoznek, hogy nyilvan nem er meg 50 dollart, de ha osszehasonlítjuk a tobbi gagy-FPV szettel akkor megis ez a legjobb kozottuk, bár ez a legrégebbi:
- Ebben rendes, erositett transmitter van (RTC6705 + RTC6670). Nem túl bika, de nem is gagyi: 125mW-os és azt tudja is. 8 chatornás Boscam, csak nincsenek kivezetve a pinek.
- A kamerája valódi 720p kamera, nem fel-interpolált vga
- Kapsz hozzá egy varázspálcát is
- Meg egérmozit
- A tokozása is rendes ipari munka, masszív és igyekszik elvezetni a termelődő hőt az elektronikától.Alkatrészenként simán kijön, hogy még 50 dodón sem buktál rajta. Nem mai darab, az eredeti 80 dodós ára is teljesen hihető volt. Akkor.
Pár filléres, utólagos heggesztéssel a moncsicsi is, a transmitmitter is egyszerűen átalakítható úgy, hogy tudj frekit váltani.
Egybe építve nehéz, mint a sár, ezért nem való 1S kopterre, de egy 2S-es modell simán elbírja.
A kamera is, a az adó is megindul már 1S-en is, ha kell, ha van 5V-os kimeneted, akkor bármire feltehető, -
lalimano
tag
válasz
Allien #28469 üzenetére
Notebook akksikból bányászott 18650-es cellák általában tudják a 2000 mAh-t, súlyuk 40-50 g, tehát egy ilyen tokkal kb egy 2s Li-Po nehézségűek.
C értékben mit tudna egy ilyen?
Gondolom oka van, hogy nem 18650-es cellákat használnak az RC cuccokban lipo helyett. -
vandor01
senior tag
válasz
Allien #28406 üzenetére
tenyleg ennek a V666/V686 -s FPV kameranak mi a teljesitmenye?
vegul is hany meterig viszi at az "adast"? [link]
irnak itt 2 tavolsagot is:
Transmission Distance: 30 - 40m
Maximal 600 meter of effective image transmission distanceHA esetleg oltoztetnem a "pupos gyereket" (x251)
-
Darahian
tag
válasz
Allien #28362 üzenetére
Leszakad az arcom. Miért is találtam ki hogy drónt akarok reptetni...???
Most meg már FPV fun reptetésen gondolkodom, közben egy normális kábelfektetés is csak komoly családi összefogás árán jön össze (aki próbált már visító kölkeitől egy ajtónyira, az tudja)
Egyébként csak úgy érintőlegesen: egy ilyen kis mütyür meg egy rendes FPV monitor már tök elég arra, hogy a kölkeimen gyakorlatilag mindig rajta legyen a szemem.Már megérte
-
csmat
senior tag
válasz
Allien #28385 üzenetére
Vak voltam, többször átnéztem, de a nagy piros feliratot nem vettem észre!
köszi
A Znter akkor drón távba se sokkal jobb mint egy hagyományos 1,2v Ni-Mh akksi vagy elem?Ez is elgondolkodtató
-
-
válasz
Allien #28265 üzenetére
Igen és ez a mod az x1 lesz
Csak még beleásom magam jobban az építés témába. Elvileg csak a motor és a váz marad amit módosítok. A táv kérdéses. De jó lenne, ha például meglehetne oldani az egyik xk vevőjével egy f3 vagy valamelyik racing FC együttműködését mert lesz itthon 4 xk táv amiből csak egyet használok.
-
válasz
Allien #28259 üzenetére
A racerek nem tetszenek! Akkor már vettem volna. Ha készen veszem akkor hol az öröm? Modder vagyok nekem semmi nem jó gyárin
Ebből lettek:
Ezek pl:
Az x1et meg olcsó fent tartani és bírja a kiképzést rendesen. Nem mellesleg tetszik a kinézete.
Tehát ezért lesz abból, meg így télen lesz mivel elütni az időt ha unom az új gépeket csinálni Veletech-re, meg Playitre.
Amennyit rávertem a témára már nem oszt nem szoroz, hogy sikerül vagy nem.
-
kimista
aktív tag
válasz
Allien #27533 üzenetére
OK, igazából bnőm fog választani (mondjuk nála kimerül abban h 'hú ez piros ezt kérem'), anyway, kösz a segítséget! van amúgy ilyen topic valahol, akár ph-n kívül?
Falconnal kapcsolatban ez van BG-n:
1 Order Submitted Aug/19/2016 05:14:25
2 Payment Confirmed Aug/19/2016 05:14:25
3 Order Processing Aug/19/2016 05:14:48
4 Shipped Aug/19/2016 21:53:48Tracking 22-étől élt, 3-án jött be, 5-én kézbe.
Tracking: RS220688394CN
-
kimista
aktív tag
válasz
Allien #27490 üzenetére
kössz
Első autó lenne, igazából nem is nekem, hanem asszonynak, mert csinált az X5C-vel egy flyawayt aztán azt mondta ő maradna a földön inkább
Kit sem riaszt vissza, én azért összedobom így 2 racer drón után, nem hinném h probléma lenne, ha minden benne van.1/18 alá nem igazán akarok menni, az már nagyon kicsi, szőnyegen, kint utcán első hupliban felakadna.
az A979 jó, még az A959-et néztem.. gondolom ezek nagyjából ugyanazok belülről.. -
kriszbon
őstag
válasz
Allien #27206 üzenetére
Naugye hogy ugye?
Más.
Ma sikerült lemérnem azt a kb, távolságokat, amit az XK X251-el be szoktam járni.
A piros vonal az csak úgy emlékezetből van berajzolva szabad kézzel, de megközelítőleg az az útvonal ahol nagy kört szoktam csinálni.
A távolságok csak kb. értékek, mert egyrészt emlékezetből írtam le amit a távolságmérő kijelzett, másrészt nem kimondottan arra figyeltem csak.
Az útvonalat megpróbáltam azért lekövetni, ahol az X251 ment.
Elég jól a határon repkedtem néha, képügyileg meg mindenképpen, mert néha vakon repültem csak.
Érdekes hogy most nem esett annyira szét a kép ezzel az új masinával, pedig ennek is csak 200mW-os az adója, mint az X251-é.
Jaj a kép majd lemaradt, és bocs hogy nem csináltam meg szebbre.Mod.: Jaj ez az OSD kijelzés valami állati módon tetszik, már csak a missile felirat hiányzik róla.
-
kriszbon
őstag
-
Jackal2
senior tag
válasz
Allien #26968 üzenetére
Jah hát kicsit toygrade a videók szerint, nekem sem tetszik, de lehet fogásra jó, fene tudja.
A GPS mód nem ezt jelenti, semmi köze az APP-hoz. A GPS mód arra jó, hogy a pozícót tartsa, meg hogy az olyan funkciók, mint a headless tényleg működjenek.
Az App a szoftveres funkciókat kezeli és feltétele, hogy legyen 2.4-es átvitel ÉS legyen egy valamilyen WIFI alapú AP a gépben vagy hívhatjuk bárminek, de a lényeg az, hogy nem a GPS miatt fog működni vagy sem.
Ez a gép egyébként pont nem "appos"
-
válasz
Allien #26764 üzenetére
Láttam olyat 251-nél, hogy a táv alján a kipattintható gumi helyére volt a jst beragacsozva. Én csak simán vennék egy adapter dc csatit aminek a végére tennék egy jst dugót és mehet a táv oldalába. Persze ehhez szét kell szedni a távot mert gyárilag nincs rádugva a csatlakozó csatija a nyákra.
-
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Allien #26734 üzenetére
Nem tudom most gyorsan megkeresni a tesztet, de súlyra, kapacitásra azonosak.
Én vakuban (is) használom mindkettőt, és a tapasztalat is ezt mondja.
A Fujitsu által átvett Eneloop (fekete) -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Allien #26582 üzenetére
Ez azt juttatja eszembe, h az egyik interjun azt kertek h 1 honap alatt tanuljak meg nemetul kozephalado szinten. Eloszor azt hittem, h az urge viccel, de nem, tok komolyan gondolta. No ekkor felalltam, kezet fogtam vele es kisetaltam. Aztan 1 honap mulva meglett a mostani melohelyem, ahol mar tobb mint 4 eve itt vagyok es max kezigranattal robbanthatnanak ki, mert annyira tetszik.
Nemtom, nekem az angolon es szlovakon tul egy harmadik idegen nyelv mar nem hianyzik, azon kivul h nem nyelvesz vagyok, hanem cisco rendszergazda. -
DJGABI
addikt
válasz
Allien #26388 üzenetére
az a baj az alján azt a tartókát próbáltam így a stiftet kocogtatva levenni, nem sikerült, inkább hagytam a fenébe. de még ha annak vág is ki helyet az ember egyszerűen túl vastag, nem lehetne visszacsukni a kartonfedéllel. azért tényleg inkább levágni, aztán nem is négy irányból, hanem elég oldalt 2 meg alulra egy tépőzáras korong aztán valamiből ilyen "tangás" tartót applikálni az lcdnek. de nem volt anyagom hozzá azért is választottam inkább a szétszedést.
-
DJGABI
addikt
válasz
Allien #26380 üzenetére
egyelőre nagyon béta állapotú. az antenna anya alá raktam pluszban egy nagy alátétet, az nagyjából fixálja a pozícióját. de az lcd-t -ha összeszerelsz mindent- akkor nagyjából helyén tartja a karton is. a be/kikapcs elég egyértelmű, jobb oldalra kerül, azt már csavarral rögzítettem (egy rövid m5(?) csavar, átbökve, anya kézzel rátekerve). eleinte ragasztópisztolyos trutyival volt minden, de az nem tartotta sokáig. ja a kábelek nagyon érzékenyek. már vagy háromszor újraforrasztottam, most egész stabilnak tűnik. ja, a kijelző elbírna nagyobb akksit is, vagy csatlakozó is jó ötlet.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Allien #26055 üzenetére
Nem az alakja miatt hoztam a példát hanem az ára miatt.
mobbo Le esik, ez nem hexa copter. Tudom vannak akik meg csinálták, de akkor sem hiszem hogy a dji megcsinálta volna. Amúgy meg olyan hirtelen nem fog beszarni az a moci a levegőben
Atya Én is ezért vettem brushless, 1000Ft egy motorért amikor annyiért a gatyi brushless mocijaimat megveszem.
-
kriszbon
őstag
válasz
Allien #25699 üzenetére
Őszintén megmondom, én még nem is láttam olyan propokat a valóságban, tehát nehéz megmondani hogyan viselkedne ha annyira el lenne vékonyítva.
A gyári nagyon vékony, és még azt is alig fogja a csavar(elcseszték rendesen a menethosszt).
A másik meg, hogy azoknak valószínű teljesen más a profilja, talán te is erre gondoltál a nem sok különbséggel.
A motor az szerintem más kérdés, főleg a 1306-os, mert ott nem sok különbség van(bár, ki tudja).Ezeket a számítgatási dolgokat már láttam valahol hogy hogyan is van, de most az istenért nem találom hol, meg az aksi C érték számítgatást se
Hol vannak ezek. -
kriszbon
őstag
-
kriszbon
őstag
válasz
Allien #25666 üzenetére
Igen a profil az egy dolog, csak sajnos ezekre a motorokra alig raktak menetet.
Még arra is éppen hogy csak elég, hogy biztonságosan megfogja a csavar a gyári vékonyka közepű propellert.
Amúgy teszel rá [1306-os] motort és rakhatsz is rá másik propellert(én is agyaltam rajta).
[link]Ja és az legalább M5-ös menetű.
-
dudicukrasz
tag
válasz
Allien #25512 üzenetére
Nyilván többen halnak meg sms-ezés közben a wc-n ülve mint dróntól,és a budit sem lehet betiltani ugye.
A probléma szerintem igazából az hogy papa mama megveszi a suhanckölyöknek,esetekben gyerekeknek a gépet azt hadd csapasson.
Én úgy vettem észre hogy az emberek félnek a drónoktól,főleg az idősebbek,hangosak,gyorsak,mármint a drónok nem a nénik
Valószínűleg itt kell kutakodni az emberek ellenszenvének okáért,baromság a tiltás stb,főleg így hogy ha akarja elveszi a yard,ha akarja nem,gyakorlatilag azt csinál amit akar te meg csak nézheted max.
Valami szabályozás kéne azért,tiszta,egyszerű s átlátható. -
kriszbon
őstag
válasz
Allien #25441 üzenetére
Ja hát akinek van olyan aksija akkor az megcsinálhatja, ha előtte tett aljzatot is amibe bedugja.
De most akkor ezzel hogyan is keresem meg a lepottyant koptert?
Ja igen, megvárom amíg lemerül annyira hogy jelezzen, mert különben hogyan is szólalna meg.
Az én tragacsomra már nem igen tudok még egy ilyent is felbiggyeszteni, bár biztos meg fogom próbálni, pedig már most is vagy 60g-ot cipel pluszba.
Ez arra lenne jó, hogy előbb jelezzen mint a led ha lemerült az aksi.Más. Ha valakit érdekel, én megnéztem amit [Itt] írnak figyelmeztetést, hogy az ESC-n a FET-ek összetörhetnek mert hosszúak a landoló láb tartójának csavarjai.
Mutatja is nyíllal, aksitartó ha le van véve kivehető a 2 csavar.
Valóban jó 1-1.5mm-t kilógnak és majdnem teljesen hozzáérnek, ha megnyomtam a leszálló lábat erősebben, hozzá is ért a FET-hez, amit simán kikezdhet vagy eltörhet.
Volt valahol egy galériában sok kép ahol mutatták hogyan törte össze, de eddig nem találtam meg.
Én leköszörültem a csavarból annyit hogy ne lógjon ki. -
Patics
tag
válasz
Allien #25441 üzenetére
Én is ilyen feszmérős buzzert használok, mint ami a fotodon van. Egy gondom van vele... Amikor elöször beálítom a feszt, pl. 3.6V-ot, szépen jelez és amikor másik aksit dugok rá, akkor nem kell újra beállítani, emlékezik a 3Ez így szuper! Azonban 15-20 aksi után elfelejti a beállítást és mostmár minde aksicsere után ujra be kell állítani, mert mindig vissza áll 2.7V-ra.
rendeltem ujat, ami ugyanet csinálta. Pár napig jó,aztán mosztmár ezt is minden aksicserénél állítani kell.
Nektek, hasonló tapasztalás? Van még egy origi új, de most nem tudom befogjam-e használatba...
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Allien #25418 üzenetére
Nálam meg az APM nem enged armolni ha loiter módban vagyok(GPS-es mód), már én is párszor frászt kaptam hogy mi a f***sz baja van erre 15 perc után: Jajj, az a kapcsoló rosszul áll.
Most bg-n be pakoltam mindent a wish listbe amit 50%-os akciónál meg akarok venni, kb. mindenből kettőt raktam be, hátha valami out of stock lesz.
-
molnigee
aktív tag
-
fape
senior tag
válasz
Allien #25365 üzenetére
Pont azt néztem én is napokban, hogy a Turnigy Reaktor már lassan imax 6b árban van és még is csak 250W+-t
(#25366) Allien: eddig én is csak 2db 10 pontost pörgettem:S
(#25364) Teréz Atya van kifejezetten töltőknek táp. pl SKYRC Efuel 30A 540W, HK-n is van jó pár
B megoldás valami led sor táp.Nem árt tudni, hogy milyen feszültségen adja le a max teljesítmény, lehet hogy oda már 18+ V kell. PL
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Allien #25314 üzenetére
Oké, a részleteket még nem dolgoztam ki
De az tény, hogy valószínű normál gépek (MILC/DSLR) kilőve, pont amiket írtál amiatt.
Amúgy zoom nem kellene és talán videóból is ki lehetne cropolni állóképet, de ez tényleg nem fényképezés.
Úgyhogy egyelőre lesz valamilyen akciókamera, aztán meg majd meglátjuk. Bár az elmúlt pár nap alatt kaptam 2-3 felajánlást, hogy ha esküvőhöz kéne drón, akkor jönnek segíteni, ha észérvekre hallgatok, akkor ez volna a legjobb megoldás. -
mrrr74
aktív tag
válasz
Allien #25278 üzenetére
Nem szeretnék ennyit (Phantom) rákölteni, főleg, hogy nem tudom egyáltalán mennyire fogok foglalkozni vele. Hogy ez csak egy fellángolás, vagy a fotózás mellett erre is marad idő.
A tervek között az nem szerepel, hogy broadcast minőséget gyártsak, sőt még az sem, hogy bárkinek szolgáltassak, vagy eladjak videót.
Csak a fotózás miatt nagyon fontos a minőség, ebben próbálom megkeresni az arany középutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óvodások homokozója
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest