-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
molnigee #52152 üzenetére
Spark után ultra kúlság, de ez még nem a Mavic 2!!!
- NINCS OcuSync!!! (latency, stabilitás, felbontás rosszabb, a range, különösen itt az EU-ban fájni fog)
- A fejes használható hozzá, de csak mint megjelenítő, a kontrollerre kötve
- A repidő jócskán elmarad az "elavult" tesóhoz képest, a "hasznos" levegőben töltött időből ez még jobban fog hiányozni
- A lencse fényereje CSÖKKENT!Szóval, a Sparkot nem váltja le, mert ahhoz drága, de annak ideális lehet, aki onnan lépne feljebb, vagy eddig vacillált a két gép között.
A Mavicnél viszont NEM jobb, csak frissebb.
A DJI nem hülye, pont annyi truvájságot rakott bele, hogy a Pro-soknak lefelé görbüljön a szája, és pont annyit hagyott ki belőle, hogy muszály legyen megvenni a Mavic II-t (is). -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
molnigee #52164 üzenetére
Ha előbb irtad volna, hogy érdekel akkor adtam volna linket. Már este/éjjel lehetett tudni, de engem totál hidegen hagy.
choco01: A karokat érdemes meghosszabbítani a távon, ahogy írták is. De komolyabbat venni, amíg azt sem tudod tovább lépsz e, vagy sem addig szerintem felesleges.
Azt érdemes elfelejteni, hogy mikor a plafonon van a kopter, akkor visszaveszed a gázt nullára.Had legyen ott, nem lesz baja. Helyette csak egy picit vegyél vissza a gázból, akkor szép lassan süllyed. Érdemes megnézni, hogy mekkora gázállásnál lebeg és attól ne vedd lejjebb ereszkedésnél.
Aztán kicsit gyakorolsz és rá fogsz érezni.
Én cx-10-el kezdtem... úgy koppant szegény mindenhol, mint a szentjános bogár. Jó, mondjuk még mindig úgy vezetek. -
Baku
aktív tag
válasz
molnigee #52173 üzenetére
No azért ne drámázd túl a dolgot!
Egyrészt nem úgy szoktak meghalni a motorok (még a kefés sem), hogy repül, repül, és leesik, mint egy kő .... A fáradó motornak előjelei vannak, és ha nem racer stílusban kenik neki, sokat bírnak. (Főleg egy DJI)....
Egyáltalán nem sok érte a 30, amikor egy syma, vagy bármelyik nagytestű buta kefés is annyi.... -
Baku
aktív tag
válasz
molnigee #52140 üzenetére
Nem vagyunk egyformák (és ez így van jól )....
Egy gép nem gép (ezt sokan valljuk ).
Jó ha van bentre, kintre, könnyű, nehéz, gyors, "nyugis", FPV-s, akció kamerás, stb....
Én (költségek terén) nagyjából most tartok ott, mintha megvennék egy ilyen DJI gépet....
Lenne 1 gépem, ami bentre nagy, összetörni qrvagrága ....
Ehelyett most van 12 gépem (nagyjából ennyiért) egy halom akkuval, pótalkatrészekkel.
Van kicsi, nagyobb, mégnagyobb, kintre, bentre, stb.....
Arról nem beszélve, hogy imádok velük bütykölni, és mindig van mit, ha nincs, akkor kitalálok valami. ....
Mi a bánatos lóf@szt kezdenék egy ilyen csodagéppel ilyenkor januárban???? Kitenném a konyhaasztalra, nézegetném, és közben meg zsebhokiznék??
(No persze ez CSAK az én véleményem ....) -
Peaceliker
addikt
válasz
molnigee #52140 üzenetére
2 dolog lehet az oka vagy tán 3 :
-Sok pénz, nem sokan engedhetik meg maguknak
-engem (és még biztos pár koma így van ezzel) kicsi sem érdekelnek a kamera platformok, akkor tényleg jobban izgat egy whoop
-tél van, ilyenkor bent repülnek legtöbben, oda meg nem kell akkora gépKulbi
Nemtom Csaba honnan vette az ötleteket, nekem tetszik így mire összeállt
Mondjuk sztem "nehéz", ez a nehezebb gépem lesz végül, mert bobcat váz (szintén Csabától) 57g körüli -
Geller72
veterán
válasz
molnigee #51863 üzenetére
Ez a jobb/bal menetes dolog szerintem elég vicces. Mindenki azt hiszi, hogy védve van, mert ellentétes a menet ezért maximum rászorulhat a záróanya, de meg nem lazulhat. De elfelejtjük, hogy a drónok úgy működnek, hogy rendkívül gyorsan változnak az egyes motorok fordulatszámai. Azaz simán lehet az, hogy egy motor olyan mértékben lassul, amilyen mértékben gyorsul. Tehát elviekben lelazulhat az az anya idővel. Ezért is önzáróak azok az anyák, nem csak a forgási iránnyal ellentétes menetűek.
-
varadigabor
senior tag
válasz
molnigee #51656 üzenetére
Fpvmodelen van pár akciós. Ez nem rossz ár: Favourite Littlebee Summer 2-6s BLHeli_32 30A
4 in 1 esc.ben van szét forrasztós.
Ők is gyorsan szállítanak. -
Geller72
veterán
válasz
molnigee #51651 üzenetére
Nekem ma jött meg 4 db furibee 2-6s..ilyen ESC. Igen olcsón.
. Meglátjuk. Semmi komolyat nem várok el tőlük.
Firmware: BLHeli-S
Functions: DShot150,DShot300,DShot600,Multishot,Oneshot125,Oneshot42
Continuous Current: 30A
Burst Current: 35A
Input Voltage: 2 - 6S4 euró/db.
.
-
Peaceliker
addikt
-
varadigabor
senior tag
-
Peaceliker
addikt
válasz
molnigee #51607 üzenetére
Igen, elég oc s úgy. Pdb nem feltétlen hülyeség, emax x4-6 vázon is így van, az a váz elem tulkepp pdb vel egyben. Bár ma már minden fc csinál magának 5v ot, esc meg 4in1 lenne jobb és már pdb sem kell... Hát nemtom. Ár kérdése. De bfight210 ellen ez sztem kevés lesz és valszeg drágább is.
-
Geller72
veterán
válasz
molnigee #51429 üzenetére
Ez még akár agyon is verheti a Sparkot. Nem szoktak annyira gagyit gyártani, elég csak ránézni a Furious 320-ra akár. A 3 tengelyes gimball már több, mint a sparké. Kamarában is többet tud, szenzorokban meg majd meglátjuk. Az 1km/1080p megint vízválasztó lesz, hogy valóban tudja e, mert nekem a P4-el is voltak meglepetéseim ezen a téren. Nem pozitívak.
. A 185-ös whelbasera a 320g kompletten, kammal, bazi nagy akkuval szépen hangzik. Meglátjuk, mi sül ki belőle. ~400 euróért RTF-ben jó vásár lehet.
-
Peaceliker
addikt
válasz
molnigee #51392 üzenetére
Tök elég a 30a. Én most rcx se2205 2600kv t vettem, az elég jól eszik ahhoz képest hogy 1300g körül tud, gari nélkül 10usd és 25g. Utolsó adat még nem 100% majd mérem
De ha 5k ig elmentem volna akkor hyperlite 2204 2700 esetleg 3000kv22g és jól is húz de 17usd. Rcx is hyperlite is brotherhobby. Nekik végtelen féle motorok van, jellemzően mind jó. T motor sztem árban hype miatt annyi, sok minőségi kifogás volt korábbi darabokra, így azt nem vennék. Rs2306 jött most nekem de az 6 colra, mert 33g. Persze húz is mint az ökör
De ha súly a lényeg akkor max 2206 ig merészkednék el, de inkább csak vmi high kv 2205. Emax Rs2205 2600kv még nem rossz sztem, 10 usd ben már van néha és strapabíró. S széria kicsit gyengébb sajna.
-
varadigabor
senior tag
válasz
molnigee #51387 üzenetére
Majd mi ajánlunk Peacelikerrel, nagyon benne vagyunk
Esc-vel mi a baj?
Lehet érdemes lenne lecserélned a vázat valami könnyebbre , meg a nagy vevőt (ha az a nagy van még rajta) akkor sok grammot tudsz spórolni. Mondjuk akkor már inkább egy új építés.Motorból most Iflight ION 2205 2500 kv-t vettem, nem sokat repültem vele de nagyon tetszik a több kv és a több emelő erő
Az új saját vázas gépre elvileg Hyperlite 2204 2722kv motor lesz. Ami most nagyon tetszik még az ez. Ez is jó csak drága.
-
twine
veterán
válasz
molnigee #51181 üzenetére
Pár hete néztem pont egy ilyen videót...
Lizard 95 65-70mph között mérték (cca.105-113km/h) -
vandor01
senior tag
válasz
molnigee #51054 üzenetére
lassan mar rendelheto
[link]
de ezt azert nem neveznem racernak fpv-re nem alkalmas
inkabb csak a szelfizesre bohockodasra a telecsirol
tuti a Dji altal jol atgondolt megtervezett termek mert 84-ert szenkefes100-as
borsos.... de ha hozza a Dji minoseget?
rakunk a tetejere egy LST meg kisebb akut azt racerra fel! -
varadigabor
senior tag
válasz
molnigee #50924 üzenetére
Én eddig mindig beszívtam a gyári gépekkel
JJPRO 175 se az igazi ( jó az repül de nem olyan jól, antenna azon is elég hülyén volt felrakva , már szereléssel kezdtem) , Leader 120-al fél napig szívtam... Kylint meg a V-tailt inkább hagyjuk
Épített gépnél legalább tudom hogy én csesztem el és tanulok belőle. Amúgy én imádom az építést is, tök jó gondolkodni rajta hogy miből rakjam össze, és mikor kész van az is jó hogy én csináltam és nem Xiang Miu 1 tál rizsért.
Kamera platformom sose volt, de lehet nem is lesz.
Pályán én se tudom kihajtani, de könnyebb gépet pályán jobb vezetni , nem annyiira driftel. Kristóf azt mondta hogy sok verseny lesz idén , muszáj lesz menni(#50926) AMDaZERG_1 Ezt nem teljesen értem
(#50925) Jackal2 Akar ő versenyezni ,csak még nem tudja, majd én ráveszem
-
varadigabor
senior tag
válasz
molnigee #50916 üzenetére
De hogy éri meg
Szép az a váz ,freestylehoz tökéletes de versenyre építeni kell. Kínai gépek közül mindnek van valami kínja, minőségi gyártók (storm, armattan) azok meg drágák.Kész gépet úgy is szerelni kell majd.Nem olyan mint a kamera platform itt nem lehet megúszni a szerelést.
Első gépem az nagyon rondán volt forrasztva, most már vállalhatóan nézz ki az is, a 6" meg már kajak szépen van kábelezveBele lehet jönni, olyan mint a repülés
(#50897) AMDaZERG_1 Most is lehet repülni, tegnap gyep fölött repültem, neki mentem valami gallynak.. sétáltam a füvön a gépért és mintha valami mocsárban mentem volna
Most puhára lehet esni
-
Saccco
nagyúr
válasz
molnigee #50775 üzenetére
"Ilyen erővel mit csinálsz bent?"
Flipper? Az is jó játék.(#50777) alpe1503:
Egy Eachine E011 / JJRC H67 (~$12 kuponozva) + LST S2 AIO kamera ($11) + Szemüveg (Ha lesz megint akciós Hobbyking-en ~5.000ft [link]).Esetleg egyik Youtube-os figura sztárolt kezdő csomagja: achine E013 Micro FPV RC Drone Quadcopter With 5.8G 1000TVL 40CH Camera VR006 VR-006 3 Inch Goggles $64 ~16.700ft (Ez gyengébb csomag, mint a fenti, viszont azonnal vásárolható.)
-
twine
veterán
válasz
molnigee #50775 üzenetére
Csak vicceltem, nem kell komolyan venni,,,,
Amúgy hogy mit csinálok ilyen erővel idebent? az ebédlő-konyha és a nappali egy légtér, oszloppal elválasztva...
Gyereket kergetek vele,körbe-körbe vagy a gyerek kergeti a zümit....el sem tudod képzelni milyen gyors tud lenni egy 4,5éves kiskölök, és milyen veszélyes egy fuckardalKell a "C" érték
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
molnigee #50494 üzenetére
Nem lenne túl szívet melengető! Bár én amióta van a vásárlás utáni pörgetés többnyire 10% app kuponokat pörgettem. Néha pontokat, de az nem ért fel a 10%-al. Amúgy emlékeztem szerint a toysho előtt is volt valami általános ?7%? kupon. Remélem lesz valami, csak más néven!
-
vandor01
senior tag
válasz
molnigee #50486 üzenetére
a szokasos probléma.... 1,5mm tengelyre az aluhaz rasajtolva.... 1x vissza lehet sajtolni de lehet beszoposodik azt le fog jarni? emax RS mocik annyival jobbak hogy ott a tengely a sajtolt feluleten 2mm-es.... azt nem ertem miert nem lehet ide egy peremet hagyni? es soha nem jonne le! dehat kinaiak....
-
Geller72
veterán
-
Saccco
nagyúr
válasz
molnigee #50251 üzenetére
Szerintem azok már egy kategóriával feljebb vannak.
Az Inductrix és másolatai tartoznak bele. (E010, E011, F36, H36, stb.)
A kategória tetejére tenném a Rambo Whoop-ot. 2017 októberi a legújabb csomaguk, de nagyon drága. -
Allien
veterán
-
vandor01
senior tag
-
syler123
veterán
válasz
molnigee #50164 üzenetére
Láttam a videódban, hogy kap a Lizard rendesen pofonokat
Elég jól bírja. Gyári motorok vannak rajta?
Igen, ebben van Foxeer kamera. Bár amennyivel drágább annyiért kapunk is Foxeer kamerát a másikhoz...
Nekem nagyon tetszik, kár hogy nem előbb jött ki. Lehet nem kínlódtam volna az 5 colos építésével, inkább a minihez vettem volna 4 akkut és csak repkedni kellene.
-
syler123
veterán
válasz
molnigee #50157 üzenetére
Megmondom őszintén, ment itt a Leader 120 mánia, hát engem hidegen hagyott. De a Babyhawk R... Ha nem most vettem volna 5 colos gépet, gondolkodás nélkül venném is meg... Így most várok vele, lesz ez később is ennyiért.
Mondjuk gondolom nem a Foxeer kamerás változatra van ilyen kupon.. -
stefi81
tag
válasz
molnigee #50044 üzenetére
Nekem sq11 volt átalakítva 180fokos obival, de leginkább a kevés képkocka miatt adtam el, mert kicsit darabos a képe. Szerintem a Kínai megnézi hogy mit csinálnak otthon az emberek egy temékkel, hogy alakítják át és azt ők kiadják gyárilag modolva. Régen heliztem kefés géppel és ott is ment a brushlessre alakítás majd pár gét múlva már lehetett kapni br változat is. Ez a olcsó fejlesztés.
Jók ezek a kis gépek én is azt nyúzom mostanában csak az a fránya kamera. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
molnigee #50013 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta már, de a tápellátás számomra kicsit zavaros.
Írja a powerbankot, de 12V-24V működik. Ok, rákötök valami 4S akkut és működik, de 12V 17W... 24V trafóm meg nincs is odahaza.
Inkább vettem egy ILYEN pákát. (ahogy elnézem el is fogyott a ~90W típus amit vettem) A régi sem rossz, de ~30W nem mindig elég. Pl XT60 csatiban szerettem volna kicserélni a kábelt. Elő kellett vennem a jó öreg orosz pákát is, így kettővel sikerült kiszabadítani a kábelt. -
twine
veterán
válasz
molnigee #49864 üzenetére
Banggood tattu árakkal számoltam... De az most mindegy, mert tényleg vicc volt
Ami viszont nem vicc, hogy tudom, és értem, hogy tökéletesen igazad van
És megmondom, "elsőre" a Phantom aksik után felüdülésnek tűnnek ezek az (4-500mAh) aksi árak amiről beszélgetünk!Csak ahogy irtam,még hátra van két "nagyobb" érték,,egy kontroller,és egy töltő...ha ezek megvannak, összeállt a szett, szusszanhatok egyet, asszonynak is tudok valami kamut mondani mennyi volt összesen
aztán jöhetnek kínából ötös fürtökben a lipo-k
De addig is szeretnék legalább 2db értelmes aksit, amivel át tudom nézni a "szop-ver"-t, ossze tudom lőni a rendszert,ha megjön az r-xsr és kicsit tudok barátkozni a zümivel a levegőben
-
twine
veterán
válasz
molnigee #49847 üzenetére
Pasztmek...
Jó ,egy pillanat mindjárt rendelek tízet...!Főleg Tattu-ból
A racert is alig tudtam "kiizzadni", még kontrollerem sincs csak a vevő van úton...
De egy ötvenest forintban most azonnal bedobok aksira
Csak viccelek,nehogy támadásnak vedd
Köszönöm a segítséget...
Majd egyszer a jövőben úgy lesz ahogy mondod,, de most egyelőre a "kezdő csomag" összerakása a cél minőségi alapokból!
Később gondolkodok mennyiségben -
Watt25
veterán
válasz
molnigee #49833 üzenetére
Tisztázzuk most már, hogy melyik mit jelent. Én a netes keresésekből ezt vontam le:
Mode 1: Előre és forgás a bal oldalon. Gázkar és oldalazás jobb oldalon.
Mode 2: Gázkar és fordulás bal oldalon. Előre és oldalazás jobb oldalon.
Mode 3: Előre és oldalazás a bal oldalon. Gázkar és fordulás a jobb oldalon.
Mode 4: Gázkar és oldalazás a bal oldalon. Előre és fordulás a jobb oldalon.Namost, ha a fenti felsorolás igaz, akkor nekem az X5C távja out of the box Mode 4-ben van. (Bár az X5C leírása ezt Mode 1-nek hívja.) Találtam most olyan videót, ami megmutatja, hogy hogyan kell Mode 2-be kapcsolni az X5C távját, de ezt majd csak este tudom kipróbálni. Remélem, hogy valóban Mode 2-es lesz, amit az Mode 2-nek hív.
Vagy hibás a felsorolásom? -
lpb
csendes tag
válasz
molnigee #49385 üzenetére
na akkor az én sztorim hátha valaki tanul belőle:
még nyáron vettem egy flyegg100-at ami 2s-el proguarddal "elvileg" jó lenne bentre.
nemrég kb 10 dolcsiért vettem egy f36-osat is, én sokkal jobban szeretem az f36-ot de kb ezek az érvek ellene / mellette:flyegg100:
elvileg ez az egyik legcsendesebb micro ( ez még a teljesen zárt motoros verzió, pár embernél törékenyek a motorok de nálam nem volt gond), de így is túl hangos nekem bentre.
propguard nélkül azért elég veszélyes bútorokra, pl sörösdobozokból kirakott szlalompályánál simán kivágta a doboz oldalát
a propguard jó, de nem olyan jó mint az f36-osé, függönyöket azért nem szereti
sokkal de sokkal gyorsabb 60nm-en már túl gyors is pillanatok alatt falakba ütközök
acro-hoz kicsi a belmagasság vagy a tudásomf36:
nálam még törhetetlen és nem tesz kárt semmiben
jóval halkabb ( kutyát se zavarja)
sebességre pont elég bentre, LOS-ban kamera nélkül baromi jó kamerával kicsit lassabb de még elfogadható
a gyári táv szerintem egy kalap szar, hiába mondják hogy "kihúzható" a kar kb semmit nem változtat, a trim funkciókat nem tudom hogy miért de nem menti el, mindig újra kell trimelni ( vagy mozgatnom kéne a kamerát de már fejből trimelem) esetleg ha erre tud valaki megoldást mivel lehet "menteni" az jó lenneaz akksik azért f36-hoz jóval olcsóbbak (5 db 15USD vs 1 db 6-7USD), repülési idő kb egyforma 3-6 perc mindegyikkel
árban az f36 kb 10USD + 15 USD a kamera. A flyegg kb 100-as volt és még a vámot is beszoptam.
f36-hoz most jön még egy új FC hogy lehessen nomális távval irányítani (20USD-30USD ha kell osd)
új motorok bele: f36 10-20USD négy darab flyegghez 12USD egy daram bár még egy se füstölt el egyikben sem)azért így is a fele lesz a flyeggnek az f36-os de mindkettő másra való flegg megmarad kerti játszósnak, F36-meg bentre.
rendeltem egy E011C-t is a biztonság kedvéért (meg mert a haverokat szeretném idegesíteni vele karácsony alakalmából) ha gondoljátok összehasonlítom majd szívesen az F36-al ha megérkezik.
gondolkoztam egy 1S brushlessben is de az ár-érték arényban, a tesztvieók alapján nem láttam mi az előnye és így is 20-30 dolcsival minimum drágább lett volna 2S meg már van és tudom hogy nekem nem vált be ilyen kis térben, főleg mivel sok a bútor / lámba amit kerülgetni lehet -
vandor01
senior tag
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
molnigee #49149 üzenetére
A demóval nem igazán lehet összehasonlítani a Liftoffal. A Liftoff, ha tényleg "jól" adja vissza a fizikát nem kell félnem az acro módtól sem valódi reptetéskor
Amúgy a Velocyban is lehet PID-elni. Én is "Wizardot" raktam össze
Aztán kipróbáltam egy kisebb légellenállású gépet is Liftoffban. Érezni lehetett a különbséget. Ezért is fordult meg a fejemben a Diatone. De végül letettem róla. Megvárom a tavaszt, talán olcsóbban lesznek, és persze újabb fejlesztések. Kamerát sem veszem meg tavaszig a Wizardra. És amúgy sem nagyon ajnározzák a Runcam split kamerát (főként szidják). Talán a kettes jobb... -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
molnigee #49133 üzenetére
Felraktam a Velocidrone demot.
Első nekifutásra a világűrt célozta meg, de aztán rádöbbentem, hogy a stickeket nem konfiguráltam rá az irányokra. Elsőnek be kell kalibrálni a távot, majd az irányokat kell ráprogramozni a stickekre. Aztán megy. Csak a demo túl butítottEbből nem tudom eldönteni mennyire jó.
-
twine
veterán
válasz
molnigee #48958 üzenetére
Taps-taps-taps
Spirál csúszdán hang vagy felmenniAmúgy meg irigy irigy
a Phantommal csak
ilyen "mezei" röpködések férnek bele...
Sport módban egész izgalmas "befogni" egy ilyen verdát...
De sajnos egyrészt 3-4-500 lóerőhöz lóf*sz a Phantom, másrészt kamerázni kell, nem "freestyle"-ozni...Jó lenne már egy ilyen kis "lizi"...
Azt hittem mikor megvettem, a Phantom ki fogja elégíteni a vagyaimat de látom, hogy kell egy racer...
Karácsonyra kisírom asszonytól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Classic / Xbox 360
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest