- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Miféle-fajta az a rendes töltő?
AMúgy segítség kellene. Nem tudom levenni a propellerek a H8 miniről. Bárhogy húzom nem jön le. Videót is néztem, de ott a csávó egy laza mozdulattal leszedi.
Öcsémék játszottak vele a szobába és valami hajszálféleség rátekeredett az egyik propra. Valamennyire kiszedtem, de nem nagyon akar pörögni az az oldal. Olyan mint mikor már nem sok van az akksiba. Akksi tuti fel van töltve, 2-vel is kipróbáltam. -
_X10Dead_
aktív tag
Hát, evvan :-(
Van itthon egy csomó rendesen működő töltő, én voltam a barom, hogy nem vágtam ezt a fost egyből a kukába...
Ami igazán kínos, hagy van vagy 30 1S elem itthon, de ilyen pici nincs.
Illetve nem tudom, hogy csinált-e valami bajt a túltöltött elem a katica agyával. -
Arti1
aktív tag
Már linkelni nem tudok, csak bemásolom.
http://m.ebay.co.uk/itm/HOT-SKYRC-iMAX-B6-Mini-Balance-Charger-Discharger-for-RC-Battery-Charging-Y4D3-/252317519630Nekem valahogy megbízhatónak tűnt elsőre, azért mertem megvenni.
Most sem vagyok meggyőzte, hogy hamis, csak a kód zavar... -
Pikachu24
aktív tag
-
Jackal2
senior tag
Én pl. nem fogadtam el, ezért kb. 3x lettem kitiltva, sőt azzal is megfenyegettek, hogy kitiltanak végleg
(nem mint ha ez ment volna, de jobb a békesség, meg nem akartam ezt az accountot beáldozni)
Hozzá kell tennem, hogy ez azért oltári nagy baromság, mert ha belinkeled az indexet vagy a Totalcart, akkor ők pénzt kapnak, mert az oldalukon futó bannerből dől a pénz (a Totalcarhoz még számaim is vannak, de ez nem publikus).
Csak a Prohardver szívja a fogát, hogy másnak is haszna származik abból, hogy ők üzemeltetik ezt az oldalt, pedig igazából azokat az embereket, akik itt dumálnak, pont az hozza ide, hogy itt van egy csomó fellelhető információ, aminek a híre terjed és egyre több ember jön emiatt ide, nem pedig a Prohardver két szép szeméért jönnek.
Viszont azt elvárnák, hogy vegyél prémium accountot, hogy olyan featureökhöz férjél hozzá, mint a nagyobb képfeltöltés és hasonlók...
-
Pikachu24
aktív tag
-
szacsee
nagyúr
Én a mestertől szoktam vásárolni, korrekt megbízható és gart ad a tápokra.
Ha nem tévedek a fenti táp 14A-t tud 12V-on egyik ágon, a másikon pedig 16A-t.
250W-os Turnigy Reactort nézve 10A-t tud max leadni, ami legyen bemeneti oldalon mondjuk 12A áramfelvétel 3S-nél 4S-nél pedig ~170W kifele, ami bemeneti oldalon 14A-t jelent, így ha csonton hajtod akkor éred el a korlátját a tápnak.
2-es ágra Turnigy, 1-esre 2 Imax és tölthetsz kapásból pár akksit egyből.
Vannak olcsóbb tápok is, csak nem mindenki ad rá gart és nem mindenki teszteli.
Persze ha van érdemes olyat venni, ami áganként 18A-t tud és akkor nincs gond ilyenkor.
Öcsi gépében a régi tápom van amit ha szakad a cérna az imax táplálására használt Seasonic-al ki tudom cserélni... az SR táp 480W-ot tud 12V-os ágon kiköhögni, az meg több mint elég.
Tápos topikba meg lehet kérdezni ha találsz egyet, hogy mennyire régi táp. Nyilván 10 évnél régebbit nem éri megvenni, mert folyamatos használat mellett 4-5 év után kiszáradhatnak a jobb tápokban is a kondik, de egy bronze minősítésű minimum már vállalható.
Táp tesztre leg egyszerűbb módszer, hogy megméred a 12V-os tápfeszt üresjáratban, utána rákötsz egy nagyobb fogyasztót... pl 12V-os 60-100W-os autó izzót és megnézed megint mennyit változik a feszültség.
Nyilván esni fog, de 5% tűréshatár alatt oké, felette a táp kuka. 5% a megengedett, amit a márkás gyártók be is tartanak, de pl Codegen 400W-os táp 160W-os fogyasztóval már füstőlni tud. -
Jackal2
senior tag
Igen, kb. az az egyetlen hibája. A poén az, hogy annyi hely van benne, hogy focizni lehetne, szóval túloptimalizálták a srácok a dolgot, nem is kéne rá az a túlnyúlás.
A Banggoodos visszafizetéssel kapcsolatban:
- egy felől indokolt lenne visszafizetnem a pénzt, mert így lenne korrekt
- más felől már eltelt 60 nap vagyis ha Paypal disputetot indítok, valószínűleg akkor is nyertem volna és még nem kaptam meg. De gyanítom lesz ebből még 70 nap is, mire ideér a cuccosSzóval az a helyzet, hogy valahol a középút lenne igazságos, mondjuk 50% kedvezmény.
Van 3 accom Bg-n, ez nem lenne gond, de más okból nem akarom, hogy ez az accom feketelistás legyen. Az nem érne meg 12.000 Ft-ot.
Zarew: nem rossz, de már lejárt az akció, nem kapsz hozzá ajándékot és:
- Simonk firmware van az ESC-n, már leállt a fejlesztése
- CC3D egy közepes vezérlő, fejlesztése leállt
- a táv rossz, a fórumon kb. úgy emlegetik mint a Turáni átkot, állítólag botrányosan rossz a megbízhatósága, ennek az utódja az FS-i6 -
szacsee
nagyúr
Én tökös voltam és vettem egy ilyet!
-
Jackal2
senior tag
Láttad a Terézatya által linkelt kis Falcont? 180-as váz, te meg ezekre vagy rápörögve. És még jól is néz ki.
A nagy falcont pedig megnéztem a rajzod alapján és nincs túlnyúlás, illetve van egy merevítés oldalról is, szóval az még ellenállóbnak néz ki. Lehet külön is kapni, motor tilttel, kamera felfogatásokkal, 8300-ért eléggé jó vétel. A lábai kicsit hurkák de ennyi.
Az egy másik kérdés, hogy ha szét akarod szedni, eléggé nehéz hozzáférni bármihez is. Az viszont, hogy 18-ból 18 5 csillagos értékelés, szerintem sokat elmond.
-
Jackal2
senior tag
Jó de én egy elmebeteg vagyok
D
Jah egyébként már meg van javítva
Egyik motor csapágyas lett, ez lemaradt a veszteséglistáról
Szóval egyetlen helyen tud törni, a hátsó túlnyúlás, egyébként pöpec. A lábai tudnak még görbülni. Viszont most hogy Marci elemeire szedte (szó szerint) azt mondta, hogy okosan meg van tervezve, mindent szépen kitaláltak, az elemek többet bírnak, mint ami le van írva, tehát lehet hajtani 4S-el is.
Ez szerintem pozitív, szóval nem kell félteni attól, hogy valami leég.
A táv viszont ratyi, a gimbalok alatt van a trim board, igaz ez nem Emax, hanem Flysky. Ütésre rövidzárba teszi a kart, mert összeér a két felület, de már ezt is orvosoltuk
-
Jackal2
senior tag
Bakker, én is vettem egyet
Ezt írtam ma a Banggood:
"Thanks for your letter.
For your orders 12446127 and 12437860, we were sorry the item 1004177 was out of stock now and item 1033107 has postal districtions recently.
Have a nice day.
"Két akksim nem lett meg, refundoltak, pontokban (ezzel nincs bajom egyébként) DE, nézzük csak meg a a mondat második végét? Postal distriction? Megsemmisítés akar lenni? A nem behozható árukat megsemmisítik?
Ilyet hallott már valaki?
-
szacsee
nagyúr
Remélem hasonló lesz nálam is, igaz BG-n szerda 01:30 körül rendeltem és csütörtökön lett csak shipped, kínából meg már majdnem minden célországba elküldve státuszban van és utána rendeltem.
BG fórumon írta valaki hogy az Asendia egy kínából eu-ban eu-s feladóországos csomagküldés, de nem tudom mennyire igaz. Vázat rendeltem olcsó szállítással és mivel az FVT hivatalos beszállítója a HK onnan is rendeltem 2 db Littlebee Esc-et, ha ideér olcsó levélként akkor jön a következő adag. -
Teréz Atya
senior tag
Hat nagyobb gepekben pedig tobb akku van. Pl. kulon etetik a kritikus reszegysegeket, van amelyiket meg is duplazzak.
Nekem a minden egybe kameram kb. 10-12 percet megy egy H8 mini akkuval. Amugy menne tovabb is, csak durvan leesik a hatotav. Amugy van beepitett akkujelzese, de tobb infot hordoz, h mikor kezd el csikozni az FPV kep a referenciaponton tul. -
Jackal2
senior tag
A GPS is mindig ezt mondja
Bazzeg ez a rendelgetés engem kikészít. Olyan cuccok futnak most be, amit nem tudom minek rendeltem, mert már 3 hete tárgytalan, de 40 napja jön
Sokszor el is felejtem ezeket a szarokat
Nihui propeller nekem is, WLtoys V686G váz, takaróműanyag valamelyik ledre (de már nem tudom melyikre
), akkor valami XT60 csatlakozó, mert elfelejtettem, hogy rendeltem már meg ilyenek
Még jó, hogy 1-2 dollár összesen.
-
szacsee
nagyúr
Tápra köss egy kocsi izzót 12v 65w pl tompított. Műszerrel mérj rá nem esik-e be a fesz. 1000 éves száradt kondi tud vicces dolgokat mívelni. 😊 Aprón van általában fsp, seasonic 3-4 pénzért azzal nem lehet gond, feltéve ha a tápfesz miatt szórakozik az imax. Eu raktárból milyen szállítással rendelted a vázat?
-
szacsee
nagyúr
Direkt írtam Neked a választ, mert tapasztalatod van ez ügyben.
Sajnálatos ami veled történt, de jó hogy megosztottad a közösséggel, mivel bárkivel előfordulhat.
BG-ről talán az a szerencse, ha fos, akkor csomagról fénykép, videó a hibáról és küldenek egy újat.
Alin ez már lutri, így BG-n max bukok pár hetet és többe kerül, ha alin rendelem, akkor :
1. Működik, átcsúszik a vámon akkor best buy amíg működik
2. Megfogják a vámon és működik, akkor is még best buy amíg működik
3. Akármi történik a vámon, de nem működik valami várni kell 4 hetet az új alkatrészre és ha nem 4-et veszek csak pótolom a hiányzót, akkor már közelíti a BG-s cuccok árát.
Viszont a BG-s sokkal drágább (kb 2x annyi) cserébe:
Karbon váz, 2204-es motor, 20A modern Esc, F3-as vezérlő.
Villamos területen is mozgok, így tudom, hogy ami most működik nem biztos, hogy 3 nap vagy 3 hét múlva is fog működni. Ráadásul ha veszek pl hozzá egy tartalék alkatrészt mindenből, akkor nem kell várnom a cuccokra és igaz, hogy kb 5-10K pénzbe fáj, de ha kivezetik a piacról és elromlik nem kell 4-et vennem a pótlásához.
Szóval az éremnek 2 oldala van, csak próbálom felmérni a helyzetet. Elsőre tényleg jó az Ali-s ajánlat, de mivel így is úgy is én rakom össze inkább maradok az eredeti felállásnál és ugyanolyan gépet rakok össze öcsinek is. Mindketten rakunk félre 5-5 ezer ft-ot és veszek 10K-ból 1 esc-et, 1-1 CW-CCW motort és rahedli propellert. FC-t tudunk venni EU-ból bármikor, sőt lehet bekockázok egy Falcon váz tetőre is hátha jó a lyuktávolság és akkor ha törik akkor elég ha azt veszek... kb 1000Ft-ba fáj.
Ami a pesszimista látásmódot előhozta belőlem az a hazai boltok drága ára + készlethiány (van amit nem is kapni itthon) kontra a kínai cuccok hosszú utaztatása volt. Nincs sok időm mindig reptetni és nem akkor akarok várni alkatrészekre amikor pont van 2 lazább hetem amikor tudnék vele repülni. Sokszor nem is Kína Magyarország út hosszú, hanem a reptérről idáig vezető út. Pl az egyik cuccom már 5 napja az országba érkezett státuszban van és nincs róla semmi infó. Itthon nem is lehet kapni, így kénytelen vagyok várni rá. -
szacsee
nagyúr
Videó is van róla yutube-n. Repül, még ha nem is karbon vázzal jön akkor is megéri.
FVT esc-et és motort gondoltam teszek a kosárba (utóbbiból mindegyik forgásirányúból), de rájöttem, hogy így 8K körül van az ára alin meg fél pakkot megkapom ezért.
Eu raktárból ha rendeltek milyen fuvarral szoktatok szállítani?
B2C, UK standard (ezek nyomkövetés nélküliek), vagy France express (ez nyomkövetős, csak 2600ft felett van).Milyen tartalék alkatrészt érdemes beszerezni egy racerhez?
10-20-100 pár prop, esc, motor, váz....? Nem akarok várni bg-re ha reccsen valami. -
szacsee
nagyúr
Ezt nézegettem.
Gyakorlatilag 4 motor és 4 esc árából megkapok egy gépet.Teréz Atya:
Aha jobb gépet veszek neki mint a sajátom úgy hogy még az irányokat is gyakorolnia kell.
Viccet félretéve nem drága egy kicsit?
OK váz normális BG-n RTF 260$
ARF: 196 $
Legós verzió 250-es méretben 140$Ezzez képest darabokban ugyanígy jöttem ki árban mint a legós kb, csak:
20A Little Bee Esc
2204-es Eachine motor (ok ez fosabb de az elején jó lesz)
ZMR 250 V2 váz
SP Racingi F3 rep vez.
Matek 2x2A-es PDB
Nem hinném hogy rosszabb lenne mint a nighthawk, de lehet tévedek... és 4S-el is tud repülni. -
SpydeR3412
aktív tag
Tényleg nagyon bénán néz ki, főleg azokkal a labakkal!
Most jöttem a repülésből, és olyat produkál a gép, hogy felszallok és csak pörög a tengelye körül.
Jackal-al ahogy néztük motor probléma miatt lehet.
De olyat is csinált most a gép, hogy armolásnál, vagy utánna nem porgeti fel valmelyik motort, vagy épp leállitja repülésnel.
Walkera Runner Advance
Valakinek valami ötlet? -
fape
senior tag
Ha már kézhez kaptad, akkor az eredetinek van hologramos matrica a hátulján egy kóddal, amit le tudsz ellenőrizni. checker oldal
-
Teréz Atya
senior tag
Bizony am. A Tarantula FPV kamerat csak ra kell pattintani es kesz.
Olyan 160m a hatotav, az U807 tavjanak a hatarat nyalogatom.
Az MJX X600 nalam csak 120m-t tud. Mindegy, asszem csak akkor epitem ujra, ha majd veszek 3d nyomtatot. Az se holnap lesz. -
Jackal2
senior tag
Milyen értelemben? Amit tudni kell, hogy a motorok nagyrésze átbrandelt motor. A legtöbbet az Emax gyártja, tök 8, mi van ráírva. Az Emaxtól ráadásul olyan híres cégek is vesznek, akiket nem mondhatok meg, mert belső infó, de az egyik jó kamerában a másik meg keresőben és nemsokára csinálnak saját drónt
Szóval az Eachine olcsó motor simán lehet, hogy egy átbrandelt Emax, jóárasítva.
Ami a motort illeti, a 2204 2300KV egy standard érték, mindegy milyet veszel, elég erős. Én azért mondtam az RS2205-öt, mert ha erősebbet akarsz, nem kell majd átépíteni a gépet. Ugyanis ha veszel az első gyengébb után egy második szettet, mit csinálsz az elsővel? Nem nagyon vesznek az emberek használt motorokat. Ráadásul az akku cellaszám és a propellerrel való játékkal szépen lehet gyengíteni vagy erősíteni a gépet, tetszés szerint.
Szacsee: mindenki 5030/5040/5045-el vagy 6030/6040/6045-el repül, utóbbi jobban húz, előbbivel gyorsabban reagál a gép. A versenyzők jellemzően 5045 3 ágúval repülnek de ez 20A+t vesz fel (láttam már 27A-t is 100% thrusttal), szóval azzal óvatosan. Amit ne vegyél:
- Gemfan 5045 szar, nekem konkrétan elrepült tőle oldalra a gépem. Vegyél Kingkong 5045-öt, 20 db kb. 2000 Ft BG-n, az ki van egyensúlyozva
- Carbon propeller jó, de nem törik. Ezért ha esel, akkor görbítheti a motortengelyt, illetve egy vékonyabb újat akár le is kaphat, ha belenyúlsz és full gázon forog, de legalább is csontig bevág
- noname propokkal vigyázni kell, én vettem 32 db-ot Aliról tesztre, 6030-at, de óvatosan fogok vele repülni. Különösen akkor repülj vele óvatosan ha használod a Dampened Light/Active breaking funkciót, mert ez annyira erős, hogy szétrobbantja a gyengébb propellereket a levegőben250-es vázra 50xx a jó, 60xx necces
280-asra 50xx és 60xx kényelmesen rámegy
330-asra 80xx rámegy
360-asra 90xx és 10xx is rámegy
390-es re talán a 11xx is (Inspirenek ilyen pl.) -
_X10Dead_
aktív tag
Ez is változó, most is jöttek pakkok 2-3 héten belül is, de tény, hogy van ami karcolja a két hónapot. lekopogom, eddig még legalább semmi nem veszett el.
Az akku-hisztit meg az Aliexpressen vészeltem át, talán egy csomagom fordították vissza, a többi valahogy átsurrant.U.I. a 807-es belépett az országba, lassan kiderül, mi van a dobozban :-)
-
_X10Dead_
aktív tag
-
szacsee
nagyúr
Jack toldót itt vettük. Teréz Atyáé már Megjött.
Pikachu: 10dbi-s banggoodról.
Teszt közben vitte el a szél sajnos. Túl magasra mentem, az akksi 2 napot állt feltöltés után és nem volt 100-as. Magas fű miatt még nem lett meg. Kb 50 méter magasan lehetett tegnap. Nem kell szélben szórakozni vele, de itt minden nap fúj és tele a púpom miatta. Építek is egy racert.
Öcsém használja azóta. Gyárival kb fél focipálya, ezzel simán túlmentem a pályán.
Olcsóbb volt mint itt Mo.-n ezért vettem. -
DJGABI
addikt
akkor jobb is hogy nem mentem el nézni. mármint biztos érdekes meg így neten keresztül oké. de azért látszik hogy első próbálkozás: kevesellik a pályát, interferencia gondok.... akksit se tudják kirepülni. attól még jó kezdeményezés, később biztos profibb lesz.
meg hát innen gondolom sokan úgy vannak, hogy aki tudja csinálja: inkább reptetnek, mint nézik ahogy más... -
KovA
tag
-
Teréz Atya
senior tag
Jo az a Lisam ls-210, a Charpu fele Lumenier QAV210 koppintasa. Az a baja, ha torik az egyik kar, lehet cserelni az egesz also lemezt. Azt meg kulon meg nem talalam, tehat lehet uj vazat venni.
Ellenben olvastam mar, hogyha egyet eltortel hagyd meg foltozoanyagnak, majd az ujabb toresnel hasznald fel. Aztan neztem h ki hogy foltozgat. Van aki fur, van aki az eredeti lyukakat favorizalja, van aki csavaroz es van aki csapszegel. Mondjukra egy allndo van, az az epoxy ipari szintu hasznalata. -
KisApám
addikt
LINK a propellerről.
Utána olvastam és rendeltem hozzá Syma X11 propellereket. Minimális átalakítással hátha jó lesz.
(Amúgy a H99 propellerje - a BG oldalon található hírdetés ellenében - egy hulladék. Már régebben írtam itt róla.)A NIHUI TOYS U807 propellerjét megrendeltem (2 db CW+2 db CCW, feketék), megkaptam, DE túl nagyok.
Írtam is ide, hogy akinek kell, odaadom ingyen. Azóta is itt vannak nálam, most is, a melóhelyen a táskámban. -
Bornie127
aktív tag
Na, ez azért jó, mert kezd kiderülni mit bír a cucc. Én arra tippeltem volna, hogy az IC-k csak 100mA-sek, (így 500mAh a limit), de ezek szerint többet bírnak. Kezd kíváncsivá tenni, lehet beszerzek egyet, aztán melóban letesztelem mit bír. Kíváncsi vagyok mikor füstöl.
Hány akksit és hány mAh-sat tettél rá?
Esetleg nem szeretnél belemérni a betápba, hogy mennyit vesz fel a cucc? Ha úgy van, megpróbálok keresni egy apa-anya usb csatit, akár el is küldöm ha arról van szó, aztán rámérhetnél multiméteren keresztül mennyit vesz fel.
Esetleg más vállalkozó szellemű!?
Csak most tűnt fel, nézem a képet, azt amelyiken a ledek vannak fentről. Bal felső sarokban ott a felirat, 3-4-500mA. Ezek a verzót jelölnék? Csak kimenetenként annyi, vagy összesen? Ezt kell kideríteni
-
Bornie127
aktív tag
Igen, csakis kellő elővigyázatosság mellett jó. Arra megfelel, hogy hirtelen legyen valami töltő, minimális árért, nagyobb beruházás nélkül.
Amire még nagyon figyelnék, az, hogy ha jól gondolom, ez kb csak egy usb-nyi tápra van tervezve, kb 500mA-re, tuti nem dugnám rá egy 1.8A-res Blitzwolfra, vagy egyéb nagyobb áramerősséget biztosító usb-re, (Usb3 port sem). Lassú lesz a töltés, de lagalább nem jön ki belőle a füst. (Mert tudjuk, hogy az elektronika füsttel működik, ha kijön belőle a füst, nem működik tovább.)
-
Bornie127
aktív tag
Tudsz csinálni kicsit élesebb képet a panelről? Illetve a tranzisztorra írt típust le tudnád írni? A fekete 5 lábú.
Nagyvonalakban annyit tud az egész, hogy valószínűleg áramkorlátozó funkciót tölt be. Semmi védelem. Ha átég az ic akkor füstölhet is az akksi, vagy megszakítja, attól függ, mi van beleintegrálva. Ennyi pénzért ennyire futja. Tartaléknak jó lehet, mert működőképes a szerkezet, de minél hamarabb egy B6.
-
DJGABI
addikt
ebből van egyáltalán jó változat? rendeltem én is, de valahogy éreztem hogy nincs komoly elektronikája. mondjuk az olcsóbb drónokhoz adott gyári töltőkben se lehet több.... [link] itt mondjuk vesz szépen vissza a feszültségből, valami csak van benn. persze nem egy imax b6
-
Teréz Atya
senior tag
-
Jackal2
senior tag
Egen, szeretném becipelni az állomásra meg az állomásról ki a mező közepére a 15 kg-os ólom akksit, miközben a hátamon van egy hordtáska, a bal kezemben meg egy másik, amiben a racer van.
Veszek egy autót és kész, az megold mindent. Mondjuk azt is megnézném, aki azért nyitva hagyja az autóját, hogy tudjon töltögetni és őrizni is tudja, miközben az eget nézve repked
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged