- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
medvegy #32402 üzenetére
Én is vennék, ha nem állnának halomban az aksik hozzá (gyári aksiból 4db, 180mAh-s 1db, valamilyen helikopter aksi, talán v951 4db)
Talán a cm275t, segít hasonló hatást elérni, a súlya miatt.
De lehet a végén, beruházok egyre kíváncsiságból.Arti1: Nah, majd ha vesz valaki, akkor kiderül.
Balázs1621: Dobnál egy linket az MMW motorokhoz?
-
Arti1
aktív tag
válasz
medvegy #32343 üzenetére
Min. 2-t, mert alkatrészt nem érdemes venni hozzá, jobb egy tartalék donor
Az már alapból 2 akksit jelent, meg egy csomó tartalék propellert
Párat adtam kölcsön a rokonságba a minik közül, a tartalék propeller nem azért kellett, mert lezúzták valahol, hanem mert a propeller egy ütközésnél önállósította magát és a szekrény mögött landolt... megvan az, de majd következő nagytakarításkor jön csak elő -
twine
veterán
válasz
medvegy #32310 üzenetére
+(#32303) Saccco
Lassan regisztrálnom kell facebookra....Asszony is rugdos, hogy a gyerek oviba ment, lássuk azt amit más szülő, + a Phantom miatt is szükséges lesz :/ Eeeej kbsztt szép új világ....mindegy, majd valami kamu reg.-el....
Am. elég erős a kontraszt...volt cheerson cx10-em....
Aztán a következő lépcső a P4 -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
medvegy #32253 üzenetére
Szia! Én irogattam az e010 stickről. Ezt vettem, ennek jó a mérete.
Cserénél csak le kell húznod a pecket a távról, az újat meg csak rá kell nyomni (de jó erősen, mert f@szán passzentos).Saccco: Pár napja már nézegetem azt a kamerát, több oldalon is, de a súlyát sehol nem láttam leírva. Te hol találtad?
-
molnigee
aktív tag
válasz
medvegy #32194 üzenetére
Nem akarok venni nyugi, csak szembe jött facen minf new product alert, aztán meglepődtem az áron, lehet nem ismert viszont komolynak tűnik a cég és a gép is. A P3S azért hatótáv gondos, itt 1 meg 2Km-es verzió van.
Amúgy biztos gubancos a leírás, alul 108°-os FOV van írva...
Ja amúgy GB-n a P3A áfával 210K kupon kóddal...
Ha nekem kameraplatformom lesz, az minimum mavic szintű lesz
-
elszabi
tag
válasz
medvegy #31966 üzenetére
Próbáld ki a healthydrones oldalt. Én eddig még nem használtam, de most feltöltöttem oda pár logot és egész jó dolgokat lehet visszanézni. Van hozzá külön app, amivel még a feltöltéssel sem kell vesződnöd, megcsinálja magától.
-
Arti1
aktív tag
válasz
medvegy #31803 üzenetére
Olvasgatom a használt Phantom-mal kapcsolatos hozzászólásokat és előjött a paranoid énem
a phantomok már nem kis pénzért mennek, nem egy X5C, amit ha elveszít az ember, nem megy utána, nem siratja sokáig...
Van olyan adatbázis, ahol az elveszett/ellopott szériaszámok fenn vannak? Csak mert ha pl. megveszem valakitől, jófogáson, ebay-en stb., és utólag kiderül, hogy találta (jobb esetben), meg szerzett hozzá egy távot,stb. (nem tudom, mennyire életszerű a probléma), majd utána szériaszám alapján valahogy hozzám vezeti valami az igazi tulajdonost, akkor van gáz...
Persze, ha olyan használt gépet fog ki az ember, mikor az eladó neve van a számlán, akkor ez a része nem játszik
A DJI app vajon nézi a szériaszámot, hogy éppen milyen phantomot akarok vele irányítani, regisztrálja valahol, vagy amit éppen összebindelek vele, azt kezeli és nem foglalkozik a szériaszámmal? -
qqzs
őstag
válasz
medvegy #30920 üzenetére
Az erzeseitek nem valtoztat a tenyen hogy filmkeszitesnek megvannak a szabalyai
Mondjuk soroljuk ezt termeszetfilm kategoriaba. Nezzel meg egyet. Hany effektetet atuszast hasznalnak? Az osszes kepvaltas 1%-a. A effektek es kepuszasok mennyisége forditott aranyban vannak a profizmus szintjevel. Ez van -
válasz
medvegy #30884 üzenetére
Csak az x500 hiányzik. Igen nagyobbak a motorok. x1 méret.
Láttam jackal videóit, de ez nincs benne. És most keresztbe párosítottam mindent mindennel
Konklúzió: Az x7+x350 nuku 3D. X7+x100 csak úgy van 3D ha fejjel lefele szállok fel bekapcsolt gyroval, vagy acro flip és gyro be. x6al csak simán gáz középre és van 2 irány.
Tehát az x6 táv a legjobb viszont nincs kamera gomb. De benne van a foglalat és a gomb hely is. Csak az 6 csatorna nem 7 ezért lehet nem menne.
A hogyan van 3D a 252 válasz: Ez is ki van herélve mint a 251? Csak bekapcsolt gyronál vált forgást ha átfordítom a kezemmel. Vagy auto flippelne mint a 251? Majd holnap kiderül. A videókban olyan könnyen csinálják, bár lehet ők is játszanak a gyro ki be kapcsolóval.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
medvegy #30679 üzenetére
Oké, bár még csak pár napja rendeltem.
Annyit viszont már most elárulok, hogy a 20g-os, 650mah-s, szerintem 20c-s, Mjx aksival is egész szépen repül. Kicsit sok neki, de nem vészes.
A linkelt aksi, meg 14g és 30c.
Videón, 650es graphene aksival, 7p volt a menetidő.
Ezzel majd elválik, de azóta már odaadtam főállásban a mini raceremnek. Nem akarom túlterhelni az x100 motorjait. De azért ha beválik, állandó vendég lesz az aksi nála is. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
medvegy #30628 üzenetére
A v911 aksiját nézegettem én is.
Ezzel meg elég fiókos (más a csati, forrasztani kell).
Szerintem 200mah-nál nagyobbat nem érdemes beletenni. -
Saccco
nagyúr
válasz
medvegy #30620 üzenetére
Néhányan a V911 akksiját ajánlják, mások a JJRC 260maH 30C-s akkut.
Szerk.: Ezekhez kissé át kell alakítani az akkutartót.Más:
Crazepony FPV Camera AIO 25mW 3,6g! -
Hopkins_001
tag
válasz
medvegy #30503 üzenetére
Csak 500? 2700 mah akksimat akkor tölthetem 4,5 órán keresztül?
Gyári töltő 2,5 óra alatt végzett vele,akkor ez elvileg 1000mah körül töltött.
Mivel lesz most nekem másabb ezzel a okosabb töltővel?
Sehol se találok főtápkábel átalakítót itthon, EC2 kéne.
Megrendeltem kínából,de nem szeretném addig,hogy 500 mahval menne bele. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
medvegy #30356 üzenetére
Ha tudjatok mit csinaltok, akkor befujhatjatok az ESC-et szigetelo spray-vel. Az FCB-t inkabb hanyagolnam, de nem is futkorasznak benne akkora aramok, hogy a viz/para gallyra vagja. Hmm, habar 12V-on mar megindulhat a korrozio, viszont a baro-t eltomiteni meg nem szerencses. En a racereken eddig csak az 5V / 12V stabilizatorokat kentem be folyekony szigszalaggal meg az akkucsatlakozot. Az FCB-t hagytam inkabb, az ESC-ek meg bezsugorcsovezve. Nagyon sok nyitott kerdes van meg a szigetelessel / korrozivedelemmel kapcsolatban.
Most vettem egy korrozio elleni olajat. Azzal befujtam egy H8 minit, de meg nem jutott idom tesztelni, hogy mi lesz, ha vizbe er.@Minstrel - Szerintem accelerometer kalibraciot csinald meg, de legyen a gep tokeletesen vizszintes helyzetben. Ezutan tedd fel az angle / horizon sterngth-et 50-re. Nekem gyarilag 25-on volt, nagyon lustan allt vizszintbe. Ha tul sok az angle strength, olyan lesz, mintha tul sok lenne az I a PID-bol, ekkor vegyel vissza.
-
elszabi
tag
válasz
medvegy #30215 üzenetére
nekem eddig egyszer fagyott le a dji go. huawei p8 alól voltam. és jött egy bejövő hívásom, amit kinyomtam. erre rögtön dobta a jelet a gép. utána program nem válaszol üzenettel kiszállt.
program újraindítás után sem talált jelet. ezért újraindítottam a telefont. közben semmi pánik: rth szépen visszajött. a végén azért letettem manuálisan a gépet. bár szó mi szó, fura volt telefon nélkül repülni vele. azóta külön tabletet (me572c) használok. minden sallangtól mentesen és nem volt vele gondom. oké, nem a legszebb kijelző, esetleg lehetne nagyobb is. néha talán be is szaggat. de akkor is csak 40 ezerbe került, nem 140-be.
-
tonyrulez
őstag
válasz
medvegy #29827 üzenetére
Itt még mindig el volt állítva a Mavic fókusza, ennél azért élesebb a kép. update itt
-
Zoty4
őstag
válasz
medvegy #29696 üzenetére
Megy ez meg lejjebb is, azert p4 mar tobb mint fel eves. Brutalisan gyorsan fejlodik ez az iparag es egyre tobb gyarto vag bele. Ez nekunk jo, mert egyre jobb, es olcsobb gepek fognak jonni. Persze itt is van/lesz premium, meg kozeposztaly. Meg eldobhato fenykepezo kategoria a tovabbiakban is, csak az arszegmens fog kicsit lejjebb menni. 1-2 eve 50 alatt nem nagyon volt brushless, mostmar 30ert van beleposzint
-
mobbo
senior tag
válasz
medvegy #29678 üzenetére
paraméterei alapján van amiben jobb, el tudom képzelni hogy tényleg lesz p4p és lemegy a p4 (meg minden) ára, akkor a helyére kerül
összehasonlítás:
mavic (p4)
max bitrate 60mbit (60mbit)
sensor 12.35 (12.4)
4k (4k)
27perc (28perc)
7km 26dbm (5km 23dbm) (fcc)
65kmh (72kmh)
750gramm (1400gramm) azért ez nem mindegy, mivel esel le
akku 3s (4s)
dji googles csatlakoztatható 2db (nem tudjuk)
elmegy telefonról wifin akár 300m-ig (csak távval megy)
999usd (1399usd)mi lehet az a hétköznapi felhasználás amire ez nem jó, csak egy p3/4?
a bemutatón olyan stabil volt indoor, hogy csak néztem
a p4 kamerája nem egy világszám, ez nem lehet annyival rosszabb, hogy indokolja a p4 árát, csak a p4p lehet a megoldás -
vandor01
senior tag
válasz
medvegy #29613 üzenetére
en most rendeltem 20db -ot anyut aput kozossen...
1,25 JST van meg 19dba rossz hir hogy belgiumban van
tegnap jott meg gyorsan be is installaltam lost-buzzert erre a dugajra!
- igen egy pici hatterzaja van bekapcsolva
- igen mikor a piros gombot megnyomom akkor szolszol szol a semminel kevesebb!! de halkabb mint azt vartam es mint az aksi buzzer!
beesik a kukoricasba kb 20sor kukorice le is hangszigeteli.....
-
kriszbon
őstag
-
qqzs
őstag
válasz
medvegy #29613 üzenetére
Lehet valasztani , bocs csak azt tudom hoyg jst de azt nem hoyg miylen fajta . Ezek a plugok (male), neked socket kell (female)
-
mobbo
senior tag
-
elszabi
tag
válasz
medvegy #29340 üzenetére
2 hónapja volt egy durva a víztorony tetején. De akkor alaposan megnéztem a gépet és csak a propnak lett baja. Azóta én is inkább lekapom magasból. És azért vagy 40 repülésem volt utána teljesen tisztán.
Gimbal problémám sosem volt. Nekem nem tűnt fel semmi vele kapcsolatban.
Szerk: Logot nem néztek. De fotót sem küldtek a sztük hajlott gimbalról. Amúgy raktam fel ND filtert közvetlen postázás előtt. És elég nehezen jött le a lencsevédő . Szóval akkor talán... De nekem nem tűnt fel.
-
-
Jackal2
senior tag
válasz
medvegy #29038 üzenetére
Szerintem ezeket az emberek egymás helyett veszegetik, bár fene tudja, nem tudom mennyire van tudatos fogyasztás ebben a szegmensben. Szerintem azért annyira nem, mint mondjuk az autóknál, ez ugyanis egy "játék" felnőtteknek.
A szenzorrengeteg tényleg nincs benne a Phantomban, viszont ez meg összecsukható, szétszedhető elemekre, azért ez sokkal inkább használható a hétköznapokban, mint a Phantom, mert szonárra viszonylag ritkán van szüksége az embereknek nyaralás közben.
Már csak 1200 a P4? Legutóbb mikor néztem még 1500 volt...
-
mobbo
senior tag
válasz
medvegy #28351 üzenetére
tervezek valami tesztet mindenképp,
innen jött 2 hét alatt [link] (Item No: H24)ahogy olvasgattam windsurfer antennákról hozzászólásokat, nem mindegy hogy mi a bevonat és hogy mekkora az íve,
minél szűkebb nyalábot hoz létre annál messzebb visz, de annál pontosabban kell a drónon tartani az antennát, az meg nagy távnál már könnyen mellé megy... -
medvegy
aktív tag
válasz
medvegy #28199 üzenetére
Lehet megvan a gond. Rcgroups-on javasolta egy fórumtárs, hogy csekkoljam az ESC-et és a reciever-t összekötő szalagkábelt, mert nála az szar és néha másodpercekre kihagy az irányítás. Felnyitottam a gépet, és a reciever-en lévő csatlakozóban a szalagkábel valóban elég laza, kézzel tudtam mozgatni, és nem is lehet jobban megszorítani. (Az ESC oldalon rendben van, nem lehet kézzel mozgatni.) Holnap kipróbálom a másik X251-em reciever boardjával. Remélem télleg ez a baja, mert egy reciever-t talán ki lehet sírni GB-től.
-
Zsee75
tag
válasz
medvegy #28182 üzenetére
Igy csinál nekem is. Olyan mintha a "lendület" vinné tovább. Meg egy idő után el kezd félre húzni jobb előre. De most már odáig eljutottam hogy amikor így félrehúz, leszállok megcsinálom azt a "hovering settings beállitást" és akkor megjavul. De a következő repülésnél új aksival újra meg kell csinálni mert akkor meg a másik felé húz el. Lehet az lesz mint Teréz atyának. Ahogy merül az aksi ugy gyengül a motor vagy valami ilyesmi.
-
elszabi
tag
válasz
medvegy #28134 üzenetére
A ragasztással viszont az a baj,hogy kapásból garivesztés. Nem jó ez sehogy sem.
Igazából a DJI-nak kéne lépnie és olyan vázba rakni a már javított gépeket v. a mostani kiadásúakat, amelyek nem rendelkeznek ilyen hibával. De nem erre megy a dolog. Sőt, mintha az újabb kiadások sokak szerint még vékonyabbak lennének.
Várjál, találtam viccesebbet is. P4-nél is lehet ilyen.
[link]
szerk: Amúgy jó hír pont ebből a topcból: DJI just replaced cracked frame on my 6-month old P3P under warranty. Out and back in one week.
FID:
-
erikke17
őstag
-
erikke17
őstag
válasz
medvegy #27960 üzenetére
Azt találtam, ki hogyha DJI nem vállalja ingyenesen veszek ezeket a erősítőket rá Strong arm, Ebay-en van. Mivel még csak 2 vékonyabb repedés van rajta ezzel gondolom kiküszöbölhető.
Ha vállalja de saját pénzemen az úgy nem buli mivel egy rahedli lóvé lesz csak a utaztatás.
Szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest