Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Offline? Felejtsd el
.
Ha valaki ezen parázik, akkor az ragassza le a kamerát... Takarítónő sem lesz offline.
De a tesztben is szerepel, hogy nem kötelező használni ezt a funkciót, a kamera viszont az akadályérzékeléshez kell, ha akarod ha nem.Az otthoni biztonsági kamerák ( Xiaomi pl.) is működnek adatszivárgás nélkül... A gagyiknál volt ebből probléma, de egy 500k gépnél nem.
Leveheted a hálóról, de nagyjából el is veszítette a jelentőségét, akkor az Aldis-Lidlis buta easyhome-ot kell venni.
NEkem Q Revo van, áldom az eget, hogy megvettük, nincs nagyobb segítség, mint egy normális robotporszívó.
Visszatérve a kamerás rettegésre, venni kell egy Xiaomi X20+-t és akkor kamera nélkül leszel, persze a kutyaszart szétkeni, de az már másik történet.
Nem mondom, hogy ez egy gép kell mindenkinek, mármint az X40 UItra, hisz olcsóbban is lehet jó gépeket kapni.
( Én Mi Robot Vacuum-mal kezdtem 4év után eladtuk, az volt a kapudrog a tisztaságba, majd Dreame D9 volt 1 évig, aztán Roborock lett.)
Szuper cuccok a ház rendben tartására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest