Hirdetés
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Offline? Felejtsd el
.
Ha valaki ezen parázik, akkor az ragassza le a kamerát... Takarítónő sem lesz offline.
De a tesztben is szerepel, hogy nem kötelező használni ezt a funkciót, a kamera viszont az akadályérzékeléshez kell, ha akarod ha nem.Az otthoni biztonsági kamerák ( Xiaomi pl.) is működnek adatszivárgás nélkül... A gagyiknál volt ebből probléma, de egy 500k gépnél nem.
Leveheted a hálóról, de nagyjából el is veszítette a jelentőségét, akkor az Aldis-Lidlis buta easyhome-ot kell venni.
NEkem Q Revo van, áldom az eget, hogy megvettük, nincs nagyobb segítség, mint egy normális robotporszívó.
Visszatérve a kamerás rettegésre, venni kell egy Xiaomi X20+-t és akkor kamera nélkül leszel, persze a kutyaszart szétkeni, de az már másik történet.
Nem mondom, hogy ez egy gép kell mindenkinek, mármint az X40 UItra, hisz olcsóbban is lehet jó gépeket kapni.
( Én Mi Robot Vacuum-mal kezdtem 4év után eladtuk, az volt a kapudrog a tisztaságba, majd Dreame D9 volt 1 évig, aztán Roborock lett.)
Szuper cuccok a ház rendben tartására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest