Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Offline? Felejtsd el .
Ha valaki ezen parázik, akkor az ragassza le a kamerát... Takarítónő sem lesz offline.
De a tesztben is szerepel, hogy nem kötelező használni ezt a funkciót, a kamera viszont az akadályérzékeléshez kell, ha akarod ha nem.Az otthoni biztonsági kamerák ( Xiaomi pl.) is működnek adatszivárgás nélkül... A gagyiknál volt ebből probléma, de egy 500k gépnél nem.
Leveheted a hálóról, de nagyjából el is veszítette a jelentőségét, akkor az Aldis-Lidlis buta easyhome-ot kell venni.
NEkem Q Revo van, áldom az eget, hogy megvettük, nincs nagyobb segítség, mint egy normális robotporszívó.
Visszatérve a kamerás rettegésre, venni kell egy Xiaomi X20+-t és akkor kamera nélkül leszel, persze a kutyaszart szétkeni, de az már másik történet.
Nem mondom, hogy ez egy gép kell mindenkinek, mármint az X40 UItra, hisz olcsóbban is lehet jó gépeket kapni.
( Én Mi Robot Vacuum-mal kezdtem 4év után eladtuk, az volt a kapudrog a tisztaságba, majd Dreame D9 volt 1 évig, aztán Roborock lett.)
Szuper cuccok a ház rendben tartására.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)