Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximus43
tag
Sziasztok!
Szeretném a tapasztalataimat megosztani a szerintem a piacon kapható leghatékonyabb takarító robotról az EUFY S1 PRO / korábban Mach 1 Pro-ról. + 3 hónapja használom, elsők között kaptam kézhez Kickstarter backerként.
Jó magam és a párom is viszonylag a tisztaság mániások közé tartozunk. Ezért nálunk a hideg/meleg burkolat 1-2 naponta van felmosva. Én azt mondanám hogy enni lehet róla bármikor.
Aztán jött a Mach 1 pro Macsó a takarító
Kb 1 hét után ami már csak satisfiing érzés miatt is napi többször futtatott robottal, annyival világosabb lett a csempe, fényesebb a melegburkolat hogy elmondani sem tudom.
A víz pedig amit kimos magából, undorító volt.
Kb 1 hét után beállt a koszos víz átalános koszossága, de előtte... elég sok ülepedés is volt az átláthatatlan vízben.
Ami még fontos kipróbáltam teszt kedvéért, bő 1,5 hét teli koszos tartály sem nem büdös, se nem kezdett el penészedni stb. Ez nem tudom hogy a saját ózonozott vizének, vagy a saját mosószerének köszönhető, vagy mindkettő, de engem megnyugtatott hogy nem kell aggódnom ha elutazunk és elfelejtjük kiüríteni sem.Nem csak azért dícsérem mert ennyire jó, hanem mert hálás vagyok az ötletlek hogy megvegyem, mert ezáltal magamat teljesen mentesítettem a padló takarítása alól.
Ahova nem jut el a robot 0,5-1 cm a faltól azt a párom megcsinálja így egyébként időt spóroltam magamnak és neki is.
Abszolút egy jó mosogatógéphez, vagy mosógéphez tudom hasonlítani.
Most hogy van, soha többet ne legyen olyan hogy nincs legalább ilyen jó.
Előtte próbálkoztam ilyen rezgő, olyan forgó, minden féle mop variációs botokkal, gyorsan vagy elromlottak, vagy eladtam őket.Ami még pozitívum hogy véleményem szerint gyönyörű.
Ami negatívum, de tudok vele élni, még bugos a szoftver, de frissítik, jó a support.
A számomra legnagyobb gondot okozó szoftveres probléma, az ágy/ kanapé szóval a magasság limit félénk hozzáállása okozta.
Konkrétan többször ment oda nézte meg, forogta körbe az üres területet és vagy úgy döntött hogy bemegy, vagy nem.
Na ez a legutolsó kb 1 hónapja kiadott firmware-ben javításra került, sőt már állítható is hogy mennyire legyen érzékeny.A mosószere, kellemes tiszta illatú, inkább mint egy illatosított domestos, de egyáltalán nem zavaró.
Maga a mosószer tartály most kicsit kevesebb mint félig van, úgy hogy a lakás legnagyobb részét 2x takarítja / program. És még mindig van hogy napi 2x megy. az egyébként ütemezett heti 6 fix alkalom mellett.A programokba, beállításokba nem mennék bele, azt gondolom hogy minden állítható ami egy halandónak kell, a gép teszi a dolgát, fal mellett talán túl közel is megy néha, a navigációja hibátlan. Csúszós félkör alakú 2cm magas küszöbbel is megbírkózik, erőből, nekifutással.
Szőnyeget szépen felismeri.
Amit itt megjegyeznék, hogy az a lakás ahol a csempét a mindenkori szaki nem szintben rakta le, ott lesznek gondjai a felhasználónak, mert ha nagyot bakkan két csempe között akkor azt kvázi szőnyegnek érzékeli amíg le nem bakkan arról a darabról, majd újra.
De ez nem gondolom hogy a robot hibája, inkább hogy a szakemberek nem tudnak/tudtak olyan padlókat lerakni amin egy üveggolyót végig guríthatunk
tisztelet a kivételnek.Biztonság kérdése adat és kamera:
Csak az az adat nincs meg rólad/rólunk ami nem is létezik.
Mondom ezt úgy hogy figyelek mindenre vpn-protonmail-false email címek,stb.
Ez egy olyan dolog, hogy vagy elfogadjuk a kényelemért, vagy nem használjuk.
Ami pozitív és miután be van állítva minden, lehet OFFLINE használni telefon nélkül a stationről a gombokkal.
Ózon nem jut ki a tartályból, nem érezni, mondom ezt úgy hogy van ózon generátorom, ismerem a szagát.
+1 mivel bemegy mindenhova, a porallergiámra nagy hatással volt.
Nyáron általában napi 1 tabletta kellett szeptemberig, most nyáron talán összesen 5-6db-ot vettem be.Szép és tiszta napot mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tisztelet a kivételnek.

farkas26