Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Predatorr #78 üzenetére
Nincs amúgy nagyon más robotporszívó, ezt a kínaiak csináljak a legjobban pedig, tudom ez nagyon fájó pont lesz itt.
Lehet több munkája van, de nem ezzel összefüggésben. Takarító vállakozás is egy szakma, nem egy mainstream robotporszivo fogja elvenni a munkáját. Hogy miben hasznos, értem én a szarkazmust persze.
lehet cikizni persze ezeket.
iRobot azóta doglodik, amióta megvette az Amazon...
Ismerősod amúgy Ausztriaban milyen más gépekkel találkozna?
Ugyanezekkel , mint mi itt.de azért kérdezz rá, mindig jól jön új infó a hanyatló nyugatról.
Sőt, ha picit benne vagy a témában, akkor a nyugati brandek ( Philips, Rowenta, Karcher stbstb) kínai OEMekkel csináltatják a gépeiket.
Utóbbi például Viomi-nál készül.
Tapo ( TP-Link brand) szinten azonos gépeket használ az említett masinakkal, ott van még az EZVIZ, biztonsági kamerákrol ismert Hikvision almarka, szinten kínai alapokkal.
Nincs új a nap alatt, aki talál nem kínai robotot szóljon, nem sok lesz. A robot fűnyírós tesztnel tuti elszabadul a pokol.
Nemrég volt az Aeno, hogy ők egy lengyel cég és majd... Hát ők is kint csináltatják.
Lidl legutóbb egy Lidaros masinát adott 100 körül, szintén, ott mondjuk az OEM kérdőjeles meg nekem.( Más kérdés, hogy én fizikailag nem engednek be senkit takarítani hozzám, ez is egy bizalmi állás, oké, akkor Robikat miért... Nos vele már kialakult a bizalom
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bittorrent topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest