Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Predatorr #78 üzenetére
Nincs amúgy nagyon más robotporszívó, ezt a kínaiak csináljak a legjobban pedig, tudom ez nagyon fájó pont lesz itt.
Lehet több munkája van, de nem ezzel összefüggésben. Takarító vállakozás is egy szakma, nem egy mainstream robotporszivo fogja elvenni a munkáját. Hogy miben hasznos, értem én a szarkazmust persze.
lehet cikizni persze ezeket.
iRobot azóta doglodik, amióta megvette az Amazon...
Ismerősod amúgy Ausztriaban milyen más gépekkel találkozna?
Ugyanezekkel , mint mi itt.de azért kérdezz rá, mindig jól jön új infó a hanyatló nyugatról.
Sőt, ha picit benne vagy a témában, akkor a nyugati brandek ( Philips, Rowenta, Karcher stbstb) kínai OEMekkel csináltatják a gépeiket.
Utóbbi például Viomi-nál készül.
Tapo ( TP-Link brand) szinten azonos gépeket használ az említett masinakkal, ott van még az EZVIZ, biztonsági kamerákrol ismert Hikvision almarka, szinten kínai alapokkal.
Nincs új a nap alatt, aki talál nem kínai robotot szóljon, nem sok lesz. A robot fűnyírós tesztnel tuti elszabadul a pokol.
Nemrég volt az Aeno, hogy ők egy lengyel cég és majd... Hát ők is kint csináltatják.
Lidl legutóbb egy Lidaros masinát adott 100 körül, szintén, ott mondjuk az OEM kérdőjeles meg nekem.( Más kérdés, hogy én fizikailag nem engednek be senkit takarítani hozzám, ez is egy bizalmi állás, oké, akkor Robikat miért... Nos vele már kialakult a bizalom
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen program, ami...?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest