Új hozzászólás Aktív témák

• AccessDenny

csendes tag

válasz bootloop #2137 üzenetére

Sikerült nekem is a D-s rommal. Még sose írtam romot, leszedtem a legfrissebb livesuiteot (google>livesuit>első találat), aztán valami drivert feltettem hozzá, azt hiszem, hogy android universal driver végül, (google>android unibersal driver>első találat), csak ehhez ki kellett kapcsolni win7-en a windows updates driver telepítést, mert különben rákoncentrált a windows a driver keresésre, és az universal driver telepítő csak waitelt a driver managerre. Majd a livesuit nem akart menni, pedig eszközkezelőben ott volt, be kellett indítani újra a bekapcsoló pötyögtetéssel akkor, amikor a livesuit wizard update legutolsó lépése volt (hangerő valamerre lenyom>usb bedug>bekapcsológomb megnyom 10x>hangerő elenged). Amúgy pont így volt valamelyik tutorialban is, de azt hittem, hogy eszközkezelőben ha látja, akkor már mennie kellene, de nem, csak úgy megy, ha a livesuit utolsó lépésének ablaka van kint, és akkor pötyögteti be az ember, utána dobta is a frissítés ablakot, most működik a tablet, köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák