- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
firemano #2210 üzenetére
Nyáron csináltam ugye havernak. Raktam rá playt, WPS Officet, MXPlayert, Gmail appot. Szerintem ennyi. Play services pokolian lassította. Olvasni a kijelzője fos. Filmet nézni hangszórója is fos hiába megy a HD. HDMI nincs. USB OTG van legalább. Netezni rosszabb mint a Galaxy S, meg úgy bármire.
Aztán jött a telefon hogy hát miért ilyen szar? Ehhh...
Nem tudom mire jó. Algeo megy, ElectoDroid megy, WPS Office, Adobe Reader megy ha akarom. Gmail ingerküszöbön alulian lassú. Wi-Fi-s home media center, NAS távirányítónak esetleg jó. IP camera képét nézegetni. BT nincs tehát autós cuccok kiesnek. Google calendar megy. Viszont droid régi, jó lenne JellyBean legalább 4.1 de inkább 4.2.
Úgyhogy leginkábbis, van. El lehet vinni vadkempingbe lehányni vagy nemtom.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
firemano #2203 üzenetére
A nagy mediafire mappában van leírás asszem. Az a lényeg hogy LiveSuit legyen.
Amennyiben az a ROM 4.1.x vagy 4.2.2, pls töltsd majd fel.
Ezek szerint neked TabOne-od van?Jó, nincs benne leírás. Lényeg, hogy LiveSuit mondani fogja mikor mit kell csinálni. Tablet kikapcs, hangerőt nyomod, bedugod, drivert telepít és feltölti a ROMot.
-
quailstorm
félisten
válasz
firemano #2201 üzenetére
A második link, írtam is a hozzászólásban...
ha rákeresnél a keresővel, hogy spanyol, akkor is meglenne.LiveSuittal újrateszed, akkor minden legyalul. Bootloadert, recoveryt, mindent. Nem tudom, nem értek a CWM-hez, besültem vele, V2-höz meg már nem férek hozzá, azt jobban lehetett mókolni.
-
quailstorm
félisten
válasz
firemano #2197 üzenetére
Én is így jártam nemrég egy típussal, arra nem találtam módszert és eddig ahány DPS volt nálam mind másik HWrev. Szóval nagyjából azt tudom mondani, hogyha visszagörgetsz, ott vannak gyári ROM-ok és leírások, tegyél fel egyet. És ha megy kb hagyd rá.
ez ha meg azért nem ment a CWM mint nekem akkor meg ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest