- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Nem vagyok kiskorú
Nem tituláltalak fogyatékosnak, csak próbáltam éreztetni hogy valami nem jó. A sodromból ez az egyik amivel a legkönnyebben ki lehet hozni. Ha elmondok/adok valamit, és átnézés nélkül/helyett jönnek a kérdések. Meg ez amúgy se olyan amit minden nap csinálok én se tudom biztosra. 3 DPS-t csináltam eddig negyedik még hátra van.örülök hogy sikerült, megnézem nekem mit tartogat a mikulás
recovery telepítése utána a Gingsz RStwingo ROMot megnézhetnéd, én mindenképp meg fogom, az 4.2.2
4.0.4 már sok appnak kevésrecoveryt még nem tudom hogy kell
D-s ROM onnan jött hogy 4.2.2, mert sehol se találok DPS-hez 4.2.2 imaget... de ha a CWM-es jó lesz akkor mindegy is.
-
quailstorm
félisten
hallod meg kellett néznem, hogy szopatsz-e vagy sem, de az egy darab IMG file
esetleg ha méltóztatnál spammelés helyett pár kalóriát elégetni az agyadban, rájöhetnél, hogy az egy nyomorult darabolt 7-zip tömörített állományhogy miért így? mert az EREDETIT kérték tőlem, evvan
igen bunkó vagyok meg menjek a picsába de azért az én idegeimnek is van tűrőképessége és igen alacsony
bűnlistád:
hirdetés szakmai topicban
duplázás triplázás
érdekelne, én elfogadom nem igénylem de minden csak nem kéremszépen
utána meg egy ilyen blődség gááááá"A 3 filet letöltöttem [link] és egyesítettem, majd kicsomagoltam.
Ezek után a PhoenixSuit (van magyar) programmal beolvastam az IMG file-t és a szokásos "hang fel" lenyomva -> USB bedugva -> Power nyomogatva -> "hang fel" elengedve módon indítottam a tabletet. Az eszközkezelőbe az USB eszközök között megjelent a "... vid-1f3a-pid-efe8" eszköz. (Ha unknown akkor nem fog menni. Ekkor vagy a driver nincs fent vagy nem kikapcsolt tablettel áltál neki a műveletnek. Kikapcsolhatod, ha 10 másodpercig nyomva tartod a Power gombot)
A letöltés elkezdődött és mintegy 3 perc múlva fent is volt az új rendszer. (Android 4.0.4)
Kamera, Wifi, Böngészés, Hang, Videólejátszás megy. Eddig rosszul működő dologgal nem találkoztam.
Ezek után már el lehet játszani a CWM-al is aki akar."
innen van viszont ezek alapján az csak ICS
ami meglepő mivel rev03, na mindegy, próbálok túrni 4.2.2-t, a Gingsz az tuti az és CWM-ből rakható felde a readme is ott volt
1-2 napon belül fogok reflashelni én is egyet, de egyszerűen nem tudom mit vársz, csináljam meg helyetted? Mert gondolkozni helyetted azt nem tudok.
-
quailstorm
félisten
tekerj vissza és megtalálod, felraktam az összeset
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged