Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
webzso
csendes tag
Majd el feledtem. Nem a hangerő + usb + powerrel csináltam a bekapcsolást. Hanem van a power gomb mellett( egész pontosan a power gomb melletti csavar mellett) egy pici lyuk. Abba egy kihajtott gémkapoccsal benyúltam, nem könnyű, de lehet érezni ahogy benyomódik egy gomb, azt kell lenyomva tartani majd rádugni az usb kábelt. Ahogy itt található: [link]
Na még annyit, hogy 4.2 volt rajta, 4.0.4-et raktam rá, szerintem gyorsabb lett, remélem nem lesz vele gubi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
Üzleti előfizetők hirdetései
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest