- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aron1988
tag
Amúgy sosem értem, ezt a minigunt valahogy mindig elrontják a játékokban.. Különböző módjai ennek:
1. Nevetséges, 600 lövedék / perc tűzgyorsaság, ahogy a DooM3-ban és itt is (a fejlesztetlen változat). Valóságban ez 2000-6000 között van. Nyílván a hordozható a lassabb.
2. Egy, akár két másodpercig tartó felpörgési idő, ami teljesen nonsense.. Talán a sok western film hatása, ahol kézzel tekerték a Gatlingot??
3. Sátánian röhejes sebzés, kb borsólövő szintjén van.
4. Pár másodperc alatt felforrósodó, és használhatatlanná váló fegyver.
Ebből a négy változatból ollóznak össze 2-3-at, hogy sikeresen elrontsák minden játékban a fegyvert.Nem tudom ezek a fejlesztők hol élnek, hány látott közölük akárcsak dokumentumfilmben, vagy youtubon igazi minigunt, és itt csak legyen szó egy 70es években gyártott hordozható változatról (értsd a "leggyengébbről". ) Értem én, hogy kell a balansz, meg a sima gépfegyverektől való különbözőség, de bakker, még mindig nem tudtak ettől a gamedesignerek elrugaszkodni 2016-ban? Hány évnek kell még eltelnie, hogy esőerdőket írthassak egy hordozható minigunnal a videójátékokban?
Egy dologért megemelem a kalapom, hogy legalább a shotgun marha jó lett.. na még az, amit a játékok 80%-ban kb csak az első pályán lehet használni, ott is csak szúnyogriasztásra.
-
Aron1988
tag
Tudom, hogy kikapcsolható.. de majd meglásd, amikor 4.jére játszod végig a játékot, meg 200 órát beletolsz a Snap Mapos Coopozásba, kicsit zavaró lesz, hogy 3250. imp, akivel addig szembekerültél, 3250.szer ugyanazzal (ismétlem, nanocentire ugyanazzal) a "hello konzolkazsuál, itt vagyok" túltolt animációval elkezd dölöngélni, majd a 2-3 kivégzés animációt 1100.jára végignézheted. Ha meg "csakazértis" fegyverrel akarod megölni, ott kezdődik, hogy plusz 2 lövés legalább, emellé -20 töltény, amit nem dob el.. tehát valószínüleg pálya felén nafta nélkül leszel a nagyobb szörnyek ellen.. meg a dölöngélést akkor is végig kell nézned, ha a lövöldözést használod.. meg ha kikapcsoltad a highlightot akkor is...
-
cyberkind
félisten
Az a baj az egésszel hogy ez a címen kívül nyomokban se Doom, még ma is rongyosra játszom az 1-2-t, a 3-at is tolom és imádom mindet, de amióta Carmack lelépett sőt az egész ID lelépett aki számított nem azt kapom amiért megszerettem őket, szerencse hogy a Wolfenstein jó kezekbe került, de az is csak azért mert akik ott vannak nem kezdő bénák és tudják mi kell a népnek Wolfenstein alatt, úgyhogy rohadjon meg a Bethesda, ez nem Doom, csak sajnos máshoz meg kevés lenne így eladják a névvel.
Meg miért lett volna nehéz, csináljanak egy rohadt jó túlélő horrort ami hosszú, durva, brutális de nem ilyen valami.
-
sto1911
veterán
LOL, a csinalj jobbat a vilag legfosabb ervelese, mas megertette, mit irtam.
Hogyan szidhatjak a COD huszarok ezt a jatekot, ha olyan, mint a COD? Semmi arena shooter dolog nincs mar benne.@(#641) s912: hulyesegeket irkalsz, beismerted, koszonjuk. Amugy meg nem is irtam a jatekelmennyel kapcsolatban ezelott.
-
laceszgamer
addikt
Hát ha a singlet eltolják, az még nem garantálja hogy üzletileg nem lesz sikeres, meg hogy a multit nem tolják sokan. ( Bár azért mérget venni a multira sem kell, mégiscsak Doom )
Viszont ha a single nem olyan lesz amilyennek kellene lennie akkor valszeg a Bethesda keményen kapni fogja minden téren az emberektől.
-
Htibimor
senior tag
Van benne igazság! Félek is, hogy az a 20 perc, főleg az eleje csak egy jól megkonstruált videó és a játék nem lesz ilyen jó! Nekem tetszett az a hologramos videó ami megmutatta, hogy merre kell tovább haladni. Illet a DOOM szellemiségéhez, hogy kulcsok helyett a megfelelő színű emberi részeket kellett megtalálni. Remélem nem kell majd csalódni benne!
-
[Prolixus]
addikt
Hát ha nem a Doom 4 gondolatával kel/fekszik minden nap, plusz még van pár olyan játék amivel még nem játszott, de már megvette és nem csak +1 sor miatt, akkor simán kibírható.
Másrészt sajnos lassan már az lesz az egészséges, ha nem launch-kor veszed meg az új játékokat, hanem 2-3 hónappal később. Launch után úgyis frekventáltan jön egy halom javítás, optimalizálás meg egyebek, aztán pár hónap alatt gatyába rázzák a játékot (jobb esetben...) és úgy fog futni, ahogy megjelenéskor kellett volna neki...
-
kriszpontaz
veterán
Akkor lehet én néztem be, de mindegy, gondolom ezt már nem akarták meghagyni úgy mint az alfát mert még több dolog lenne benne, mint ahogy abban is benne volt. Mondjuk a szemfülesek tuti kimásolták még BETA alatt a telepített állományt, úgyhogy szerintem ebből is jön egy tört verzió.
-
atidzsiforc
őstag
Hiaba tolja az ember fulebe, ha nem tudja elvenni, vagy egybol lekapja egy ertelmesebb enemy team
. Par jelentosebb dolgot meg nem is emlit a bemondo, pl quad/haste spawn vagy gauss rifle, pancelok. Jo tudom Power Seeker, de az meg ugyis elfogy, meg az alpha alapjan ilyen dolgok kikapcsolhatoak lesznek privat meccsekben, szoval lehet rendes warokat tolni majd. Pl azt baromi kevesen tudtak lathatolag, hogy az elso demonnal majdnem egy idoben jon az elso gauss (par sec keses) azzal meg ugye 2 loves a revenant
Alig lattam olyan jatekost aki vedte volna azokat a powerupokat amiket nem mond be a jatek, vagy pl armorokat, megat stb. Azokon van a lenyeg, a demon csak bohockodas meg extra fragek annak aki tud vele loni. Nezd meg a vodot [link], a "mesz es losz" filozofia garantalt lose-t jelentett volna itt pl.
-
kriszpontaz
veterán
Én 1 óra DOOM után hétvégén inkább végig toltam a Wolfenstein New Order-t és az Old Blood-ot félig. Ott mutatkozott csak meg a teljesen felesleges képernyő instrukció (egyben lelombozó is egyben) amikor az Old Blood-ban végig lehet tolni a Wolfenstein 1-et pályáról pályára. Régen végig futkorásztunk minden fal mellett titkos ajtókat keresve, nyomkodtuk az ajtó nyitó gombot mint a félőrült, most meg (mivel fejből rémlik mind) elég a csupasz fal elé állnod és jön is a képedbe hogy nyomd meg az E gombot. Keresni sem kell. -.-"
Mondjuk a Wolfenstein hála az égnek még tartogatott is nem egy titkos helyet amit meg lehetett keresni, és nem túl jellemző rá az ilyen, de a játékok nagy része ezt csinálja.
Ugyanezt éreztem a Beta alatt. Ezek az "itt lesz a demon rune.. itt lesz ez vagy itt lesz az. Powerup-ra készülj, 3, 2.." dolgok szerintem is tök feleslegesek, de ugye azoknak készül a játék akik villogó pontok és nyilak nélkül még arra sem jönnek rá, hogy meg kellene fordulni a tengelyük körül.
Ez a multi nekem full kihagyós lesz, a Single-t várom én is. Nincs különösebb baj a multival, de már nem az én világom, így 36 évesen. -
atidzsiforc
őstag
certain affinity a multin dolgozik, escalation meg a palyaszerkeszton. id a motort meg a single playert csinalja, meg gondolom felugyeli a masik 2 studiot azert.
szerk.: certain affinity dolgozott a halo:mcc-n meg a cod ghosts on is, utobbi miatt kicsit felek, ghosts mapjai iszonyatosan jatszhatatlanok voltak
-
oriic
HÁZIGAZDA
Végül is nekem is nagyon bejött, csak azért márt utolsó nap végére beleuntam az egészbe. Plusz Xbox-on az utolsó napon is jöttek elő a komolyabb játékosok. Esküszöm örültem mikor negatív statom lett.
Előtte ilyen 42-12, 35-3-as cuccokat hoztam össze. Annyira nem tudták a játékosok hogy mit hogyan merre meddig.
-
Ghoula
senior tag
Azért nem csak trend miatt kell, a Doom mindamellett, hogy single játék, az hozta be a multiplayert,mint fogalmat.
A grafika szerintem jó, a performanciára nincs panaszom, ha a nem a multira fókuszálnak, hanem a single is hozza az elvárt szintet, akkor ez jó játék lesz. És itt azt értem, hogy nem cső-shooter lesz,hanem lehet bolyongani, kulcsot keresni, esetleg gondolkodni, hogy hogyan juss tovább ( pl olyan klasszikusok mint a Trick and traps), akkor nem lesz baj. Szörnyek összeugrasztását sem kéne kihagyni, ebben nem értek velük feltétlen egyet, hogy forward combat játék a Doom, inkább mondanám, hogy lehet úgy is játszani.
-
kriszpontaz
veterán
Reggel rányomtam, csak kíváncsiságból, de nem indítottam el semmit, mondjuk 111MB-ból nem tudom mit lehetne elindítani, max a főmenüt.
A Bethesda fórumon regisztráltam és megadtam az alpha fórum elérési kódját a DOOM honlapján. Emailt fognak küldeni ha aktív lesz a fórum, és gondolom még le fog tölteni valamit a Steam is később, mert ez vérszegény ahhoz képest hogy mekkora helyet foglalnak az IDTech motorral készülő játékok.
Ha már itt tartunk, akik kaptak kódot, vegyük már fel egymást Steamen, hátha tudunk közös szerverre csatlakozni a teszt alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged