Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Hogy ez a CE mekkora egy förtelem.

Én mondjuk kimondottan szeretem, amikor valaminek agresszív(!) festék/lakk szaga van, de lehet, hogy másoknak ez nem jön be.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy fémdoboz, meg egy (szerintem gagyi) figura. Mindezt 40K-ért!
Viszont a Revenant alatt van három piros LED, ami fölött egy ventilátor pörög, hogy ne legyen folytonos a LED-ek fénye. Mekkora ötlet! Túl gyenge a fényük, hogy sötétben megvilágítsák a figurát, cserébe viszont világosban nem látszik a fényük.
Remélem a játék ennél jobb lesz.
-
westlake
félisten
Nekem egyáltalán nem jön ben a MP. Bár az is lehet, hogy túl öreg vagyok már az UT módhoz. A SP részre nagyon kíváncsi vagyok, de felkészültem arra, hogy nagy csalódás lesz, hiszen manapság minden a MP-ről szól. Bár kötve hiszem, hogy hosszú életű lenne. Szerintem nagyon hamar meg fogják unni. Nekem nem tűnik úgy, hogy bármi maradandódt alkottak volna.
-
westlake
félisten
DOOM Will Have Unlocked FPS on PC; Beta Extended for an Extra Day
Nagy szerencséjük... Már nem az extra nap miatt, mert az nem érdekel. -
westlake
félisten
GeForce Hot Fix driver version 364.96
- Support for DOOM Open Beta
Érdekes megfogalmazás. Kíváncsi lennék, hogy mit takar a support szó az ő értelmezésükben.
-
westlake
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem kell hozzá egy másik szoftver is. Azt írtam, hogy aktiválható és használható. Jobban meg kellett volna fogalmaznod, hogy mit is értesz azalatt, hogy "Steam-es lesz".

-
westlake
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ha egy játék bármilyen formája megvehető a Steam-en, akkor az összes dobozos formája is aktiválható (és használható) ott.
-
westlake
félisten
Lehet, hogy fáradt voltam, de nekem nem jött át. Inkább csináljanak egy nagyon ütős SP részt, mint MP-t. Az a baj, hogy nem így lesz... Kell egy 101. MP, holott már van másik 100. Én sajnálom, hogy ebbe az irányba megyünk/mennek.

-
westlake
félisten
Nem tetszik az ugráló Steam "azonosító". Hogy fogok így stream-elni?

-
westlake
félisten
Kinek kell kód? Hajnalban biztos nem fogok játszani. Persze azért én is ki szeretném próbálni, így nem "örökbe" adnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)