Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sonic.mastah

csendes tag

hello!

Sry hogy ide, de a 315-ös topik halott.

Szóval van egy DNS-315-ös nason benne egy wd 3tb hdd-vel. Eddig ment a dolog kisebb hibával, hogy néha nem tudtam elérni mint hálózati meghajtó ( közben ping, admin ment ) ekkora újraindítás, ip átállítással feltudtam mountolni. Ez sem valami jó dolog de elszórakoztam vele. Ma viszont az egyik újraindítás után indulás során a venti fordulat maxon van ( pedig auto/low/high-ra volt állítva - tehát ha nem kell nem is forog ) illetve gyakorlatilag semmi IP-n nem érem el az admint sem, láttszólag egyébként normálisan bootol.

Ha valakinek volt már hasonló helyzet az jelezze már hogyan tudta helyre pofozni.

Jelenlegi ötletem:
    - hogy ha reset-el indítom akkor utána kell a dlink software amivel újrahúzza a firmware-t és formázza a hdd-t ( ez nekem nem jó, több mint 2 TB fontos adatom van a lemezen )

- megoldás lehet az ha egy másik hdd-t teszek bele és a gyári szoftverrel reset-elem az eszközt? egyrészről...

- .... másrészről ha kész utána ha visszacserélem az azóta érintetlen hdd-t bele mountolni fogja?

Köszönöm előre is,
    Gábor

Új hozzászólás Aktív témák