Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tome08
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
nem is seed alatt van probléma, hanem amikor már egy letöltött torrentet akarsz hozzácsapni, ugye ilyenkor csinál egy ellenőrzést, na akkor 100%on teper a doboz procija és érezhetően belassul a management felület is és a file-ok elérése is.
íme így néz ki amikor végez az ellenőrzéssel szépen visszáll

-
Geryson
addikt
Sziasztok! No, ennek a totyiknak nagyon örülök, merthogy tegnap óta egy 320-as boldog tulajdonosa vagyok, amiben egy 1 terrás családi szerver és egy 3 terrás torrent vinyó ketyeg.
Arra rájöttem, hogy a régi .torrent fájljaimat a "Torrent" könyvtárba kell tennem, szépen el is kezdte szedni őket (sajnos ugye magát az médiafájlokat törölnöm kellett a vinyócsere miatt), de olyan 5 torrent teljes leszedése utána megállt a gép (a leszedetteket szépen berakta a "Complete" könyvtárba).
Amit viszont nem értek (pedig átolvastam a rövid jobb oldali help-szövegeket és leszedtem valami user guide-ot is, de egyikben sem találtam túl sok információt), hogy miért állt le? Sőt, nekem 109 torrent fájlom van, ennek ellenére a P2P Guide táblázatban ő max. 20-21 darabot mutat, azt is össze-vissza, sőt, a legtöbbször Error hibával be sem hozza a táblázatot. Most éppen mutat 21 fájl-t, de tölteni semmi nem tölt, a fennmaradó 88-ről hír sincs.
Most akkor ez a kütyü csak 20 torrentet képes seedelni? Merthogy ugye ezeket nem csak leszedni kellene neki, hanem utána szépen visszaosztani (végre nem kell a gépemnek mennie).
Hasonlóan nem értem, hogy a "remove completed" az mi? Csak a táblázatból szedi ki, hogy ne zavarja az áttekinthetőséget (merthogy valami ilyesmit ír), de seedeli vagy nem is seedeli akkor tovább?
Ez így egyenlőre nekem egy kicsit gagyi, de hátha tudtok valami jót mondani.

-
AndrewGV8
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi! 
-
Tome08
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Príma, köszi

amúgy most már egyre biztosabb számomra, hogy a kezdeti problémáim( hol elérem a management felületet, hol nem/használhatatlan kategória) az abból fakadt, hogy a meglévő torrentek feltöltésekor tényleg nagyon leterhelt a cpu... ez azért nem feltételen egy jól optimalizált megoldás
íme:
-
enginev3.0
félisten
Transmission settings.json beállításhoz némi segítség
"alt-speed-down" alternatív letöltési sebesség - felesleges
"alt-speed-enabled" alternatív letöltési sebesség engedélyezése - (false) -felesleges
"blocklist-enabled" - false
"cache-size-mb" 2 vagy 4 mb
"dht-enabled" false - zárt trackeren nem engedélyezett, torrentekben alapból tiltott, nyílt trackernél ajánlott bekapcsolni
"download-dir" letöltési mappa (320L esetében) /mnt/HD/HD_a2/Filmek
"download-queue-enabled" letöltési sor engedélyezése, enabled, érdemes bekapcsolni, hogy egyszerre max 1 torrentet töltsön lefelé
"download-queue-size" 1 , lásd fentebb
"encryption" titkosítás, szolgáltatótól függ, 0-1-2, nálam 0, nem tiltják a torrentezést
"idle-seeding-limit" elakadtnak vélt torrentek (percben megadva) alapból 30-ra van állítva
"idle-seeding-limit-enabled" false, hogy sose álljanak meg a seedelésben lévő torrentek
"incomplete-dir" még be nem fejezett fájlok mappája /mnt/HD/HD_a2/
"incomplete-dir-enabled" false, nem érdemes bekapcsolni
"lpd-enabled" helyi peerek keresése, enabled vagy false, nem sokat számít, a közelebbi peerek talán jobban töltenek (gyorsabban)
"message-level" logolás, 0-1-2, érdemes kikapcsolni, tehát 0, így nem terheli a nast a log fájl
"peer-limit-global" maximális peer szám, 200, nem érdemes nagyobbra állítani, terheli a nast
"peer-limit-per-torrent" egy torrentnél a max peer szám, 20, nem érdemes többre állítani, 20 le és feltöltőnél már bőven van elég sebesség
"peer-port" port szám, amin a kliens fut, ezt engedélyezni kell a routerben és vagy modemben, hogy aktív legyen a kliens, így több peerhez tud csatlakozni
"peer-port-random-high" nem lényeges
"peer-port-random-low" nem lényeges
"peer-port-random-on-start" false, mindig ugyan azon a porton fusson, amit két sorral fentebb megadtunk
"peer-socket-tos" false
"pex-enabled" false
"port-forwarding-enabled" true
"preallocation" fájlok előre lefoglalása, 0-1-2, 2-nél kevésbé töredezik a HDD, viszont ha berakunk egy nagyobb méretű torrentet letöltésre, akkor a webes felület, vagy a gépen használt gui pár percig elérhetetlen lesz, amíg lefoglalja a fájlok helyét a nas, érdemes 2-re állítani!
"prefetch-enabled" 1
"queue-stalled-enabled" true
"ratio-limit-enabled" false
"rename-partial-files" false .part kiterjesztés a még le nem töltött fájloknak, felesleges
"rpc-authentication-required" true
"rpc-bind-address" 0.0.0.0
"rpc-enabled" enabled
"scrape-paused-torrents-enabled" pause
"script-torrent-done-enabled" false
"speed-limit-down-enabled" false
"speed-limit-up-enabled" false
"start-added-torrents" torrent a hozzáadáskor automatikusan induljon, true vagy false
"umask" 0
"upload-slots-per-torrent" seedeléses torrenteknél a max peer szám, 10-20 közé érdemes állítani
"utp-enabled" falseNagyjából, amit kihagytam az jó alapon
-
enginev3.0
félisten
Traffic type-nál ha van akkor tedd both-ra (tcp és upd is legyen)
IP adress pedig a nas-nak a lan ip címe
A többi jó, hogyha rutorrent vanMajd utána itt le tudod ellenőrizni, hogy jó-e
http://www.canyouseeme.org/ -
Tome08
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére

tyűű ezt nekem is elmagyaráznád? ez lenne a routerem, gondolom jó helyen járok
a név ha minden igaz min1, de többi az magas röptü, tehát mit is kell, hogy is?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ohh, mára jó lett. Lehet, hogy csak idő vagy restart kellett neki.
-
Tome08
tag
na elért a végzetem, most már tudom miről beszéltek

max 20 torrentet kezel a "drágaság"
tehát akkor Trasmission?
WTF?
[link] innen kell lehúzni a melyiket is?aztán majd kivadászni innen a beállításokat?

HELP!
-
enginev3.0
félisten
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Akkor ok, ott ennyi a port
És nem jó még? -
h1ght3chzor
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Rutorrent
-
enginev3.0
félisten
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Rutorrent vagy transmission?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Alul itt ezt írta ki, nem tudom melyiken fut, be tudom állítani, hogy mennyi legyen? Merre?
-
enginev3.0
félisten
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Nem tudom hogy annál el lehet-e érni az ilyen részeket, lehet hogy ott nem is kell
De mért pont 12000? Azon fut a kliens?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Routerben Port Forwarding? 12000? És modemben is 12000? Hogy tudok modemben nyitni portot egyébként, ha UPC fosom van?
-
enginev3.0
félisten
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
-
DeX|
tag
Tényleg valaki hajlandó lenne megosztani beállitásait akinek minden müködik 320L-en, mer nekem gyakorlatilag használhatatlan. nem tudok semmit tvn lejátszani többiröl neis beszéljünk.
Plz help. -
-
Pozitron
tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
"Port Forward"-olnod kell a routeredben az adott portot a Could-od IP cimere, es akkor nyitva lesz a port.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azt írja a beépített cucc, hogy a 12000 Port is closed. Hol kellene ezt nyitnom?
Illetve amúgy GUI-ban milyen porton csatlakozzak hozzá? Én a beépített webes felületet használtam még most.
-
AndrewGV8
csendes tag
Ha szépen kérem, leírná valaki, hogy az FTP-t és a UPnP szervert egészen pontosan hogy tudom elérni?
Mit állítsak be, hol, stb.
Legyen a kiindulási alap az, hogy mondjuk a dyn címem jóska.pista.com
Innen merre tovább?
Ugyan még csak két napja van nálam, de már kezdem meggyűlölni, lehet eladó lesz hamarosan..

-
Tome08
tag
kérdés, ha be van kapcsolva a 5 percre a HDD pihentetés és teszem azt 5 percig nincs is semmi aktivítás és el is megy aludni, de egyszer cask érkezik egy seed lehetőség, akkor vajon visszakapcsol szerintetek?
ez a transmission a NAS-tól független ugye? olyan mint a μTorrent kliens? -
AndrewGV8
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
De hát akkor ez így egy forintot sem ér!
Felfelé még siralmasabb a helyzet!
Tegnap lerántottam a próba kedvéért egy 17GB-s filmet.
A Transmission és az rtorrent is 40-50k-val tolja felfelé.
A gépemen meg 800k-3MB között mozog!Nincs erre valami jó megoldás?
Mindenkinek ennyire gyenge??? -
AndrewGV8
csendes tag
Felraktam az általad javasolt FW-t, hát kíváncsi leszek.
Egyelőre ott tartok, hogy max. 3,3MB/s a letöltésem miközben ha gépre mentem a torrentet és oda menti az adatot is, akkor 8-9MB/s között van.
És mindegy, hogy Transmission vagy az Rtorrent műxik rajta, nem akar gyorsulni.
Ha ez nem javul, lehet elengedjük egymás kezét, pedig nagyon vágytam egy ilyen dobozra. :-( -
AndrewGV8
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az normális, hogy az rtorrent folyamatosan 100%-ra járatja a processzort?
-
enginev3.0
félisten
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
És hány torrentet tud ez már futtatni? Mert a beépített csak 10-et, illetve hogy tudok berakni távolról torrent file-t, mert jelenleg nagyon kényelmes, hogy simán behúzom a torrent alá, és beépített kliens szépen felkapja.

-
enginev3.0
félisten
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Bittorrent sync nem egy kliens, vagy is én úgy vettem észre, hogy annak valami más a funkciója
Rutorrent pedig egy torrentkliensÉn feltettem 320L-re a v1.04b08 firmwire-t, aztán hozzá tudod adni az addonsokat, elindítod és már fut is, az applikációk között megtalálod könnyen
Csak az zavar, hogy nem érem el a mappát ahova telepíti az addonokat -
freemanone
addikt
Valaki tud nekem linkelni FunPlug-hoz és MiniDLNA-hoz leírást sima 320-as NAS-ra?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
BitTorrentSync és rutorrent között mi a különbség? Hány torrentet tud már így kezelni? És pontosan hogyan működnek ezek az addonok?

-
lafaty80
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Annyira sz@r hogy együtt megy a 320 és 320L topic, most azt hittem a simához is lehet adni appokat

-
HUNited
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Melyik itt az ftp kliens? Mert én csak CURLFTP-t találtam, arra gondolsz FTP-nek?
-
enginev3.0
félisten
Legújabb v1.04b08 firmware-t feltettem, mert nem is tudtam hogy nem az van fent, és akkor megláttam az addons menüben, hogy simán lehet hozzáadni transmissiont stb...-t
Rákerestem és találtam rengeteg dolgot
Gyakorlatilag két kattintás bármelyik telepítés
-FTP-k
-Media serverek
-Torrent kliensek
-és minden más -
DeX|
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Honnan sikerült leszedned?
-
enginev3.0
félisten
válasz
AndrewGV8
üzenetére
UPNP-t nem tudom
Nálam az account management megy, beállítom a jelszót nevet aztán be tudok vele lépni simán a webes felületen
Transmission telepítésben tudok segíteni, viszont csak privátban, vagy facebook chaten vagy valahol írásban, mert nem szeretek telefonálni, és telefonálva még nehezebb is lenne a dolog
-
AndrewGV8
csendes tag
válasz
AndrewGV8
üzenetére
Ismerkedünk. Vannak bajok. :-/
Például, hogy a ddns címen ugyan elérem a webes felületet, viszont az UPnP szervet nem.
Meg tudná mondani valaki, hogy kell ezt beállítani?Aztán a hálózati elérésnél ha létrehozok felhasználót a NAS-ban akkor mindig jelszót kér, viszont a megadott jelszót nem fogadja el.
A rendszergazda jelszót sem és a helyi hálózat jelszavát sem.
Ha kitörlöm a felhasználókat és resetelem a NAS-t akkor nagynehezen elérem, de szerintem ennek nem így kellene működnie. :-(Az FTP témába még nem mertem belevágni, de szeretném használni azt is.
Transmission sem lenne rossz, de mivel egészen konkrétan semmit nem értek a Linux-hoz, így nem valószínű, hogy én fogom rá felrakni..
Srácok, ha valaki lenne olyan kedves - aki kurvára vágja ezt a témát - és megadná a számát privátban, akkor felhívnám egy kis segítségért, mert az itt leírtak fele nekem kínai.
-
Tome08
tag
válasz
AndrewGV8
üzenetére
Nalám három napja üzemel egy 320L. Az első két nap egy tragédia volt...webes felület 10ből 6-7 elérhetetlen volt kb.. nem töltött be, borzalmas lassú volt(DHCP alatt) és élből kb. 4 torrent letöltéssel..
pedig megkapta a legfrissebb fw-t is, de úgy tünik lehasalt a teher alatt...vagy?tegnap inkább kapott fix IP-t és visszaálltam egyel régebbi fw-re... no úgy tünik így már stabilabb, talán mostmár nem állítom bele a csavarhúzot...
kérdés a P2P mappát, hogy tudom saját gép alatt megjeleníteni?
amúgy TV-re megosztás úgy tünik jól muzsikál.. 20-25GB-os mkv-ék torrentezés alatt is szépen megy.. -
AndrewGV8
csendes tag
válasz
Pozitron
üzenetére
No! Megvettem a dobozt! :-)
Az egyik fő gondom, hogy amikor az első konfigurációs beállításokat megcsináltam, akkor azt mondta a végén, hogy minden jó, és megkérdezte, hogy mi legyen a hálózati meghajtó betűjele.
Megadtam neki az N-t.
Amikor Total Commander alatt rámásolok valamit, akkor az látszik tökéletesen, viszont a NAS által letöltött torrentek nem, csak a NAS saját belső fájlkezelőjében.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen módon tudom elérni azokat a fájlokat?Aztán több helyen olvastam, hogy a gyári torrent kliens nem túl jó, érdemes lecserélni Transmissonra.
Leírnád úgy igazán szájbarágósan, hogy mit, hogyan, honnan? Stb.Aztán még lenne kérdésem bőven, de kezdetnek ezeken legyünk túl. :-D
Előre is köszönöm!
-
gabika1969
aktív tag
Az "A" tulajoknak 2014.07-óta elérhető a 2.05b8 verzió. Nyugodtan feltehetitek, legfontosabb: Akinek esetleg akadást okoztak hálózaton a DTS-HD vagy DD-TH hangsávok, az feltétlenül próbálja ki, mert nálam ez megoldódott!!!! Látványos javulást tapasztaltam.
-
cyberg
csendes tag
Hali!
Szerencsére már nálam nem kapcsolgat, hála a módosításomnak!
Csak 1 db 1 Tb Samsung winyó figyel benne!
1.04 = 2014.09.22.-án jött ki!
De sajnos a poweroff funkciót még mindig nem oldották meg konzol módban!
Addig is marad a scriptem! Ha esetleg érdekelne valakit, felteszem ide! -
Borgi
aktív tag
-
cyberg
csendes tag
válasz
ifamester
üzenetére
Sziasztok!
Majdnem minden NAS-nál láttam szoftveres/hardveres moddingot! De ennél a modellnél (D-Link DNS-320) a ventilátor/hűtő átalakítása kizárt volt mind idáig!

Mielőtt neki kezdenél, vedd figyelembe, hogy ez a művelet garanciavesztéssel jár ha még jótállásos a kütyüd, illetve minden részletre figyelj oda a további ép működése érdekébe!
Ezekre volt szükségem:
- 55mm koronafúrófej
- fúrógép
- 6 cm ventilátor (60 mm x 60 mm x 10 mm)
- 6 cm ventilátor rács
- hővezető lap
- hűtőborda (25 mm x 25 mm x 18.5 mm)
- 2 részes ventilátor elosztókábel, 3 pólusú
- olló
- csavarhúzó
- 4 db csavar a ventilátorhozA kábelek pont elfértek a hátsóventilátor (gyári) mellett, méretre vágva! A felső ventilátor kifele fúj, míg a hátsó befele (gyárilag kifele süvített). A chipseten a hűtő 1-1 cm-re van a winyó, így ez is tökéletes lett!
Ha be is kapcsol akkor is LOW-ig pörög fel!
Winchester és a chipset 3-4 fokkal csökkent, nem zúg, és nem megy mindig HIGH-on valamint mutatós is!
Remélem tetszik a végeredmény!

Most beszéljenek a képek:

-
DeX|
tag
válasz
FarkasOrdas
üzenetére
Akkor valoszínüleg valami beállitási probléma lehet nálam sztem.
-
Hrabo75
csendes tag
Sziasztok! Csináltam egy nagy hülyeséget, feltelepítettem a SoftetherVPN addont , majd sikeresen bekonfiguráltam a 443-as portra. Aztán rájöttem, hogy ez nem volt jó ötlet, mert nem érem el a Web-UI-t.
Csináltam egy resetet rajta, gondolván akkor elfelejti az addonokat, hát nem. Legalábbis nem úgy tűnik, mert a rooter dhcp listájában 2 ip-t is felvesz az egyik dlink-006340 a másik securenat-da83577f8e6b ebből gondolom hogy vpn még rajta van és foglalja a 443-as portot. A hálókártyáján is csak a zöld led villog veszettül. És sehogy sem tudom elérni a webui-t. Valakinek valami ötlet? A a soros portját meghekkelném akkor soros terminálból ki tudnám irtani a VPN-t?Üdv!
Hrabo -
DeX|
tag
válasz
krealon
üzenetére
Köszi! Mediaplayerem van de az csak egy eszközzel használható egyszerre, nekem csak az a kérdésem hogy nas-t akkor mire tudom használni?
ez a dlink hivatalos oldalon van 320Lhez irva:
Multimédia megosztása és továbbításaHa már a biztonságos tárolás, és a távoli elérés biztosított, jöhet a kényelem. A ShareCenter Cloud NAS DLNA tanúsított, így az itt tárolt filmeket számos ismert médialejátszó illetve a Smart TV készülékek (Samsung, Sony, LG) képesek megjeleníteni. Az iPod, iPad és iPhone tulajdonosok a beépített iTunes médiaszervert használhatják, míg a Torrent közösség a szintén integrált, három kattintással beállítható P2P BitTorrent alkalmazást veheti igénybe.
Akkor ez átverés?
-
krealon
veterán
"upnp megvan, de gyakorlatilag semilyen mkv full hd filmet nem visz azt irja rá hogy nem támogatott formátum, hozzáteszem ugyenezeket az mkv-ket hordozható vinyorol és pendriverol gyönyörűszépen viszi igy kizárnám a tv-t a hibábol, és mivel 2012es samsung tvről van szó.
TV dlna-t ismer és dlink oldalon azt irják hogy nas is,de ez valahogy nem müködik...
Várom a lehetséges megoldásokat."Mivel a DLNA szabvanyban csak nehany tamogatott formatum van, igy nem csoda, ha atkodolas nelkul (a NAS processzora gyenge az atkodolashoz, a PC-n viszont automatikuasn megtortenik a DLNA szerver altal) nem jatszik le TV DLNA-n keresztul mindent.
Az, hogy USB-n keresztul tobb formatumot jatszik le a TV, semmit sem jelent a DLNA tudasra nezve.
Ha NAS-rol mindent le akarsz jatszani, akkor HTPC-re van szukseged.
Ha kisebb fogyasztast szeretnel, de eleg a media fajlok tobbsegenek a lejatszasa, akkor Mediaplayer kell neked. -
DeX|
tag
Hello!
upnp megvan, de gyakorlatilag semilyen mkv full hd filmet nem visz azt irja rá hogy nem támogatott formátum, hozzáteszem ugyenezeket az mkv-ket hordozható vinyorol és pendriverol gyönyörűszépen viszi igy kizárnám a tv-t a hibábol, és mivel 2012es samsung tvről van szó.
TV dlna-t ismer és dlink oldalon azt irják hogy nas is,de ez valahogy nem müködik...
Várom a lehetséges megoldásokat. -
HUNited
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
MC végül is meglett, a slacker -a mc parancs az összes repoban keresve kiadta a nekem kellő csomagot.
VSFTPD-t viszont azóta sem tudom hogy lehetne befogni.
-
Borgi
aktív tag
hi,
a upnp media szervert enabled-re teszed megosztod a mappát (én simán volume 1 -et osztottam meg), a többi a tv dolga. Ha látja a filmet de nem játsza le akkor a tv-ben van a hiba. LG 42LA640 mindent szépen visz wifin keresztül.annyi még lehet hogy a tv régebbi mkv kódolást ismer csak fel, ilyenről hallottam már. Akkor biza át kell kódolni.
üdv,
Borgi -
DeX|
tag
Sziasztok!
Van egy 320L-em de Smart TV mkv-t nem játsza le. Olvastam hogy elvileg minidlna kell hozzá de kezdő vagyok és nem tudom hogyan kell feltenni. Valaki kérem segítsen. Köszi
-
HUNited
őstag
vsftpd beállításához sehol sem találok útmutatót 0.7 ffp-hez.
-
HUNited
őstag
Időközben akadt még egy probléma... FTP-n csak 1 szálon tudok tölteni.
Válasz: 421 1 users (the maximum) are already logged in, sorry
Hiba: A kiszolgálóhoz nem sikerült a csatlakozás
Állapot: Delaying connection for 5 seconds due to previously failed connection attempt...Természetesen a webes felületen 10 felhasználó (a maximum) van engedélyezve.
Van valakinek ötlete?
Esetleg Fun_Plug által lehet valahogy parancssorból hackelni az FTP beállításokat?
-
HUNited
őstag
Sziasztok!
Adott egy DNS-320LW NAS. telepítettem a Fun_Plugot, és minden rendben, viszont az MC már nem érhető el:
slacker -a mijzelf:mc
No packages found (status Iiu, pattern (^mijzelf:.*mc))Tudna valaki segíteni, hogy melyik repoból, vagy hogyan tudom telepíteni a parancsnok urat?
-
Pozitron
tag
Van egy kis problemam. az FTP reszevel gondom van. Altalanos hogy ha tobb adatot probalok mozgatni ra kisebb feltoltesi sebesseggel. Mondjuk egy halom kepet akarok ramasolni, akkor nem megy at csak egy bizonyos mennyiseg/ vagy egy bizonyos ideig masol csak. Passziv mod jatszik, ennek ellenere egy darabig ujra csatlakozik a pass/user-el, de egyszer csak megakad. Ezt tapasztaltam tobb helyrol, tobbfele szolgaltatotol is. Nem internet szakadasi problema, inkabb olyannak tunik mintha X ujracsatlakjozas utan nem engedne vissza a feltoltot.
Valakinek valami otlete mit lehetne allitani rajta?
-
Wind-Storm
őstag
-
memenos
csendes tag
válasz
Wind-Storm
üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Mondjuk ha ezt nem tudom megoldani, hogy lehetne a HDD-ről az adatokat lementeni? -
Wind-Storm
őstag
válasz
memenos
üzenetére
Szia!
Pontosan ugyanezt produkálja az éppen nálam javítás alatt álló is, csak erre éppen teljes flash törlés után egyedül a bootloader-ét tettem vissza. Nálad is valószínűleg az lesz, hogy a bootloader-e még él, csak éppen nem tudja boot-olni a firmware-t valami malőr miatt. Lehet hogy rossz hardververzióra való firwmare-et küldtél rá. TTL soros portos átalakítóval rá lehet csatlakozni és parancssorosan kell a kibontott firmware részeit pendrive-ról vagy TFTP szerverről letölteni és visszaflash-elni. Itt a serial port résznél lehet megtalálni a kiosztást az átalakító 3 vezetékéhez: [link]
-
memenos
csendes tag
Üdv!
DLINK DNS-320
Power gomb csak villog, firmware frissítés után.
DLINK_DNS320.2.05b08(2.13.0507.2014)
Találkozott már valaki ilyen problémával? -
sly160
csendes tag
Sziasztok. Samsung Smart TV megtalálja a NAS-t WI-FI-n, de valamiért csak 3 mappát lát, Music, Video, Photo, de ezek mind üresek, illetve nincsenek is ilyen mappáim. Ugyanez volt a problémám WD TV Live-al is, de azt lecseréltem egy Boxee-ra és az mindent lát rajta.
Valami ötlet hogy a TV is lássa a filmeket?
Köszi a segítséget! -
zsotyo
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Úgy néz ki megoldódott a probléma,routert kellett konfigurálni.Köszi!
-
Pozitron
tag
válasz
AndrewGV8
üzenetére
Szerintem amit leirtal arra tokeletesen alkalmas. Ugyanezek a szempontok miatt vettem, es nem bantam meg egyelore. Transmission-t javaslom az alap torrent kliens helyett. Nem tudom mennyi seedet bir egyszerre viszont letoltesi sebbesseggel nem volt gondom, 8-10 Mb/s-et viszi. Ha biztosra akarsz menni adat teren, rakj 2 HDD-t raid 1-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

WTF?

o UPnP router was found on the network.