- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
"Nekem a sima P4-hez képest nagy előre lépés a a Pro kamerája"
Ez természetesen így van
, az 1"-os szenzorral, modern kodekkel megérkeztünk az űrkorszakba. Apró gond, hogy lencséből nem fért fényerősebb, minőségibb a P4 Pro-kba, a dpreview-n olvasgatom, hogy érdemes a blendét f/4 környékére levenni.Igen, nálam a kamerán van a hangsúly, sokáig szemeztem a csereobis rendszerekkel, de az inspire hatalmas, sherpát meg nem bérelek a nyaraláshoz (+bankszámlaügyileg is teljesen más dimenzió, olyan összeg, amit hóttziher, hogy nem mernék a levegőben tartani).
A várakozás kérdés nálam mondjuk úgy néz ki, hogy 90%-ban utazáskor használnám a madarat, és legközelebb jövőre utazunk komolyabb helyre, úgyhogy túlságosan nem sietem el.
#855: jogos, bár nálam a vízi felhasználás teszi ki a repidő zömét majd. Bizonyos szitukban mondjuk vízről is össze lehet szedni, ha csónakból eregetem, nem egy örvénylő hegyi patak fölé, akkor utána lehet menni és ki lehet halászni...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, az 1"-os szenzorral, modern kodekkel megérkeztünk az űrkorszakba. Apró gond, hogy lencséből nem fért fényerősebb, minőségibb a P4 Pro-kba, a dpreview-n olvasgatom, hogy érdemes a blendét f/4 környékére levenni.