Új hozzászólás Aktív témák

• Csabex

őstag

válasz Geller72 #7721 üzenetére

Hát ez botrány... Milyen jogon fog büntetni, ha nincs reg és tanúsítvány? Eseti légteret viszont lehet igényelni, ugye? Azt kellene csinálni, hogy most indítani egy igénylést jövőre legálisan Bp olyan részére ahol lehet drónozni és haverrel magadra hívatni a yardot, aztán rója csak ki a 100 millás büntetést, mert rögvest média meg strasbourgi bíróságra mehetne az ügy... Ja és, hogy ne tudjanak belekötni, egy kamera nélküli drónnal kellene repkedni és nincs gebasz akkor...

Fene egye meg őket a modern diktatúrájukkal, mert ez szó szerint az ahogyan forceberg is írta... Jövőre jön a big data rendszer is a felnőttképzési rendszerben és minden oktatás meg vizsga az utolsó adatig fel lesz töltve ebbe a rendszerbe és minden munkavállalónak lesz egy azonosítója amelyhez hozzátartozik majd az összes adat, ergo egy klikk és majd mindent látnak és tudnak rólad... A legszebb az lesz, ha a munkáltató majd rá tud erre szűrni és kivételezést tesz, mert Jánosnak mondjuk van vizsgája valamire de nekem nincs és ez hátrány lesz majd az alkalmazás során anélkül, hogy én tudnék róla. Szóval botrány ami itt zajlik... Ja és a NAV ellenőrzésről nem is írtam amelynek a lényege majd az lesz, hogy a magánember számlájára is rálátnak és ha valami érdekes mozgás van, akkor az algoritmus dobja is a warningot nekik... Elnézést az off miatt, csak úgy kijütt :)

Új hozzászólás Aktív témák