- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Yettel topik
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
forceberg
üzenetére
Ez a szarkupac törvény arra kell majd, hogy hivatkozási alapul szolgáljon a szankcionáláskor. Azaz, látható, hogy mennyire telibexarják a szakmailag hozzáértőktől jött ajánlásokat, egyszerűen egyáltalán nem foglalkoznak velünk sem, sem pedig a szakmai szervezetekkel, amikből azért van jó néhány és itt most nem is igazából "ránk" gondolok. És az, hogy le sem sajnálnak, előrevetíti, hogy a következő lépés a sznkcionálás lesz. És ne legyenek illúzióink, ahol dudálásért 750k-ra büntetnek, vagy 4 és fél millára, mert beviszel egy zsák krumplit egy plenáris ülésre. Szerintem a "sport" részét nem büntetik, én sem félek a FAI licencem miatt, de hogy a "kamerás" gépekre rá fognak szállni, az tuti. Nehogy harckocsikkal teli birtokot lehessen már filmezni. Mondjuk azt a részét én sem tolerálom, mert azért legyen egy határ, de ez most olaj volt a tűzre, ezt (a magántulajdon védelme címszóval) zászlójukra tűzik, hivatkoznak rá, és mocskosul fogják büntetni, ha rajta kapnak. A rajtakapás elég olyan formában, ha véletlenül elrepülsz valakinek a birtoka felett és a lefoglalt sd karin rajta lesz az anyag, arra jár egy tulok tulaj, aki rádhívja a kékeket és annyi. Lehet, hogy te nem is akartad/nem érdekelt a birtoka, csak megy a felvétel és elrepülsz felette, vagy csak rajta van a vidin, de nem felette vagy - és kész a móka. Szóval januártól szerimtem ésszel. Ne legyen nagy FOV, csak a céltárgyat, eseményt, személyt (magatokat, semmi épület, ingó/ingatlan másvalaki ne legyen rajta) filmezzétek ha kell, abból nem lesz baj.
Haverral fogadtunk, hogy a törvény szarabb lesz, mint előtte és sajnos nyertem.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Smart home kiarusitas
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Pixel 6a
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Haverral fogadtunk, hogy a törvény szarabb lesz, mint előtte és sajnos nyertem.
.