- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
..nem az rth funkciójával nem vagy tisztában, hanem úgy all in. És tényleg nem bántásból írjuk, amit..
Ok, ott a szántáson nem sok gond lehet, ez igaz. Ennek ellenére én speciel egy eszközt addig be nem kapcsolok - bármi legyen is az - amíg nem vagyok tisztában azzal, hogyan működik, mire, hogyan reagál, mik a működéshez szükséges funkciók. Te legalább kint repültél, de rengeteg olyan user van, aki megközelítőleg sem ilyen körültekintő. Arról ne beszéljünk, hogy a google- be bepötyögve milyen hamar meg lehet találni a választ arra a kérdésre, hogy dji akármi rth beállítása dji go appban...
Az rth setup a legelső beállítások egyike, szerintem a legfontosabb. Ha ezt nem tudod/tudtad, hogy hogyan kell, akkor a többi beállítással mi a helyzet?
Szántás ide vagy oda.. Érted, ugye. Mindenfajta sértődés nélkül.
Az online tanfolyam az egy dolog. Addig ne költs ilyenekre, amíg az alapokat, a saját - vagy kölcsön kapott - gépet és szoftveres környezetet nem ismered. A dolgok jelenlegi állása alapján én nagyon kivárnám ezeket a pilótavizsgás dolgokat, mert jelen pillanatban ezek még csak nem is akkreditált vizsgák, max felkészítő fázisok egy esetleges akkreditált vizsgára Aka totál pénzkidobás. Addig is yt videók, gyakorlás, read only..
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szántás ide vagy oda.. Érted, ugye. Mindenfajta sértődés nélkül.