Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Ki kell, hogy ábrándítsalak.
Egyrészt nem azt írtam, hogy semmi nem igaz, ami a neten van és a föld lapos, hanem azt, hogy a youtube sok mindent elbír, illetve, hogy "tudomásom szerint" nincs rá hack. A Mini FCC hack mióta megjelent téma, de tudomásom szerint kis hazánkban még senki nem rendelkezik vele.
Másrészt nem az én igazamról van szó, mert nem DJI termékeket forgalmazok, javitok, se más komolyabb drónokat, mindössze azt írtam le, amit én tudok (ugyanis annó én is akartam venni, így nem kevés időt szántam rá, hogy utánanézzek).
Harmadrészt tényleg kíváncsi lennék és megnézném, mert még nincs meg a P4 mellé a kisebb, hordozható tesó (a Skydio 2 a második jelölt, de azt meg itthon nem lehet még - vagy talán soha - kapni).
Illetve ez egy olyan fórum, ahol tudásunk, tapasztalatunk, olvasottságunk mértékben segíteni próbálunk a másiknak. Akkor is, ha azt nem fogadja el és vagy megfontolja vagy nem a jószándékú válaszokat. Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest