- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomjack
tag
Sziasztok,
Azért írok mert mindenki szídja a Minit. Nekem 4 hónapja van meg teljesen elégedve vagyok vele. EU verzió de az én tapasztalatom hogy városi környezetben azért jó átállítani FCC módba mert stabilabb a jel sokkal. Kint a szabadba felesleges átkapcsolni ott a 2,4 is stabil simán 1,5 km elmegy. Ezzel ha megtanult manőverezni (gyakorlás) akkor olyan helyekre is be lehet menni amit egy 300-400 ezres drónnal nem tennék. Ennél több távolság meg nem kell mert a drágán drónokat sem biztonságos irányítani ekkora távolságról.
UI: Egyszer az én hülyeségem miatt kis távon fennakadt egy fán. Tapasztalat csak annyi lett hogy szénszálas propellerek voltak már rajta és semmi bajuk nem lett. Eredeti gyári propellerek már eltörtek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Cascade Bora klíma AKCIÓ
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest