- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
tirszin
üzenetére
"Egyébként honnan jön mostanában oly sok embernél az az ötlet, hogy kiránduláshoz, nyaraláshoz veszek egy drónt? Ahhoz miért nem elég egy jó fényképezőgép, mindössze 1db zoom obival? Sőt sztem jobb is lenne kézből lőni, mert az élmény az emberrel együtt megörökítve lesz igazán értékes. Az üres tájat lefotózni jó magasból, esetleg valahol a távolban pár hangyányi emberrel, nem lesz túl érdekes pár év múlva."
Mert a drónt nem tudod oda irányítani ahová akarod? Akár pár centire az arcodhoz?
És a távoli levegőből hogyan tennéd? Így azért csak színesebb ha lehet.
Én direkt vettem egy akciókamerát a drónomhoz tuning gyanánt. Valszeg tavasszal lesz igazán aktiválva, csak rövid teszt kedvéért lesz kipróbálva a téli időszakban. Nem akarom tönkretenni az akkumulátoraimat sem a drónt. Biciklivel teli drónhátizsákkal lesz sok kirándulásom.
Már most tervezgetek, addig meg kiépítem a hardvert. 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Szinte új Segway ZT3 Pro E Elektromos roller ,3 év garanciával eladó/beszámítás van
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És a távoli levegőből hogyan tennéd? Így azért csak színesebb ha lehet.