Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdő drónos vagyok, de tök egyetértek veled. Én amikor megvettem az enyém (air), akkor az egész azzal kezdődött, hogy letöltöttem a használati útmutatót és egész délután a legapróbb részletekbe bemenőig tanulmányoztam az egészet hogy tisztában legyek minden alap dologgal. Ezután következett az, hogy a szobában bekapcsolt drón mellett folytattam az egészet, ismerkedtem a menüvel, megcsináltam a kötelező beállításokat stb. És csak ezután vittem ki. Lakott területen meg a mai napig nem repültem vele ami nincs ezután sem a terveim között. Engem az épületek kevésbé, inkább a természet érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Trollok komolyan
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Villanyszerelés
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs