- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Nemrég repkedtem egy kicsit, de tiszta hülye volt a drón. Műholdat amit talált max 6-9 környéke volt, iránytű kalibrálást kért ami csak harmadjára sikerült, utána végül fel tudtam szállni de ott meg dobálta a strong interference hibaüzeneteket, úgyhogy inkább le is szálltam mert nem akartam kockáztatni.
Azt tudom hogy Mavic Air elég gázos ebből a szempontból, nagyon érzékeny az interferenciára, de ennyire szar a helyzet még sosem volt.
Volt akinél esetleg hasonló előfordult?Amúgy vidéken lakom, nincs semmi adótorony a közelembe, közvetlen környezetbe alig van pár helyen wifi, és mégis.
(#1991) t72killer
Mavic 2 azért már közelíti azt a szintet ami megéri a pénzét. Hiába van rajta így is nagy haszon a DJI-nak, de egy baromi jó gép lett úgy gondolom.
Azzal meg tökéletesen egyet értek hogy cserélhető obit nem valószínű hogy be fog hozni a DJI mert akkor az Inspire eladások megcsappannának azért. Phantom meg Mavic az megmarad erős középkategóriának, Inspire meg a profi szint.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest