- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Tökéletesen rámutattál a dolog sérülékenységére.
Nyilván nem célom senkit meggyőzni az én igazamról, nem is állítom, hogy az én módszerek a non-plus-ultra. De többször jöttek már hozzám segítségért összeomlott gép miatt, ezért nem érzem biztonságos(abb)nak géppel megjegyeztetni online szolgáltatások jelszavainak tömkelegét.
-
fil
őstag
-
haze81
csendes tag
A dáp app,
ügyfélkapun még be tudok lépni a pluszos gomb igen igényeltem és be is állítottam authenticatort, de úgy igazán semmit nem látok csak megy egy visszaszámláló ami automatikusan kiléptet de semmi menü vagy ilyesmi. Na nem tudom hogy ez most csak az átállás miatt? Pl korábbi dokumentumaim a tárhelyen nem láthatóak -
-
Zsolt,72
senior tag
Telefon ID-hez kér hozzáférést?
Elképzelhető, hogy ezt átugrottam volna? Nem emlékszem, hogy kérte volna. Megtekintvén az appot, továbbra sem látok ilyen opciót. Merrefelé keressem az ID-hez való hozzáférés kezelését?
Esetleg ez lehet operációs rendszer függvénye?
A lokáció esete más, azt tudom, hogy nem adtam meg neki (anélkül is működik...).
-
csendes
addikt
Eddig az ügyfél megadhatta az ügyfélkapu azonosítóját és a jelszavát a könyvelőnek. Most a könyvelővel valahogy meg kellene osztani a kulcsot is, ez sem feltétlenül mindenkinek egyszerű. A könyvelőnek meg annyi profilt létrehozni a mobilján a hitelesítő alkalmazásban, ahány ügyfélkapus ügyfele van. Persze az utóbbi asztali gépen is megoldható, ha valaki kicsit utánanéz
-
fil
őstag
Ha nincs net, a QR kódot akkor is mutatja, tehát a rendőr le tudja olvasni. Az meg, hogy ő hogy kommunikál a szerverével legyen az ő gondjuk.
Viszont ma szembesültem egy (nekem) új dologgal. Mikor elindítottam egy "biztonsági ellenőrzést" indított, ami abból állt, hogy be kellett írnom a személyim számát és a kibocsátási dátumát. Amíg nem írtam be semmit nem lehetett benne megnézni.
Mi van ,ha ez az igazoltáskor jön elő és természetesen nincs nálam a személyim (miért is lenne), hogy megnézzem. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest