- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Croft-21
őstag
Az erkölcsi bizonyítványt én is lekértem, nekem is csak homokóràzott, de közben jött email, hogy tárhelyemre dokumentum érkezett. A dap-on keresztül beléptem és letöltöttem, viszont a dap-ban továbbra is csak homokóràzott. Aztán egy újraindítás után már az alkalmazásban is megjelent a legutóbbi dokumentumok között.
-
SzaSza0909
csendes tag
Ez megoldódott? Ugyanezen küzdök asszony telóján (Z Flip 5, Android 14).
Nekem decemberben S24-en 3 perc volt az egész, itt meg szopok a konkrét hibakód nélküli hibaüzenettel (a fejlesztési vezetőt jól meg kellene simogatni egy puha fotelbe ültetve, aki ilyet approve-ol!).
eSzemélyivel csinálom, wipe cache/data volt már, másodszorra is ugyanott áll le -
kammler
senior tag
Totális összeomlásban vannak. Megy a hülye duma, digitális aláírás elérhető. Az orruk alá dörgölték, hogy márpedig, de nem. Erre ők, hogy ja, hát még nem mindenkinek. Ezzel is elkéstek, és ha nem mindenkinek elérhető, akkor nem elérhető. Szóval bajban vannak. Nyilván úgy kommunikálnak, mintha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motoros topic
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i5-13500 OEM
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest