- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
k5.20
senior tag
Akkor röviden összefoglalom, mert a lejáró személyim miatt be kellet mennem az okmányirodába, s ha már ott voltam, akkor ezt is intéztem.
A lényeg, csak ezzel nem akartam a kérdezéskor kavarni, hogy új telefonkészülékem lett, abba költözködöm, de mivel specko-csomagban vagyok, így az e-sim áthozatala nem megy egyszerűen.
Az új készülékbe betettem tehát egy domino kártyát, előkészítettem az alkalmazást.
Az okmányirodában azonosítottak, majd az ott generált QR kód, meg egy PIN beolvasással már megy is alkalmazás.
Ami az eredeti kérdésemhez kapcsolódik: az új készüléken, ha belépek a profilomba, akkor ott az a telefonszám szerepel, ami most még a másik készülékemben van.
Tehát a lényeg, hogy nem érdekes, milyen SIM van az új készülékben.
Szerintem ha nem lett volna venne, csupán a másik készülék hotspot-jára lett volna csatlakozva, hogy legyen net, úgyis elfogadta volna.
Most megy mindkét készüléken.Ami esetleg kérdésem még, hogy ha a régi készüléket eladom, akkor elég az app törlése, meg a gyári visszaállítás (HR)? (Erre az ügyintéző hölgy nem tudta a választ)
-
k5.20
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
-
k5.20
senior tag
Sziasztok, ha valaki esetleg már tapasztalatból tudja, mert nem találtam ezzel kapcsolatban semmit: már a fut a jelenlegi készülékemen a DÁP, rendben.
Most új hívószámom lenne, ugyanazon a készüléken, tehát másik SIM kerül bele.
Fog működni az alkalmazás, vagy majd az új hívószámhoz újra aktiválni kell az okmányirodában? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- SSD kibeszélő
- Netfone
- Scum
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AI tervezheti az Apple chipeket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest